SARI LA CONȚINUT
SUV 2008

PEUGEOT e-2008, 100% ELECTRIC

De la 32,824 € (i) fără TVA, fără Remat 

PEUGEOT 2008, BENZINĂ & DIESEL

De la 17,806 € (i) fără TVA

PEUGEOT 2008: UN SUV COMPACT, ELECTRIC SAU TERMIC

Cu un design de excepție și echipat cu inovatorul PEUGEOT i-Cockpit® 3D și tehnologii vârf de gamă, SUV-ul compact PEUGEOT 2008 oferă o experiență de condus extinsă și o calitate neașateptată a vieții la bord.
Oferă-ți libertatea de a-ți alege un SUV compact echipat cu un motor pe benzină, diesel sau electric cu o autonomie WLTP de până la 568 km(i) Valorile autonomiei și consumului de energie respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP). Aceste valori pot să difere în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi viteza, confortul termic de la bordul vehiculului, stilul de condus și temperatura exterioară. Timpul de reîncărcare depinde în special de puterea încărcătorului de bord, a cablului de reîncărcare, precum și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.   , datorită angajamentului nostru Power of choiceinclude libertatea de a alege între motoarele termice sau electrice și de a primi asistență prin intermediul serviciilor dedicate..

 

 

OFERTELE MOMENTULUI
PEUGEOT e-2008
De la 32,824 € (i) fără TVA, fără Remat 
PEUGEOT 2008
De la 17,806 € (i) fără TVA

EXALTING SUV* 

Noul 2008 este un SUV cu un stil asertiv. Dispune de noi faruri full LED cu trei gheare lungi de lumină în față și 3 gheare LED în spate. Această nouă semnătură luminoasă și grila sa reproiectată îi conferă o personalitate puternică, combinând robustețea și eleganța.

*Un SUV entuziasmant

 

O PREZENȚĂ IMPOZANTĂ

Impozantă și distinctivă, partea frontală a noului 2008 afișează un parbriz înclinat ce evidențiază forma aerodinamică și atletică.


Capota sa orizontală este completată de o grilă de mari dimensiuni decorată cu elemente cromate și mărginită lateral de emblematica semnătură luminoasă a ghearelor triple și de farurile Full LEDFull Light Emitting Diode: Diodele cu emisie de lumină utilizează mai puțină energie și oferă o iluminare mai puternică. Dotare disponibilă pe nivelul de echipare GT. care completează aura modernă, felină.

 

IEȘI RAPID ÎN EVIDENȚĂ

Partea din spate a SUV-ului PEUGEOT 2008 se remarcă prin benzile transversale vopsite în negru lucios, prin spoilerul generos și prin evacuarea dublă cromatăDotare disponibilă în funcție de motorizări..
În plus față de semnătura luminoasă LED a mărcii, cele 3 gheare aprinse zi și noapte accentuează stilul hi-tech, dar și vizibilitatea mașinii.

 

O VEDERE PANORAMICĂ

Plafonul panoramic de mari dimensiuniDotare disponibilă opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune.  îi permite noului 2008 să inunde habitaclul cu lumină caldă, naturală.


Toți pasagerii, inclusiv cei de pe scaunele din spate, se pot bucura de această dotare.

 

SPAȚIU GENEROS

Spațiul interior a fost maximizat în special în partea din spate pentru a oferi mai mult confort și mai mult spațiu pentru toți pasagerii și fără a neglija diferitele compartimente de depozitare poziționate strategic în habitaclu.


Poți aprecia, de asemenea, calitatea izolației fonice.

UN PORTBAGAJ SPAȚIOS ȘI UȘOR DE ACCESAT

Cu o suprafață de încărcare coborâtă și o deschidere largă, spațiul portbagajului poate fi suplimentat cu ajutorul banchetei spate rabatabile fracționate pentru a-ți oferi un volum de transport generosÎn funcție de dotări și de tipul propulsorului, volumul portbagajului este cuprins între între 434 litri și 1467 litri, atunci când bancheta spate este pliată complet. și perfect adaptat la nevoile tale. Podeaua pe două niveluri, în poziția cea mai înaltă, îți permite să încarci și să descarci rapid și ușor bagajele. În poziția mai joasă, volumul de încărcare crește substanțial.

 

CARACTERISTICI DISTINCTIVE ALE VERSIUNII ELECTRICE

Grila frontală cadrilată în culoarea caroseriei și monograma "e" amplasată pe aripile față și hayonul noului E-2008 semnifică apartenența sa la universul 100% electric.

 

EXTENDED EXPERIENCE* 

Îmbogățește-ți experiența de condus cu noul PEUGEOT i-Cockpit® 3DDotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune.  și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10"Dotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune.  și tabloul digital 3D complet configurabilDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune. .
Noul 2008 oferă, de, asemenea, pornire și încuiere/descuiere facilă fără cheie, activate prin simpla apropiere sau îndepărtare de vehicul, cu cheia în buzunarDeschide și pornește (acces fără cheie cu butonul Start/Stop). Dotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă în funcție de versiune..

* O experiență extinsă

 

RULARE ELECTRICĂ

La bordul noului E-2008, toate informațiile relevante pentru condus sunt afișate în câmpul de viziune al șoferului cu ajutorul sistemului digital 3D:

 

 

RESPONSIVITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Pentru o responsivitate îmbunătățită la volan, panoul de bord digital 3DDotare opțională sau indisponibilă, în funcție de model. afișează toate informațiile necesare pentru condus în câmpul vizual al șoferului, pe două niveluri de citire, clasificate și configurabile.

Cele mai importante informații, precum alertele de viteză și siguranță, sunt proiectate în stil hologramă pentru a atrage mai rapid atenția șoferului.

SUV-UL ULTRA-SMART

PURITATEA FOCAL® AUDIO

Permite muzicii preferate să umple interiorul SUV-ului PEUGEOT 2008, redată cu puritate de sistemul audio premium exclusiv HiFi Focal®Focal® este un brand franțuzesc, lider mondial în producția de soluții audio de înaltă fidelitate. Dotare disponibilă în funcție de versiune și de tipul motorizării..


Cele 10 difuzoare - inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și 1 subwooferDifuzoare și subwoofer - plasate în tot habitaclul oferă o experiență muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind cu mult limitele unei experiențe obișnuite Hi-Fi.

POWER OF CHOICE

EXCITING CHOICE*

Alege motorul care ți se potrivește:  

* O alegere fascinantă

SERVICII CONECTATE

Descoperă toate serviciile special concepute pentru tine pentru a facilita traseele tale și gestionarea vehiculului tău electric:


Călătorești în deplină relaxare cu aplicația gratuită MyPeugeot®.

TEHNOLOGIE

FUTURE-PROOF SUV*  

Noul E-2008 oferă o gamă completă de tehnologiiDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune.  și funcții de asistență a șoferuluiDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune.  de ultimă generație pentru a îmbunătăți siguranța, pentru a te sprijini în efectuarea manevrelor și pentru a te ajuta să anticipezi mai bine situațiile din preajma vehiculului.


* SUV pregătit pentru viitor

RULARE SEMI-AUTONOMĂ

Noul E-2008 beneficiază de tehnologia PEUGEOT Drive Assist PlusDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune., care oferă o experiență de condus semi-autonomă. Cu sistemul său de poziționare pe bandăSistemul menține poziția pe banda aleasă de șofer.  și regulatorul de viteză adaptiv cu funcția Stop & GoSistem care folosește un radar plasat în mijlocul barei de protecție față și o cameră plasată în partea de sus a parbirzului., acesta adaptează automat viteza la poziția mașinii din față, menținând o distanță de oprire sigură.

 

EXTINDE-ȚI ARIA DE ACȚIUNE

Apreciază polivalența noului E-2008.

Cu tehnologia Advanced Grip ControlSistem special de setare a rulării. Dotare disponibilă opțional în funcție de versiune și de tipul motorizării. vei putea gestiona ținuta de drum a noului E-2008 pentru a se potrivi condițiilor de drum, selectând unul dintre cele trei moduri de rularei: Nisip, Noroi sau Zăpadă.

De asemenea, vei putea controla viteza de coborâre pe pantele abrupte cu ajutorul Hill Assist Descent ControlDotare disponibilă opțional în funcție de versiune și de tipul motorizării..

 

OPTIMIZEAZĂ AUTONOMIA

Sunt disponibile trei moduri de rulare pentru a schimba setările de condus în funcție de preferințele șoferului și de condițiile de drum:

 

 • Eco: Optimizarea consumului de energie
 • Normal: confort optim pentru utilizarea zilnică
 • Sport: prioritate dată performanțelor și senzațiilor de condus prin livrarea puterii și cuplului maxime

RECUPERAREA AUTONOMIEI LA FRÂNARE

Modul ‘Brake’frână de motor limitează utilizarea pedalei de frână, încărcând bateria pe măsură ce decelerezi.
Sunt disponibile două moduri de frânare:

 • moderat, pentru senzații asemănătoare cu cele oferite de un motor cu combustie internă,
 • crescut, pentru decelerarea controlată de pedala de accelerație.


INFORMAȚII TEHNICE

MOTOR ELECTRIC

Autonomie urbană complet electrică: până la 568 km WLTP (i) Ciclu combinat: 406 km Ciclu urban: 568 Km. Valori determinate în conformitate cu ciclul WLTP, actualizate la 1 februarie 2024. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important: autonomia reală poate fi semnificativ diferită și poate varia în funcție de diferiți factori, cum ar fi: opțiunile vehiculului, condițiile în care este utilizat (stilul de condus, viteza, greutatea totală a vehiculului etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, starea drumului, condițiile meteo etc. Pentru mai multe informații despre autonomia vehiculelor electrice și despre diferiții factori care influențează această autonomie, te rugăm să consulți (https://www.peugeot.co.uk/electric-and-hybrid/drive-electric/electric-driving-range.html).   

Autonomie combinată complet electrică: până la 406 km WLTP (i)  Ciclu combinat: 406 km Ciclu urban: 568 Km. Valori determinate în conformitate cu ciclul WLTP, actualizate la 1 februarie 2024. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important: autonomia reală poate fi semnificativ diferită și poate varia în funcție de diferiți factori, cum ar fi: opțiunile vehiculului, condițiile în care este utilizat (stilul de condus, viteza, greutatea totală a vehiculului etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, starea drumului, condițiile meteo etc. Pentru mai multe informații despre autonomia vehiculelor electrice și despre diferiții factori care influențează această autonomie, te rugăm să consulți (https://www.peugeot.co.uk/electric-and-hybrid/drive-electric/electric-driving-range.html).   

Timp de încărcare : 100 km în 12 min (i)  La un terminal public de încărcare rapidă (≥100 kW)   

Emisii de CO2: 0 g/km

Consum electricitate: 15,3 kWh/100 km (i) Consumul de energie electrică (kWh/100 km): 15,3 Emisii de CO2 (g/km): 0. Valori determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP, actualizate la 1 februarie 2024. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important: Consumul real de energie electrică poate fi semnificativ diferit și poate varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile vehiculului, frecvența de încărcare electrică, temperatura ambientală, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, faruri etc.), tipul și starea pneurilor, starea drumului, condițiile meteo etc.   

Putere: 115 kW (156 CP)

 
HYBRID

Consum mixt: 4,9 L/100km(i) EFICIENȚA COMBUSTIBILULUI ȘI EMISIILE DE CO2 Valori WLTP: consum de combustibil 4,9 în ciclul combinat WLTP (l/100 km) - emisii de CO2 (combinate) WLTP: De la 111 (g/km) - valori de omologare determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza cărora au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018, cu actualizări în vigoare de la 1 februarie 2024. Valorile prezentate sunt pentru comparație. Valorile privind consumul de combustibil și emisiile de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de factori precum: opțiunile, temperatura ambientală, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor funcții (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, starea drumului, condițiile meteo etc.   

Emisii CO2 mixte: 111 g/km(i) EFICIENȚA COMBUSTIBILULUI ȘI EMISIILE DE CO2 Valori WLTP: consum de combustibil 4,9 în ciclul combinat WLTP (l/100 km) - emisii de CO2 (combinate) WLTP: De la 111 (g/km) - valori de omologare determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza cărora au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018, cu actualizări în vigoare de la 1 februarie 2024. Valorile prezentate sunt pentru comparație. Valorile privind consumul de combustibil și emisiile de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de factori precum: opțiunile, temperatura ambientală, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor funcții (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, starea drumului, condițiile meteo etc.   

Economie de combustibil: până la 20%(i)  Consum combinat WLTP în comparație cu un motor pe benzină echivalent   

Mai mult de 50% din timpul de rulare este electric în oraș(i) În conformitate cu ciclul urban WLTP : Timpul de rulare electrică se poate modifica în funcție de stilul de condus și de nivelul de încărcare a bateriei.   

Autoîncărcare: nu este nevoie să se conecteze la priză, se reîncarcă în timpul condusului

Putere: 100 kW (136 CP)

 
BENZINĂ

Consum mixt: 6,1L/100km

Emisii CO2 mixte: începând de la 137 g/km

Motorizare: PureTech 100 (75kW)

Cutie de viteze: manuală 6 trepte BVM6

 

DIMENSIUNI

DIMENSIUNI EXTERIOARE

 

 • Lungime: 4.304  mm
 • Lățime(i) Cu oglinzile deschise  : 1.987 mm
 • Înălțime: 1.550

 

DIMENSIUNI INTERIOARE

Față 

 • Lățime spațiu coate: 1.370 mm 
 • Înălțime bust: 906 mm
   

Spate

 • Lățime spațiu coate: 1.317 mm 
 • Spațiu pentru genunchi: 125 mm
DIMENSIUNI PORTBAGAJ
 
În funcție de echipare și motorizare, volumul portbagajului variază între 434 litri și 1.467 litri cu bancheta din spate rabatată.
TARIFE & ACCESORII

 

 

 • Consultă lista de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice.