SARI LA CONȚINUT
508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

 

Putere totală - Cuplu motor maxim
360 CP - 520 Nm

De 0 la 100 km/h
în 5,2 secunde

Consum mixt (WLTP)
2,03 L/100 kmEmisii CO2 combinat : 42 (g/km), Consum mixt: 2,03 (l/100 km). Valorile omologării de tip sunt determinate în conformitate cu protocolul WLTP, pe baza căruia vehiculele noi sunt omologate începând cu data de 1 septembrie 2018 și care a fost actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scop comparativ. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere și pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: dotările opționale, temperatura ambientală, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc. 

Emisii de CO2 (WLTP) - în regim mixt
42 g/km de CO2Emisii CO2 combinat : 42 (g/km), Consum mixt: 2,03 (l/100 km). Valorile omologării de tip sunt determinate în conformitate cu protocolul WLTP, pe baza căruia vehiculele noi sunt omologate începând cu data de 1 septembrie 2018 și care a fost actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scop comparativ. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere și pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: dotările opționale, temperatura ambientală, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc. 

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, SEDANUL PLUG-IN HYBRID

 

Intră în era neo-performanței marca PEUGEOT. 
Antrenează-ți spiritul estetic și inovator la volanul noului sedan 508 sau break 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Savurează senzațiile unei performanțe sportive cu emisii scăzute oferite de noua gamă de produse eficiente și electrificate semnate PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

FULL SENSATION EXPERIENCE* 
*O EXPERIENȚĂ PLINĂ DE SENZAȚII
Experimentează o estetică ce asociază eficiența și expresivitatea.
Cu noile coduri stilistice ce modernizează limbajul performanței, 508 PSE PLUG-IN HYBRID adoptă o postură puternică și impunătoare.
LA VOLAN

PLĂCERE ȘI SENZAȚII LA CONDUS

 

Amplifică arta condusului și călătoriilor la comanda sistemului PEUGEOT i-COCKPIT®.
Apreciază agilitatea volanului compact și pilotează fără a trebui să-ți iei ochii de la drum grație noului instrumentar de tip head-up ce afișează informațiile utile la condus direct în raza vizuală a conducătorului auto.

PLĂCEREA SIMȚURILOR

 

Fiecare detaliu interior, începând cu planșa de bord și până la covorașe sau cotiere afișează cu finețe atributele distinctive, elegante și sportive ale noii linii, fără a uita de pragurile ușilor față care poartă semnătura PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

CONECTIVITATE

 

Afișează aplicațiile tale compatibile preferate pe ecranul tactil capacitiv HD de 10" cu ajutorul funcției Mirror ScreenMirror Screen permite afișarea aplicațiilor compatibile cu smartphone-ul tău direct pe ecranul tactil. Funcția Mirror Screen operează prin aplicația Android Auto (smartphone cu sistem Android) sau Apple CarPlay TM (smartphone cu sistem iOS), cu condiția de a avea un abonament cu acces la internet pe telefon. Doar aceste trei aplicații certificate pot funcționa atunci când vehiculul este staționat sau atunci când rulează, în funcție de caz. Atunci când conduci, anumite funcții ale acestor aplicații pot fi restricționate. Anumite aplicații care pot fi gratuite pe smartphone-ul tău impun descărcarea unei aplicații echivalente, certificate Android Auto sau Apple CarPlayTM sau contra cost. Pentru informații suplimentare, consultă site-ul www.peugeot.com.ro.   și încărcă-ți smartphone-ulÎncărcare prin inducție pentru dispozitivele compatibile cu standardul Qi.  în spațiul dedicat plasat sub consola centrală.
Călătorești fără griji cu ajutorul navigației 3D conectate cu recunoaștere vocală, care include trafic în timp real și zone de risc by TomTom ServicesServiciile TomTom® permit afișarea în timp real a tuturor evenimentelor esențiale pentru condus: trafic în timp real, stații de benzină, parcări, condiții meteo, căutare puncte de interes local și zone de risc cu TomTom Services (în funcție de legislația țării). Abonamentul la aceste servicii este inclus pentru o perioadă de 3 ani și poate fi ulterior prelungit sau reînnoit online (contra cost). .

INTERFEȚE NOI

 

Conduci și comunici rămânând concentrat asupra drumului, grație interfețelor amplasate în mod inteligent la îndemâna ochilor și degetelor.

Echipat cu grafică specifică gamei PEUGEOT SPORT ENGINEERED, instrumentarul de bord de tip head-up de 12.3 inch și ecranul tactil de mari dimensiuni de 10 inch pot fi personalizate pentru a vizualiza turometrul motorului sau fluxurile de energie și pentru a monitoriza mai bine starea motorului.

SISTEMUL HiFi PREMIUM FOCAL®

 

Apreciază sunetul de înaltă fidelitate produs de sistemul Hi-Fi FOCAL® PremiumFOCAL® este un brand franțuzesc de soluții de înaltă fidelitate, lider mondial. .

Cele 10 difuzoare – inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și un subwooferTweeter, woofer, subwoofer: difuzoarele redau frecvențele joase, medii și înalte ale spectrului audio.   – așezate în habitaclu – redau o paletă muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind limitele experiențelor obișnuite Hi-Fi de la bordul unui automobil.

SCAUNE "COMFORT FIT"

 

Instalat confortabil în scaunele “comfort-fit” reglabile, încălzite și cu funcție de masaj, te lași sedus de simplitatea liniilor și de natura nobilă a materialelor.

Tapițeria scaunului oferă o combinație unică de Alcantara, piele Nappa Mistral și țesătură, finisate fin cu cusături duble Kryptonite și Tramontane.

VOLAN EMBOSAT

 

Pune-ți mâinile pe volanul compact din piele cu granulație perforată, cu cusătură dublă Kryptonite, punctată la bază într-o inserție neagră lucioasă cu cele 3 gheare ale semnăturii PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Lasă-ți toate simțurile să vorbească…

TECHNOLOGIE

PEUGEOT SPORT INSIDE*

* CONCEPUT ÎN BAZA EXPERTIZEI PEUGEOT SPORT

Pentru a beneficia de cel mai înalt nivel de resposivitate, flexibilitate și plăcere la condus, PEUGEOT SPORTPeugeot Sport și-a perfecționat, de mai bine de 10 ani, expertiza în tehnologia hybrid-electrică în cadrul competițiilor și pe stradă. După proiectele 908 HY, 908 HYbrid4, 308 Rhybrid et 208 FE, Neo-Performanța este acum disponibilă pentru toți, odată cu lansarea noului 508 PSE PLUG-IN HYBRID, care va fi sprijinită, începând cu 2022, de un nou program WEC Endurance.  și-a adus întreaga expertiză în materie de tehnologie hybrid la proiectarea sedanului 508 PSE PLUG-IN HYBID, echipat cu sisteme de asistență la condus de ultimă generație oferite de marca PEUGEOT.

 

EXPERTIZA PEUGEOT SPORT

 

Oferind combinația perfectă între sportivitate și tehnologie cu emisii scăzute, noua gamă PEUGEOT SPORT ENGINEERED beneficiază de expertiza PEUGEOT SPORT pentru a inventa un nou tip de performanță: Neo-Performanța.

 

Cu jantele atletice EXXAR de 20 inch, un șasiu performant cu suspensie controlată electronic, un sistem de frânare puternic și setări optimizate pentru a crește performanța motoarelor cu ardere internă și electrice, noul sedan plug-in hybird 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED oferă o eficiență spectaculoasă.

TESTEAZĂ NEO-PERFORMANȚA!

 

La volanul sedanului electrificat 508 PSE PLUG-IN HYBRID, te bucuri de un nivel ridicat de performanțăDate valabile doar cu șoferul la bord. :

 

 • Accelerație 0 -100 km/h în 5,2 secunde.
 • Accelerație 80 -120 km/h în 3 secunde.
 • Demaraj 1000 m în 24,8 secunde.
 • Viteza maximă limitată la 250 km/h pe autostradă.

 

 508 PSE PLUG-IN HYBRID oferă o putere totală de 360 CP și un cuplu maxim de 520 Nm.

NIGHT VISION

 

Pășește în realitatea augmentată.

 

Pentru un condus optimizat pe timp de noapte și atunci când vizibilitatea este redusă, camera cu infraroșu a sistemului NIGHT VISION detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului.

 

Imaginea este afișată pe instrumentarul de bord, în câmpul vizual al conducătorului auto și un semnal sonor este activat.

DRIVE ASSIST PLUS

 

Condus în modul semiautonom.

 

Tehnologia DRIVE ASSIST PLUS adaptează în mod automat viteza vehiculului în raport cu cea a vehiculului din față, pentru a menține o distanță constantă.

 

În plus, sistemul menține poziția vehiculului pe banda aleasă de conducătorul auto.

HIGH EFFICIENCY* 

*Înaltă performanță. 

 

Experimentează eficiența unui motor de înaltă performanță și versatilitatea motorizării plug-in hybrid: autonomie de până la 45 km WLTP în ciclu combinatCertificare WLTP a gamei PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID în regim electric, în funcție de versiune și nivelul de echipare: 45 km în regim de rulare mixt (ciclu combinat WLTP) și 53 km în regim de rulare urban (ciclu urban WLTP). Valori conform ciclului WLTP, pe baza căruia vehiculele sunt omologate începând cu data de 1 septembrie 2018 și care a fost actualizat la 2 ianuarie 2022. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important : autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a mașinii (stil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc.  și de până la 53 km în ciclu urbanCertificare WLTP a gamei PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID în regim electric, în funcție de versiune și nivelul de echipare: 45 km în regim de rulare mixt (ciclu combinat WLTP) și 53 km în regim de rulare urban (ciclu urban WLTP). Valori conform ciclului WLTP, pe baza căruia vehiculele sunt omologate începând cu data de 1 septembrie 2018 și care a fost actualizat la 2 ianuarie 2022. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important : autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a mașinii (stil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc. . 
Cu o putere totală reală de 360 CP oferită prin asocierea între două motoare electrice și un motor termic, forța combinată a celor două energii și a patru roți motrice, 508 PSE PLUG-IN HYBRID asigură o tracțiune optimizată și o accelerare remarcabilă cu un cuplu maxim de 520 Nm.

AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE

45 KM (WLTP) AUTONOMIE ÎN MODUL ELECTRIC

 

Autonomie omologată WLTP în modul Electric:

 

Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă asupra valorilor autonomiei, în condiții reale de utilizare a mașinii.

OPTIMIZEZI AUTONOMIA VEHICULULUI TĂU

Pentru a-ți adapta stilul de condus la nevoile tale, sunt disponibile 5 moduri de rulare (4 moduri hibride* și 1 mod electric) :

 • Modul Electric îți oferă libertatea de a conduce în jurul orașului și în zonele verzi, datorită bateriei optimizate care-ți permite să conduci cu până la 140km/h, cu o autonomie de 45 km
 • Modul 4WD, cu tracțiune integrală, îți oferă mai multă siguranță pe drumuri cu aderență scăzută.
 • În modul Sport, combinarea puterii termice și electrice asigură răspunsuri instantanee la accelerație și reporniri.
 • În modul Hybrid, rularea în modul electric și termic alternează astfel încât să se optimizeze utilizarea energiei
 • În modul Confort, rularea este identică cu modul Hybrid, oferind în același timp o flexibilitate mai mare a suspensiei, pentru o mai mare versatilitate în utilizare.

RECUPEREZI AUTONOMIE ATUNCI CÂND FRÂNEZI

 

Acest sistem de frânare regenerativă de înaltă eficiență „i-Booster” permite recuperarea sau regenerarea energiei disponibile în timpul frânării și decelerării cu piciorul ridicat de pe pedală, permițând reîncărcarea parțială a bateriei de înaltă tensiune.

 

Pe lângă recuperarea energiei electrice, acest sistem „i-Booster” dezvoltat pentru vehiculele hibride a fost optimizat de PEUGEOT SPORT pentru o senzație de frânare eficientă care folosește 4 pistoane fiabile și durabile montate pe discuri cu diametru de 380 mm.

 

 

ÎNCARCI VEHICULUL ACASĂ SAU LA BIROU

Poți reîncărca sedanul tău de la o priză standard (8A, 220V) în 6,5 oreCu ajutorul încărcătorului standard cu o putere maximă de 3,7kW  sau de la o priză de tip Green'up® (14A, 220V) în 3,5 oreCu ajutorul încărcătorului standard cu o putere maximă de 3,7kW .

Poți reîncărca vehiculul mai rapid în doar 1,5 ore de la un Wall Box de 7,4kWCu ajutorul încărcătorului opțional cu o putere de 7,4kW.  .

Poți beneficia de subvențiile guvernamentale acordate pentru instalarea unui Wall Box la domiciliu.

ÎNCARCI LA STAȚIILE PUBLICE

 

O rețea de peste 220 000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa pentru ca tu să-ți poți încărca vehiculul hibrid.

 

PEUGEOT îți pune la dispoziție oferta Free2Move Charge My Car prin intermediul aplicației mobile. Folosind Charge My Car și cardul său de încărcare, poți accesa cu ușurință o rețea de peste 188 000 de stații de încărcare din Europa.

SERVICII CONECTATE

INDEPENDENȚĂ TOTALĂ

 

Grație serviciilor oferite de MyPeugeot® și Free2Move services, te bucuri de mai multă independență ca oricând atunci când vine vorba de gestionarea vehiculului tău hibrid.

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

 

Controlezi și planifici încărcarea direct de pe smartphone. De asemenea, poți gestiona temperatura din mașină.

Charge My Car

 

Îți planifici în liniște călătoriile datorită rețelei de stații de încărcare Free2Move Services și aplicației Charge My Car.

APLICAȚIA MYPEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®Sub rezerva accesului la o rețea mobilă de date și disponibilă în funcție de țară.  :

 • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
 • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
 • Gestionezi cerințele de întreținere și service ale vehiculului tău.
 • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura de la bordul modelului  508 PSE PLUG-IN HYBRID.
 • Controlezi și planifici, direct de pe smartphone, încărcarea vehiculului în intervalul orar cu tarife reduse.
CENTRE DE EXPERTIZĂ PEUGEOT SPORT ENGINEERED

 

Fă acum o programare într-unul dintre centrele noastre dedicate, unde experții noștri te vor întâmpina pentru a te bucura de o experiență excepțională la bordul noului sedan 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED plug-in hybrid de înaltă performanță.

BUSINESS

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED 

Adu-ți afacerea în era Neo-Performanței PEUGEOT.

Descoperă motorizarea de înaltă performanță cu emisii scăzute oferită de noua gamă eficientă și electrificată PEUGEOT SPORT ENGINEERED.