SARI LA CONȚINUT
508

PEUGEOT 508, sedanul vârf-de-gamă plug-in hybrid sau termic

Apreciază designul radical și îndrăzneț oferit de sedanul PEUGEOT 508.
Bucură-te de o experiență de condus intensă, precum și de inovații tehnologice avansate.
Descoperă angajamentul nostru Power of ChoiceInclude libertatea de a alege între motorizări pe benzină/diesel sau electrice și de a beneficia de servicii de asistență dedicate. și alege modelul tău PEUGEOT 508 echipat cu un motor termic sau plug-in hybrid eficient cu o autonomie WLTP de până la 54 km în regim de rulare mixtCertificare WLTP a gamei PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID în regim electric, în funcție de versiune și nivelul de echipare: între 50 și 54 km în regim de rulare mixt (mixt AER WLTP) și între 60 km și 65 km în regim de rulare urban (urban EAER WLTP). Valori conform ciclului WLTP, conform căruia autovehiculele sunt omologate de la 1 septembrie 2018, actualizată la 2 ianuarie 2022. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important : autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a mașinii (sil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzite etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc.  și până la 65 km în regim de rulare urbanCertificare WLTP a gamei PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID în regim electric, în funcție de versiune și nivelul de echipare: între 50 și 54 km în regim de rulare mixt (mixt AER WLTP) și între 60 km și 65 km în regim de rulare urban (urban EAER WLTP). Valori conform ciclului WLTP, conform căruia autovehiculele sunt omologate de la 1 septembrie 2018, actualizată la 2 ianuarie 2022. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important : autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a mașinii (sil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzite etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc.  .
OFERTELE MOMENTULUI

SEDANUL RADICAL

Cu silueta sa joasă și dinamică, partea frontală agresivă și un stil dur și robust, sedanul radical premium PEUGEOT 508 anunță o nouă eră ce îmbină sportivitatea și eleganța.
Liniile sale sculptate, noua grilă cadrilată Dark Chrome in negru luciosDotare disponibilă pe nivelurile de echipare GT și GT PACK.  și semnătura sa luminoasă subliniază spiritul său elegant, îndrăzneț și inovator.

 

SĂ FIE LUMINĂ

Pentru un confort vizual sporit atât ziua, cât și noaptea, semnătura luminoasă distinctivă a branduluiDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  oferă faruri Full-LED cu funcție de auto-reglareAceastă funcție ajustează automat nivelul fluxului luminos în funcție de încărcarea vehiculului, pentru a nu provoca disconfort celorlalți participanți la trafic. , funcție cornering statică și semnalizatoare LED frontale.

FĂ-TE REMARCAT

Semnătura luminoasă spate pune în evidență LED-urile ce crează 3D "efectul ghearelor"Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. , cu o secvență unică de aprindere dinamică la încuierea și descuierea mașinii. Intensitatea luminoasă se reglează automat la condițiile de lumină, sporind vizibilitatea vehiculului.

PLAFONUL CE-ȚI DEZVĂLUIE LUMEA

Descoperă frumusețea peisajelor din jurul tău. Plafonul vitrat cu deschidere panoramicăDotare opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. oferă tuturor pasagerilor, inclusiv ocupanților banchetei spate, o vedere unică asupra peisajului.

CALITATE FĂRĂ COMPROMISURI

Portierele elegante, fără ramă, completează armonios liniile clare de design ale sedanului premium PEUGEOT 508.

În acest scop, echipa de design a valorificat toate experiența sa pentru a oferi o estetică și o calitate fără compromisuri. Minuțioasa muncă se vede în proporțiile caroseriei, în calitatea asamblării, dar și în calitatea materialelor. În final, fiecare detaliu oferă propria sa contribuție la perfecțiune.

VOLUM EXTRA

Un porbagaj spațios, de 487 litriVolumul de încărcare poate fi, de asemenea, crescut semnificativ, prin rabatarea în jos a întregii banchete spate sau a unei părți a acesteia. , poate găzdui cu ușurință toate bagajele și se distinge prin valențele practice datorită deschiderii împreună cu hayon-ul.
Peugeot 508 este, de asemenea, disponibil cu un hayon cu deschidere electricăDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  , care, combinat cu sistemul Keyless Entry Peugeot Open & Go, permite șoferilor să deschidă și să închidă portbagajul prin simpla mișcare a unui picior sub bara spate.

PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID

Emblemele dicroice speciale HYBRID din partea din spate și din părțile laterale indică apartenența la universul vehiculelor plug-in hybrid.
Pentru a te ajuta cu accesul în zonele de circulație restricționată, un LED albastru plasat în partea de sus a parbrizului - vizibil din exterior - se aprinde atunci când sedanul rulează în regim electric.
LA VOLAN

INEGALABILUL PEUGEOT I-COCKPIT®

Preia controlul PEUGEOT i-Cockpit® și experimentează poziția de condus agilă și vizionară, cu volanul său compact, head-up display configurabil și ecran tactil capacitiv HD de 10"Dotare standard, opțională sau indisponiibilă în funcție de versiune. .
Instrumentarul de bord și ecranul central  oferite de PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID integrează un univers în totalitate dedicat, care îți permite să vizualizezi fluxurile de energie, modul de condusMod de condus : Electric, Hybrid, Confort, Sport. Modul Confort este disponibil numai cu suspensia controlată electronic (AMVAR). Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. , nivelul autonomiei în regim de rulare electric, autonomia oferită de motorul electric și afișajul puteriiIndicatorul de putere este indicatorul de utilizare a energiei electrice: Charge, Eco, Sport. .

 

UNIVERSUL PLUG-IN HYBRID

Ecranul tactil HD capacitiv de 10"Dotare standard.  îți permite să accesezi funcțiile de setare a parametrilorPrin intermediul navigației.  și informațiile legate de condus ale noului PEUGEOT 508 HYBRID:

 

 • Fluxurile de energie care arată funcționarea sistemului hibrid
 • Statisticile privind consumul de combustibil și de energie electrică
 • Localizarea punctelor de încărcare și afișarea nivelului autonomiei rămase în modul de rulare 100% electric**
 • Setarea parametrilor bateriei
 • Activarea funcției e-Save
 

CONECTAT ÎN PERMANENȚĂ CU LUMEA EXTERIOARĂ

Afișează aplicațiile tale compatibile preferate pe ecranul tactil capacitiv HD de 10"Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  cu ajutorul funcției Mirror ScreenDotare standard. Mirror Screen permite afișarea aplicațiilor compatibile cu smartphone-ul tău direct de ecranul tactil. Funcția Mirror Screen operează prin aplicația Android Auto (smartphone cu sistem Android), Apple CarPlay TM (smartphone cu sistem iOS) sau, până în mai 2022, prin tehnologia MirrorLink® (smartphone cu sistem Android compatibil cuMirrorLink®), cu condiția de a avea un abonament cu acces la internet pe telefon. Doar aceste trei aplicații certificate pot funcționa atunci când vehiculul este staționat sau atunci când rulează, în funcție de caz. Atunci când conduci, anumite funcții ale acestor aplicații pot fi restricționate. Anumite aplicații care pot fi gratuite pe smartphone-ul tău impun descărcarea unei aplicații echivalente, certificate Mirror Link®, Apple CarPlay TM sau Android Auto contra cost. Pentru informații suplimentare, consultă site-ul www.peugeot.com.ro.  și încărcă-ți smartphone-ulDotare opțională sau indisponibilă în funcție de versiune- Încărcare prin inducție pentru dispozitivele compatibile cu standardul Qi.  în spațiul dedicat plasat sub consola centrală.
Călătorești fără griji cu ajutorul navigației 3D conectate cu recunoaștere vocalăDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. , datorită serviciilor TomTom®Serviciile TomTom® permit afișarea în timp real a tuturor evenimentelor esențiale pentru condus : trafic în timp real, stații de benzină, parcări, condiții meteo, căutare puncte de interes local și zone de risc cu TomTom Services (în funcție de legislația țării). Abonamentul la aceste servicii este inclus pentru o perioadă de 3 ani și poate fi ulterior prelungit sau reînnoit online (contra cost).  care afișează în timp real toate informațiile cheie de care ai nevoie în timp ce conduci, inclusiv trafic în timp real și zone de risc sau stații de încărcare, pentru cei care aleg PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID.

SISTEMUL Hi-Fi FOCAL®, CEL MAI PUR SUNET

Savurează calitatea unui sunet vârf-de-gamă.
Echipat cu sistemul premium Hi-Fi FOCAL®Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  cu zece difuzoare și cele mai bune tehnologii acustice, PEUGEOT 508 împinge limitele experienței Hi-Fi în mașină.

 

 

CONFORTUL PERSONALIZAT OFERIT DE SCAUNE

Pentru a-ți oferi mereu cea mai confortabilă experiență, PEUGEOT 508 oferă scaune de mari dimensiuni pentru șofer și pasageri certificate AGRAktion Gesunder Rücken (Asociația germană pentru sănătatea spatelui). Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. , această certificare răsplătind atât ergonomia cât și posibilitățile de ajustareReglarea lungimii scaunului, a unghiului de înclinare și a suportului lombar. .
Pentru un confort optim, optează pentru scaune reglabile electric cu memorie, încălzire și cu masaj în mai multe puncteDotare opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. .

SPAȚII DE DEPOZITARE INTELIGENTE

Interiorul oferă numeroase spații de depozitare.
În față, buzunarele spațioase din portiere se combină cu o mulțime de spații de depozitare plasate în jurul consolei centrale.
Obiectele pasagerilor din spate pot fi, de asemenea, plasate la îndemână.

MATERIALE PREMIUM ȘI ATEMPORALE

Personalizează-ți sedanul premium Peugeot 508 cu ajutorul unei selecții atent alese de elemente de decor și tapițerie fabricate din materiale premium.
Peugeot 508 GT, echipat standard cu interior din pielePiele și alte materiale: pentru informaţii suplimentare privind tapiţeria din piele, consultă caracteristicile tehnice disponibile la dealeri sau pe site-ul PEUGEOT din ţara ta.  și Alcantara®, are, de asemenea, un volan din piele integralăPiele și alte materiale: pentru informaţii suplimentare privind tapiţeria din piele, consultă caracteristicile tehnice disponibile la dealeri sau pe site-ul PEUGEOT din ţara ta. , în timp ce planșa de bord, panourile ușilor și consola centrală sunt acoperite cu lemn ZebranoÎn funcție de țară. .
POWER OF CHOICE

La volanul modelului PEUGEOT 508, experimentezi un condus fluid și o ținută de drum exemplară, amplificată de suspensia controlată electronicSuspensia controlată permite șoferului să selecteze un mod de conducere controlând suspensia în trei moduri: normal, confort sau sport. Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. .

 

Poți alege motorizarea care ți se potrivește:

 

 • Cu motorizarea plug-in hybrid, apreciezi versatilitatea condusului. În modul Electric, poți accesa zonele cu trafic restricționat și poți savura plăcerea unui condus silențios, fără vibrații.
TEHNOLOGIE

NIGHT-VISION

 

Noaptea sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu NIght VisionSistem de viziune nocturnă. Dotare opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului, pentru o siguranță optimă de condus.

 

Imaginea este afișată în câmpul tău vizual pe panoul de instrumente digital, însoțit de o alertă.

 

CONDUS SEMI-AUTONOM

 

Cu Drive Assist Plus PackDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. , conduci modelul PEUGEOT 508 în regim semi-autonom.

 

Folosind sistemul Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go și sistemul Lane Positioning Assist, viteza mașinii se adaptează automat la cea a mașinii din față și vehiculul este menținut pe banda aleasă de șofer.

 

FULL PARK ASSIST

 

Tehnologia FULL PARK ASSISTAsistență activă pentru parcarea paralelă sau perpendiculară. Dotare standard, opțională sau indisponiiblă în funcție de versiune.  oferă asistență pentru parcarea COMPLET automată paralelă sau perpendiculară.

 

Șoferul activează funcția de pe butonul schimbătorului de viteze și, fără să fie nevoit să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează dacă spațiul este suficient, accelerează și frânează după cum este necesar pentru a parca mașina.

 

OPTIMIZEAZĂ AUTONOMIA VEHICULULUI TĂU

Păstrează autonomia bateriei modelului PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID selectând modul de condus adecvat traseului tău sau preferințelor tale:

 

 

FRÂNARE REGENERATIVĂ

 

Funcția „BRAKE”oferită de PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID încetinește vehiculul fără a folosi pedala de frână.

 

Funcționând pe principiul frânei de motor, aceasta încarcă și bateria.

 

Șoferul poate selecta această funcție prin intermediul manetei schimbătorului de viteze, în oricare dintre modurile de rulare.

BATERIE LITIU-ION (300 V)

INFORMAȚII TEHNICE

AUTONOMIE & TIMP DE ÎNCĂRCARE

În funcție de versiune, autonomia în modul electric, omologată WLTP este cuprinsă:

 

Timpii estimați pentru o reîncărcare completă a modelului PEUGEOT 508 HYBRID :

 

 
BENZINĂ & DIESEL

PEUGEOT 508 beneficiază de motoare pe benzină PureTech sau diesel BlueHD de ultimă generație, care oferă un consum de combustibil îmbunătățit, plăcere de condus și performanțe deosebite.

 

Sunt disponibile 2 opțiuni:

 

 

DIMENSIUNI

DIMENSIUNI EXTERIOARE

 
 

 

DIMENSIONS INTERIORARE

 

Față (rândul 1)

 • Lățime spațiu coate: 1455 mm
 • Înălțime bust 14° : 881 mm

 

Spate (rândul 2)

 • Lățime spațiu coate : 1413 mm
 • Spațiu genunchi : 250 mm
VOLUM PORTBAGAJ
 
 
 • 487 litri
 • până la 1537 litri cu bancheta spate rabatată
TARIFE & ACCESORII