SARI LA CONȚINUT
SUV 3008

SUV 3008, PLUG-IN HYBRID

De la 36,800 € (i) TVA și Prime de Casare incluse. Ofertă valabilă până la 31 Decembrie 2023. 

 

PEUGEOT 3008, BENZINĂ & DIESEL

De la 32,700 € Preț de listă, TVA inclus. 

PEUGEOT 3008 : SUV COMPACT PLUG-IN HYBRID SAU TERMIC

Descoperă SUV-ul PEUGEOT 3008 și stilul său unic revoluționar. Inegalabilul PEUGEOT i-Cockpit®, precum și gama de tehnologii inovatoare implementate la bord au fost concepute pentru a-ți spori starea de bine și siguranța.
Datorită angajamentului nostru Power of Choice include, în special libertatea de a alege între motoare termice sau electrice și de a de a primi asistență prin intermediul serviciilor dedicate, oferă-ți libertatea de a alege un motor pe benzină, diesel sau plug-in hybrid cu o autonomie WLTP de până la 59 km în regim de rulare mixtCertificare WLTP a gamei PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID & PLUG-IN HYBRID4 în regim electric, în funcție de versiune și nivel de echipare: între 54 și 59 km în regim de rulare mixt (mixt AER WLTP) și între 71 km și 75 km în regim de rulare urban (urban EAER WLTP). Valori conform ciclului WLTP, conform caruia autovehiculele sunt omologate de la 1 septembrie 2018, actualizată la 2 ianuarie 2022. Aceste valori sunt oferite in scop de comparatie. Important: autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de: dotări, condițiile de utilizare a mașinii (stil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe. și până la 75 km în regim de rulare urbanCertificare WLTP a gamei PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID & PLUG-IN HYBRID4 în regim electric, în funcție de versiune și nivel de echipare: între 54 și 59 km în regim de rulare mixt (mixt AER WLTP) și între 71 km și 75 km în regim de rulare urban (urban EAER WLTP). Valori conform ciclului WLTP, conform caruia autovehiculele sunt omologate de la 1 septembrie 2018, actualizată la 2 ianuarie 2022. Aceste valori sunt oferite in scop de comparatie. Important: autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de: dotări, condițiile de utilizare a mașinii (stil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe..

OFERTELE MOMENTULUI

PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID

Preț de la

36.800 € (i) TVA și Prime de Casare incluse. Ofertă valabilă până la 30 Septembrie 2023.  

BRIGHTER DESIGN*

Liniile puternice adoptate de SUV-ul PEUGEOT 3008 asociază forța și rafinamentul, dinamismul și finețea. Partea frontală  inovatoare exprimă personalitatea puternică a acestui SUV. Acest model vârf de gama inaugurează o perspectivă îndrăzneață asupra epocii modernității.

* Design inspirat

PARTEA FRONTALĂ

Partea frontală puternică, elegantă și inedită a noului SUV PEUGEOT 3008, cu grila verticală fără ramă și aripile în prelungire prefigurează codurile estetice de mâine.

BLOCURILE OPTICE FAȚĂ

 
Semnătura luminoasă față include, începând cu nivelul de echipare de bază, blocuri optice cu LED puse în valoare de luminile de zi DRL ce imită colții de felină caracteristici mărcii Peugeot, ușor de recunoscut încă de la prima vedere, dar și de farurile Full LED cu funcție SDLFuncția de iluminare statică în viraje, care îmbunătățește în mod semnificativ vizibilitatea în curbe, disponibilă standard pe versiunile GT și GT Pack și opțional pe nivelurile de echipare ACTIVE și ALLURE, în funcție de țară..
 

INSERȚII PE ARIPI

 
Inserțiile cromate de pe aripile față aflate în prelungirea blocurilor optice se continuă cu ornamentul cromat atașat de-a lungul arcului plafonului, până la spoilerul spate.

Sofisticată și dinamică, această linie urmărește mișcarea siluetei SUV-ului PEUGEOT 3008 HYBRID.

JANTE DIN ALIAJ

Jantele din aluminiu de 19’’ San FranciscoDotare standard pe nivelurile de echipare 3008 GT Pack și GT Pack HYBRID, în funcție de țară diamantate cu design inedit, protecțiile ample pentru pasajele roților și pragurile de ușă solide amplifică dinamismul SUV-ului PEUGEOT 3008.

BLOCURILE OPTICE SPATE

În partea din spate, blocurile optice cu tehnologie Full LED, specifice mărcii PEUGEOT includ cele 3 gheare 3D caracteristice și semnalizatoare secvențiale.

Blocurile optice sunt acoperite cu un geam fumuriu transparent și se află în continuarea bandoului negru al portbagajului pe fiecare parte a mașinii, dând impresia unui spate mai larg, pentru un plus de sportivitate.

ELEMENTE DISTINCTIVE HYBRID

Elementele distinctive HYBRID2 roți motrice, 225 CP, începând cu nivelul de echipare Allure sau HYBRID44 roți motrice, 300 CP, începând cu nivelul de echipare Allure Pack prezente pe noul SUV PEUGEOT 3008 indică în mod subtil apartenența la universul tehnologic al hibridului reîncărcabil.

SCAUNE EXCLUSIVISTE ALCANTARA®

Interiorul SUV-ului plug-in HYBRID PEUGEOT 3008 este scos în evidență de tapițeria exclusivistăDotare disponibilă în standard pentru GT și GT Pack  mi-TEP Mistral/Alcantara® Greval și cusături Aikinite.

 

ENHANCED EXPERIENCE*

Cu postul de conducere ergonomic vârf-de-gamă PEUGEOT i-Cockpit® inovator, experiența de condus la bordul SUV-ului PEUGEOT 3008 devine simplă și inutitivă. Echipat cu volan compact multifuncțional, un ecran tactil HD de 10", comenzi elegante Toggles Switches și head-up display digital, acesta îți oferă condiții amplificate de siguranță și confort.


În versiunea plug-in hybrid, PEUGEOT i-Cockpit® integrează un univers în totalitate dedicat care permite șoferului să vizualizeze, pe instrumentarul de bord digital informații utile la condus (modul de condus, nivelul de încărcare a bateriei și distanța care poate fi parcursă în modul electric) și pe ecranul tactil, statistici privind consumul de energie.


*Experiență amplificată

 

MIRROR SCREEN

Cu funcția Mirror ScreenDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune. . Funcția Mirror Screen este operată, în funcție de caz, prin Android AutoTM (pentru smartphone-urile Android), Apple CarPlayTM (pentru smartphone-urile iOS) sau prin tehnologia MirrorLink® (pentru smartphone-urile Android compatibile MirrorLink® și numai în asociere cu dispozitivul „PEUGEOT Connect Radio”), cu condiția să dispui de un device mobil conectat la internet. Doar aceste trei aplicații certificate vor funcționa atunci când vehiculul este staționat sau atunci când rulează, în funcție de caz. Atunci când conduceți, anumite funcții ale acestor aplicații pot fi restricționate. Anumite aplicații care pot fi gratuite pe smartphone-ul tău impun descărcarea unei aplicații echivalente, certificate Mirror Link®, Apple CarPlay TM sau Android Auto contra cost. Funcția Mirror Screen operează prin aplicația Android Auto TM (smartphone cu sistem Android) sau Apple CarPlay TM (smartphone cu sistem iOS), cu condiția de a avea un abonament cu acces la internet pe telefon. Pentru informații suplimentare, consultă pagina https://www.peugeot.com.ro/, te poți bucura de aplicații din smartphone-ul tău compatibil Apple CarPlay™ sau Android Auto™ direct pe ecranul tactil al vehiculului și rămâi întotdeauna conectat datorită zonei de încărcare wirelessÎncărcare prin inducție pentru dispozitivele compatibile cu standardul Qi. Dotare oferită în standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune. care găzduiește smartphone-ul în partea din față.


Pasagerii din spate beneficiază de două prize USB de încărcare pentru dispozitivele lor portabile.

SISTEM DE SUNET HI-FI FOCAL®

Sistemul Hi-Fi FOCAL® aflat în vârful inovației tehnologice beneficiază de o calitate excepțională a sunetului. Difuzorul central și tweeterele sunt acoperite într-o nouă culoare „Bronze Belem”, iar subwoofer-ul plasat sub scaunul pasagerului eliberează întregul spațiu al portbagajului.

INSTRUMENTAR DE BORD DIGITAL

În orice moment, instrumentarul de bord digital high-qualityDisponibil pe versiunile PLUG-IN HYBRID și PLUG-IN HYBRID4 îți furnizează informații despre: 

ECRAN TACTIL HD de 10"

Noul ecran tactil HD de 10"Disponibil standard, opțional sau indisponibil, în funcție de versiune îți permite să accesezi funcțiile de setare a parametrilor și informațiile utile la condus ale noului SUV PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID:

 

 • Fluxul de energie care ilustrează funcționarea sistemului hibrid
 • Statistici privind consumul de energie electrică și carburant
 • Localizarea terminalelor de încărcare și distanța rămasă care poate fi parcursă în modul electricPrin intermediul navigației, în funcție de țară 
 • Configurarea încărcării
 • Activarea funcției e-Save
POWER OF CHOICE

LIBERTATEA DE A ALEGE

Alege motorizarea:


Plug-in hybrid
, apreciezi versatilitatea și te bucuri de plăcerea de a conduce 100% electric pentru călătoriile tale zilnice.


Cu combustie internă, alegi dintre motoarele performante și eficiente PureTech sau BlueHDi, echipate cu funcția Stop & Start.
TEHNOLOGIE

TEHNOLOGII INOVATIVE

Sistemele de asistență la condus de ultimă generație oferite de noul SUV PEUGEOT 3008 amplifică confortul și siguranța la bord și reprezintă un prim pas spre condusul semi-autonom: recunoaștere extinsă a indicatoarelor rutiere, Pack Drive Assist Plus, regulator de viteză adaptiv «ACC» cu funcție Stop & GoDotare disponibilă doar alături de transmisia EAT8 - standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune , asistență la parcareDotare disponibilă doar alături de transmisia EAT8 - standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune , asistență la poziționarea pe bandă cu detectarea marginii drumului, monitorizare activă a unghiului mort. 

Aceste sisteme de asistență sunt concepute pentru a oferi un condus în deplină relaxare.

NIGHT-VISION

Sistemul exclusiv „Night VisionSistem Night Vision disponibil opțional pe versiunile GT și GT Pack ” cu cameră cu infraroșu detectează, pe timp de noapte, prezența pietonilor sau a animalelor pe o distanță de până la 200 m în fața SUV-ului PEUGEOT 3008, în afara razei de acțiune a farurilor și avertizează șoferul printr-un semnal de alerta.

Frânarea automată de urgență se activează automat în cazul în care se află în apropierea vehiculului pietoni sau bicicliști.

4 ROȚI MOTRICE

Versiunea performantă PLUG-IN HYBRID4 cu 4 roți motrice oferă senzații amplificate și tracțiune îmbunătățită pe drum sau terenurile dificile  și beneficiază, de asemenea, de funcția Hill Assist Descent Control.

MODURI DE CONDUS

Motoarele plug-in hybrid oferă noi senzații, în special datorită utilizării a 4 moduri de condusModul electric este modul activat implicit la pornirea mașinii:

 

RECUPERAREA ENERGIEI LA FRÂNARE

Sistemul permite recuperarea energiei în timpul fazelor de frânare și decelerare.


Funcția Brake poate fi activată pentru a permite o decelerare a vehiculului fără a apăsa pedala de frână. Această funcție acționează precum o frână de motor și permite reîncărcarea bateriei.

 

BATERIE LITIU-ION (240–400 V)

EDIȚII SPECIALE
OPȚIUNEA « BLACK TONE »

Oferă noului tău PEUGEOT 3008Exclusiv pe GT și GT Pack  și mai multă eleganță și stil, exclusiv pe versiunile GT și GT PACK, cu opțiunea „Black Tone” și elementele sale specifice „BlackNegru ”.

 • Pune-ți amprenta de la bun început cu grila frontală „Dark Chrome”.
 • Emblemele „3008”, „GT” și „PEUGEOT” sunt afișate în negru satinat.
 • Finisajele aripilor din față, banda barei de protecție spate și ornamentele de plafon și spoiler sunt finisate în negru lucios.
 • De asemenea, pachetul dispune de jante din aliaj de 19 inch „Washington” din negru onix cu lac „Black Mist”.

INFORMAȚII TEHNICE

MOTORIZĂRI PLUG-IN HYBRID

Pentru senzații intense, noul SUV PEUGEOT 3008 este oferit în versiuni PLUG-IN HYBRID4 300 e-EAT8 AWDConsum mediu WLTP 1.4 l /100km și emisiile de CO₂ 31 g/km, în funcție de dotările opționale (4 roți motrice) și PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8 FWDConsum mediu WLTP 1.4 l /100km și emisiile de CO₂ 31 g/km, în funcție de dotările opționale (2 roți motrice).


Acestea asociază:

 • Un motor pe benzină PureTech de 147 kW/200 CPPentru PLUG-IN HYBRID4 sau un motor de 132 kW/180 CPPentru PLUG-IN HYBRID 
 • Un motor de 81 kW în partea din față și un al doilea motor de 83 kW în partea din spate pentru versiunea PLUG-IN HYBRID4.
 
AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE

În funcție de versiune, autonomia în modul Electric (omologată WLTP) este cuprinsă:

 

 

Sunt disponibile mai multe soluții de reîncărcare, private sau publice.

 

DIMENSIUNI 3008

DIMENSIUNI EXTERIOARE

DIMENSIUNI INTERIOARE

 • Față (rândul 1)

Lățime spațiu coate: 1493 mm
Înălțime bust: 915 mm
 

 • Spate (rândul 2)

Lățime spațiu coate: 1484 mm
Spațiu genunchi: 240 mm

VOLUM PORTBAGAJ

SUV-ul 3008 beneficiază de un volum generos de încărcare ce poate fi crescut cu ușurință grație banchetei spate, care poate fi rabatată cu o singură mișcare, din portbagaj.
TARIFE & ACCESORII