SARI LA CONȚINUT
Expert

PEUGEOT e-Expert, 100% electric

De la 43,078 € Preț de listă, TVA inclus. 

Peugeot Expert Diesel

De la 31,059 € Preț de listă, TVA inclus. 

 

ALEGE ÎN FUNCȚIE DE NEVOILE TALE

Pentru a răspunde mai bine nevoilor afacerii tale, PEUGEOT Expert este disponibil în mai multe versiuni, adaptate nevoilor tale.

 

 

TIMPUL PETRECUT LA BORD

La bordul vehiculului tău nu numeri orele petrecute la bord, ci te bucuri, mai presus de toate, de confort și siguranță. Peugeot Expert poate fi echipat cu:

Peugeot Expert poate fi echipat cu:

PÂNĂ LA 6 PERSOANE

Transporți pasageri și ai nevoie de spațiu de încărcare. În activitatea ta zilnică ai nevoie de:

 

NEVOI ÎN MATERIE DE VOLUM DE ÎNCĂRCARE

Transporți încărcături voluminoase în activitatea de zi cu zi și ai nevoie de un spațiu mare de încărcare. Îți recomandăm utilitara Expert versiunea XLLung  cu următoarele caracteristici:

À LA CARTE

PEUGEOT Expert dispune de numeroase atu-uri pentru a-ți ușura viața de zi cu zi și pentru a-ți satisface cele mai specifice nevoi. Descoperă diferitele versiuni și configurează un Expert adaptat activității tale.

 

 

DIMENSIUNI
DIMENSIUNI EXTERIOARE
 • Lungime : Versiunea MStandard  4,95m și versiunea XLLung  5,30m
 • Lățime: 2,20m cu oglinzi retrovizoare
 • Înălțime: 1,899m (sarcină utilă standard), 1,930m (sarcină utilă crescută)
DIMENSIUNI INTERIOARE
 • Lungime utilă : până la 4m
 • Sarcină utilă: până la 1400kg pentru Expert (sarcină majorată) și până la 1200kg pentru e-Expert (sarcină majorată)
VOLUM UTIL
 • Versiunea MStandard  : 5,3m3, 5,8m3 (alături de opțiunea Moduwork)
 • Versiunea XLLung  : 6,1m3, 6,6m3 (alături de opțiunea Moduwork)
O GAMĂ ADAPTATĂ TUTUROR NEVOILOR

PEUGEOT propune numeroase versiuni transformate în gama Expert, în parteneriat cu carosieri acreditați:

 • Vehicule de volum mare,
 • Bene,
 • Cabine extinse,
 • Ambulanțe
 • Vehicule izoterme,
 • Vehicule pentru toate tipurile de teren,
 • 4x4,
 • Vehicule magazin,
 • Vehicule pentru transportul persoanelor cu mobilitate redusă.

 

O versiune planșeu cabină este disponibilă ca bază pentru unele transformări.

 

 

LIBERTATEA DE A ALEGE
MOTORIZĂRI
PERFORMANȚE FĂRĂ COMPROMISURI
MOTOR 100% ELECTRIC
Ușor de manevrat în oraș și sigur și robust la drum, noul PEUGEOT e-Expert este echipat cu motor electric de 100kW (136 CP).

Motorul oferă o accelerare imediată, grație cuplului motor de 260 Nm livrat imediat.

La volanul autoutilitarei PEUGEOT e-Expert experimentezi plăcerea unui condus flexibil, dinamic și silențiosNu uita, totuși, să păstrezi controlul asupra vehiculului și să fii atent la mediul exterior, care nu este obișnuit cu vehiculele silențioase. . 
AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE

Autonomia și încărcarea bateriei care echipează PEUGEOT e-Expert îți permit să parcurgi până la 330km WLTPCu bateria de 75kWh și 230km WLTP cu bateria de 50kWh. Valoarea omologării de tip este determinată în conformitate cu ciclul combinat WLTP, actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scop comparativ. Important: autonomia reală poate să difere într-o mare măsură și poate varia în funcție de: dotările opționale, condițiile reale de utilizare a autovehiculului (stilul de condus, viteza, greutatea totală) și de diferiți factori, cum ar fi: dotările opționale, temperatura ambientală, , greutatea totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe. .

O serie de soluții de încărcare sunt disponibile:

 
TEHNOLOGIE

CITIREA LIMITELOR DE VITEZĂ ȘI RECOMANDĂRI

Camera multifuncționalăDotare disponibilă opțional  recunoaște indicatoarele de viteză și alertează șoferul cu privire la limita de viteză pe panoul de instrumente.


Viteza citită poate fi înregistrată în regulatorul sau limitatorul de viteză, dacă acesta este activat.

 

VISIOPARK 1

Camera video pentru marșarierDotare disponibilă opțional  se activează automat atunci când vehiculul este pus în marșarier. Camera video permite vizualizarea imaginii din spatele vehiculului la 180°, precum și a zonelor din jurul vehiculului. Sistemul este dotat cu repere gradate color care se rotesc odată cu volanul.

Dacă sunt detectate obstacole, sistemul efectuează un zoom și afișează, la cerere, alte imagini.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety BrakeDotare disponibilă opțional  este un sistem automat de frânare de urgență care limitează riscul de coliziune.

Camera video și radarul detectează obstacolele fixe sau mobile. În acest caz, dacă șoferul reacționează, sistemul frânează în mod automat în locul acestuia.

Impactul poate fi evitat dacă viteza este mai mică de 30km/h, iar consecințele unei coliziuni sunt reduse, indiferent de viteza vehiculului.

O OFERTĂ DUBLĂ DE BATERII PERFORMANTE

Utilitara electrică PEUGEOT e-Expert integrează o baterie de înaltă tensiune, fie cu o capacitate de 50 kWh, care oferă o autonomie de 230 km WLTPBaterie 50kWh: disponibilă pentru versiunile M și XL. Valoarea omologării de tip este determinată în conformitate cu ciclul combinat WLTP, actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scop comparativ. Important: autonomia reală poate să difere într-o mare măsură și poate varia în funcție de: dotările opționale, condițiile reale de utilizare a autovehiculului (stilul de condus, viteza, greutatea totală) și de diferiți factori, cum ar fi: dotările opționale, temperatura ambientală, greutatea totală etc.), de utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe. , fie de 75 kWh, care oferă o autonomie de 330 km WLTPBaterie 75kWh: disponibilă pentru versiunile M și XL. Valoarea omologării de tip este determinată în conformitate cu ciclul combinat WLTP, actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scop comparativ. Important: autonomia reală poate să difere într-o mare măsură și poate varia în funcție de: dotările opționale, condițiile reale de utilizare a autovehiculului (stilul de condus, viteza, greutatea totală) și de diferiți factori, cum ar fi: dotările opționale, temperatura ambientală, greutatea totală etc.), de utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe. , păstrând spațiul la bord și volumul de încărcare.

Bateria este garantată 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.
MODURI DE CONDUS

PEUGEOT e-Expert oferă 3 moduri de condus:

 • Eco: autonomie optimizată prin ajustarea anumitor setări,
 • Normal: confort optim pentru utilizare zilnică,
 • Power: performanță optimizată pentru transportul sarcinilor grele.
MODURI DE FRÂNARE

Datorită frânării regenerative, sunt disponibile 2 niveluri de frână de motorReîncărcarea moderată sau sporită a bateriei  care-ți permit să încarci bateria în timp ce decelerezi:

 • Moderat (modul implicit) similar cu cel al unui vehicul cu motor termic,
 • Sporit (modul „Brake”) pentru o decelerație controlată de pedala de accelerație.
DESIGN

UN STIL DISTINCTIV

Prin designul său puternic, PEUGEOT Expert emană robustețe și eleganță:

 • Proporțiile echilibrează armonios partea frontală, poziția șoferului și spațiul de încărcare.
 • Liniile elegante subliniază fluiditatea și modernitatea profilului lateral.

GRILĂ VERTICALĂ

 • Grila verticală poziționată foarte sus amplifică puterea de atracție a acestei utilitare, care poate fi recunoscută instantaneu.
 • Pachetul LookDotare disponibilă opțional  și semnătura sa luminoasă LED aduc o notă suplimentară de eleganță afacerii tale.
 
 

 

ÎN MOD EVIDENT, ELECTRIC
 • Capacul portului de încărcare electrică este amplasat în față, pe partea șoferului, pentru o reîncărcare ușoară.
 • În partea din spate a vehiculului, vei găsi monograma specifică „e-Expert” ce diferențiază versiunea electrică.

CONFORT INTERIOR

 

 

CONFORT INTERIOR

La interior, autoutilitara PEUGEOT Expert oferă confort la volan. Treapta oferă un acces ușor la poziția ridicată a scaunului care domină drumul.

Poziția de condus funcțională și ergonomică oferă confort la condus și numeroase compartimente de depozitare.

PANOU DE INSTRUMENTE SPECIFIC

Panoul de instrumente specific PEUGEOT e-Expert cu un ecran color de 3,5” afișează informații esențiale de condus în timp real, cum ar fi valoarea autonomiei și indicatorul de putere (Charge/Eco/PowerCHARGE: Regenerare/reîncărcare parțială a bateriei - ECO: Optimizarea consumului de energie - POWER: Putere maximă ).

ECRAN TACTIL 3D

Pe ecranul tactil de mari dimensiuniDotare disponibilă standard sau opțional în funcție de versiune  poți accesa cu ușurință printr-o scurtătură întregul univers electric și poți vizualiza clar fluxul de energie.

UN COCKPIT ÎN PLINĂ EVOLUȚIE

Consola centrală care echipează PEUGEOT e-Expert găzduiește:

 • Butonul „e-Toggle” perfect integrat și ergonomic, care oferă acces imediat la funcțiile Park / Reverse / Neutral / Drive și Brake
 • Selectorul celor 3 moduri de condus
 • Un spațiu de depozitare în partea superioară

 

Frâna de parcare electrică disponibilă standard funcționează automat și, prin urmare, este foarte ușor de utilizat.

UN BIROU MOBIL

La bordul utilitarei PEUGEOT Expert, masă pivotantă ModuworkDotare opțională.  iese din cotiera centrală, transformând postul de conducere într-un veritabil birou mobil ergonomic și practic.

Suportul pentru SmartphoneDisponibil ca accesoriu. Suportul pentru tabletă este prevăzut pentru tablete cu diagonala de până la 11". Alimentarea tabletei se face prin intermediul portului USB de pe fațada din apropiere  cu cablu de încărcare integrat și suportul pentru tabletăDisponibil ca accesoriu. Suportul pentru tabletă este prevăzut pentru tablete cu diagonala de până la 11". Alimentarea tabletei se face prin intermediul portului USB de pe fațada din apropiere  de pe planșa de bord permite conducătorului auto să țină dispozitivele mobile în fața ochilor și la îndemână.

UN PLUS DE MODULARITE PENTRU UN PLUS DE PRODUCTIVITATE

Autoutilitarele PEUGEOT Expert și e-Expert oferă numeroase posibilități de amenajare pentru a răspunde nevoilor tuturor profesioniștilor: bancheta ModuworkDotare disponibilă opțional , perete despărțitor izolantDotare disponibilă opțional , uși laterale culisanteDotare disponibilă opțional .

 

PREȚURI & ACCESORII
Descoperă broșura în format electronic și catalogul de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice ale modelului PEUGEOT Expert.