SARI LA CONȚINUT
308
PEUGEOT 308 
SENZAȚII UNICE
De la 19,458 € (i) fără TVA
PEUGEOT 308 
SENZAȚII UNICE
De la 19,458 € (i) fără TVA

 
 
PEUGEOT 308
UNIC LA FEL CA TINE 


Compact, felin, senzațional. Descoperă imaginea Peugeot. Cu Peugeot 308 hatchback,

te poți bucura de libertatea de a alege între un motor electric, plug-in hybrid, pe benzină sau diesel.

 
 
PEUGEOT 308
UNIC LA FEL CA TINE

Compact, felin, senzațional. Descoperă imaginea Peugeot.

Cu Peugeot 308 hatchback, te poți bucura de libertatea de a alege între un motor electric, plug-in hybrid, pe benzină sau diesel.

 

 

 • Autonomie 100% electrică: până la 416 km WLTPP(i) Ciclu combinat: până la 416 km. Valori determinate în conformitate cu ciclul WLTP, actualizate la 1 februarie 2024. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important: autonomia reală poate fi semnificativ diferită și poate varia în funcție de diferiți factori, cum ar fi: opțiunile vehiculului, condițiile în care este utilizat (stilul de condus, viteza, greutatea totală a vehiculului etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, starea drumului, condițiile meteo etc. Pentru mai multe informații despre autonomia vehiculelor electrice și despre diferiții factori care influențează această autonomie, te rugăm să consulți 
 • Timp de încărcare: 100 km în 12 min(i) La un terminal public de încărcare rapidă (≥100 kW)  
 • Emisii CO₂: 0 g/km
 • Consum enegie electrică: 15,0 kWh/100 km(i) Consumul de energie electrică (kWh/100 km): 15,0 Emisii de CO2 (g/km): 0. Valori determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP, actualizate la 1 februarie 2024. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important: Consumul real de energie electrică poate fi semnificativ diferit și poate varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile vehiculului, frecvența de încărcare electrică, temperatura ambientală, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, faruri etc.), tipul și starea pneurilor, starea drumului, condițiile meteo etc.  
 • Putere: 115 kW (156 CP)
 • Autonomie 100% electrică: Până la 66 km(i) Certificarea WLTP privind autonomia PEUGEOT 308 în modul electric, în funcție de nivelurile de finisare și de echipare: între 63 km şi 66 km în regim mixt (WLTP combinat AER) şi între 73 km şi 79 km în regim urban (WLTP urban AER). Valori conform ciclului WLTP, conform căruia vehiculele au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate în 26.01.2023. Aceste valori sunt prezentate în scop comparativ. Important: autonomia efectivă de rulare poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a vehiculului (stil de condus, viteză, greutate totală etc.), de utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), de tipul de pneuri, de condițiile de drum, de condițiile meteo etc.   
 • Timp de încărcare: 1h40m(i) La o stație de încărcare de tip Wall Box (32A) cu un încărcător de bord monofazat opțional (7,4 kW).  
 • Consum mixt: 1,2 L/100 km(i) CONSUM DE COMBUSTIBIL ȘI EMISII CO2 - Valori WLTP - 1,2 până la 1,5 consumul de combustibil în ciclul combinat WLTP (l/100 km) - Emisii CO2 - (combinat) WLTP: 28 (g/km). Valorile de certificare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza căruia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018, actualizate în 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scop comparativ. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: dotările opționale, temperatura ambientală, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de pneuri, condițiile de drum, condițiile meteo etc. 
 • Emisii CO2 - mixt: 28 g/km(i) CONSUM DE COMBUSTIBIL ȘI EMISII CO2 - Valori WLTP - 1,2 până la 1,5 consumul de combustibil în ciclul combinat WLTP (l/100 km) - Emisii CO2 - (combinat) WLTP: 28 (g/km). Valorile de certificare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza căruia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018, actualizate în 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scop comparativ. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: dotările opționale, temperatura ambientală, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de pneuri, condițiile de drum, condițiile meteo etc.  
 • Putere: PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 (110 kW)
 • Consum combinat: de la 4,7 L/100 km(i) EFICIENȚA COMBUSTIBILULUI ȘI EMISIILE DE CO2 Valori WLTP: consum de combustibil 4,7 în ciclul combinat WLTP (l/100 km) - emisii de CO2 (combinate) WLTP: De la 106 (g/km) - valori de omologare determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza cărora au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018, cu actualizări în vigoare de la 1 februarie 2024. Valorile prezentate sunt pentru comparație. Valorile privind consumul de combustibil și emisiile de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de factori precum: opțiunile, temperatura ambientală, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor funcții (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, starea drumului, condițiile meteo etc.   
 • Emisii CO2 combinate: de la 106 g/km(i) EFICIENȚA COMBUSTIBILULUI ȘI EMISIILE DE CO2 Valori WLTP: consum de combustibil 4,7 în ciclul combinat WLTP (l/100 km) - emisii de CO2 (combinate) WLTP: De la 106 (g/km) - valori de omologare determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza cărora au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018, cu actualizări în vigoare de la 1 februarie 2024. Valorile prezentate sunt pentru comparație. Valorile privind consumul de combustibil și emisiile de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de factori precum: opțiunile, temperatura ambientală, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor funcții (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, starea drumului, condițiile meteo etc.   
 • Economie combustibil: până la 20% (i) Consum combinat WLTP în comparație cu un motor pe benzină echivalent  
 • Mai mult de 50% din timpul condusului este electric în jurul orașului(i) În conformitate cu ciclul urban WLTP: Timpul de rulare electrică se poate modifica în funcție de stilul de condus și de nivelul de încărcare a bateriei.  
 • Autoîncărcare: nu este nevoie să se conecteze la priză, se reîncarcă în timpul rulării
 • Putere 100kW (136 CP)
 • Consum mixt: 5,7 L/100 km(i) CONSUM DE COMBUSTIBIL ȘI EMISII DE CO2 - Valori WLTP: consum de combustibil 5,7 în ciclul mixt WLTP (l/100 km) - emisii de CO2 - (mixt) WLTP: 128 (g/km). Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza căruia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018, actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate au rol comparativ. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: dotările opționale, temperatura ambientală, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc.  
 • Emisii CO2 - mixt: 128 g/km(i) CONSUM DE COMBUSTIBIL ȘI EMISII DE CO2 - Valori WLTP: consum de combustibil 5,7 în ciclul mixt WLTP (l/100 km) - emisii de CO2 - (mixt) WLTP: 128 (g/km). Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza căruia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018, actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate au rol comparativ. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: dotările opționale, temperatura ambientală, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc.  
 • Putere: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)

 
 
ECHIPAREA TA, OFERTA NOASTRĂ CEA MAI BUNĂ

Alege echiparea care îți reflectă personalitatea și profită de cele mai bune oferte Peugeot la dealerul tău preferat.
 
 
ECHIPAREA TA, OFERTA NOASTRĂ CEA MAI BUNĂ
Alege echiparea care îți reflectă personalitatea și profită de cele mai bune oferte Peugeot la dealerul tău preferat.

308 ACTIVE PACK 

Intră în universul Peugeot, cu versiunea Active Pack, echipată corespunzător pentru a veni în întâmpinarea dorințelor tale.

From €320/month

After a first deposit of €320

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind. 

 

Cu următoarele dotări:

 • Sistem pornire fără cheie
 • PEUGEOT i-Cockpit® cu panou de bord digital de 10" personalizabil
 • Ecran tactil central de 10" și două prize USB-C frontale
 • Asistență la parcarea cu spatele

Disponibil în versiuni pe benzină, diesel, versiune plug-in hybrid sau full-electric

308 ALLURE 

Savurează plăcerea unui design de calitate și apreciază eficiența dotărilor versiunii de echipare Allure.

From €385/month 

After a first deposit of €384.52

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind.  

 

În plus față de echiparea ACTIVE PACK:

 • Navigație conectată
 • Geamuri laterale spate și lunetă fumurii
 • Asistență la parcare față și cameră video pentru mersul înapoi
 • Pachet Safety Plus: Frână de siguranță activă nocturnă și pentru pietoni

Disponibil în versiuni pe benzină, diesel, versiune plug-in hybrid sau full-electric

308 GT

Lasă-te sedus de eleganța distinctă și de tehnologiile high-end ale versiunii GT.

 

From €448/month 

After a first deposit of €447.57

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind.  

 

Cu următoarele dotări:

 • Faruri LED Matrix
 • Scaune Alcantara TEP „Fraxx Knit“
 • PEUGEOT i-Cockpit® cu afișaj digital personalizabil 3D de 10"
 • Jante diamantate din aliaj KAMAKURA de 18"

Disponibil în versiuni pe benzină, diesel, versiune plug-in hybrid sau full-electric

 
 
WHY BUY ONLINE
 
 
WHY BUY ONLINE

 
 
UN ASPECT UNIC

Cu designul său radical, cu liniile sale ascuțite, hatchback-ul compact Peugeot 308 iese în evidență de la prima vedere.

Puternic și atletic, își afirmă caracterul și impresionează prin luminile LED cu 3 gheare.

 
 
UN ASPECT UNIC

Cu designul său radical, cu liniile sale ascuțite, hatchback-ul compact Peugeot 308 iese în evidență de la prima vedere.

Puternic și atletic, își afirmă caracterul și impresionează prin luminile LED cu 3 gheare.

 
AFIRMĂ-ȚI STILUL

Alege culoarea care ți se potrivește din șase culori de top.
 
ASSERT YOUR STYLE
Alege culoarea care ți se potrivește din șase culori de top.

 
TE AȘTEAPTĂ EMOȚII NOI

Cu volanul său compact integrat, tehnologiile de la bord și sistemele de asistență a condusului de ultimă generație, Peugeot 308 este conceput pentru oferirea unor senzații unice la volan.
 
TE AȘTEAPTĂ EMOȚII NOI
Cu volanul său compact integrat, tehnologiile de la bord și sistemele de asistență a condusului de ultimă generație, Peugeot 308 este conceput pentru oferirea unor senzații unice la volan.
PANOU DE INSTRUMENTE HOLOGRAFIC 3D
CHATGPT
ECRAN TACTIL DE 10 INCI
TEHNOLOGII DE ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER
PANOU DE INSTRUMENTE HOLOGRAFIC 3D
CHATGPT
ECRAN TACTIL DE 10 INCI
TEHNOLOGII DE ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER

PEUGEOT i-Cockpit®

Ultima generație a consolei de comandă PEUGEOT i-Cockpit®, cu volan compact și control integrat, panou de instrumente 3D

(i) * Disponibil ca dotare standard pe versiunea GT   care încorporează un panou digital configurabil de 10" și un ecran tactil central HD de 10", oferă modelului PEUGEOT 308 o ergonomie de neegalat și tehnologii noi.

CHATGPT: PUTEREA INTELIGENȚEI ARTIFICIALE

Bucură-te de o experiență de condus îmbunătățită de inteligența artificială ChatGPT(i)  Versiunea 3.5 a ChatGPT utilizează date care provin de la sfârșitul anului 2021 cel târziu. Evenimentele și datele ulterioare acestei date îi sunt necunoscute. Această funcție include în special tehnologiile din platforma Chat AI a SoundHound. Aceasta este inclusă în pachetul Connect PLUS și este disponibilă pentru o perioadă de testare de 6 luni de la data de garanție a vehiculului. Un abonament este solicitat pentru toți clienții al căror vehicul a depășit această perioadă de testare sau pentru vehiculele care nu sunt eligibile pentru pachetul Connect PLUS.  . Integrată cu recunoașterea vocală naturală a i-Cockpit-ului,îți va deschide noi orizonturi către o lume neașteptată a comunicării, bogată în experiențe interactive și descoperiri care vor încânta indiferent de vârstă. Rămâi curios, toate întrebările sunt binevenite(i) Versiunea utilizată 3.5 a ChatGPT utilizează datele furnizate până la sfârșitul anului 2021. De asemenea, cunoașterea evenimentelor și a datelor se oprește la această dată.  .

ECRAN TACTIL DE 10"

Ca în cazul unui smartphone, ecranul tactil central HD de 10" al modelului

Peugeot 308 poate fi personalizat în întregime și simplu.

Acesta oferă un afișaj cu mai multe ferestre cu widget-uri sau comenzi rapide.

PEUGEOT i-Toggles(i) Disponibil standard sau indisponibil în funcție de versiune - Pentru ușurință și siguranță, fiecare i-toggle este o scurtătură tactilă personalizabilă către o aplicație sau o funcție preferată din ecranul central (destinație presetată, setarea aerului condiționat, contactul telefonic preferat, postul de radio etc.).  complet configurabil vă oferă acces rapid și intuitiv la funcțiile esențiale pentru activitățile zilnice.

 

 

 

SISTEME DE ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER

PEUGEOT 308 dispune de un sistem complet de asistență a șoferului pentru siguranță îmbunătățită:

 

Conducerea semiautonomă cu pachetul Drive Assist 2.0(i) Disponibil standard sau indisponibil în funcție de versiune   

Asistență la parcare cu vizibilitate la 360°(i) Disponibil opțional sau indisponibil în funcție de versiune   

Monitorizarea unghiului mort cu rază lungă de acțiune(i) Standard, opțional sau indisponibil în funcție de versiune  

 
INOVAȚIA, O FORȚĂ CARE STIMULEAZĂ EXCELENȚA

Alegerea materialelor, designul, echipamentele conectate, motorizarea, confortul,
PEUGEOT 308 nu a lăsat nimic la voia întâmplării. Toate pentru oferirea unei experiențe noi.
 
INOVAȚIA, O FORȚĂ CARE STIMULEAZĂ EXCELENȚA
Alegerea materialelor, designul, echipamentele conectate, motorizarea, confortul, PEUGEOT 308 nu a lăsat nimic la voia întâmplării. Toate pentru oferirea unei experiențe noi.

PEUGEOT i-CONNECT ADVANCED

Sistemul de infotainment PEUGEOT i-Connect Advanced face interacțiunile mai simple:

Experiență conectată prin controlul vocal

Navigație conectată TomTom(i) Serviciile TomTom® pot afișa în timp real toate informațiile esențiale pentru condus: trafic în timp real, stații service, parcări, meteo, căutări locale și zone periculoase prin serviciile TomTom (în conformitate cu legislația națională). Toate aceste servicii sunt însoțite de un abonament pe 3 ani, care poate fi prelungit sau reînnoit ulterior online, contra cost.  , inclusiv trafic în timp real și zone periculoase prin

TomTom Services Funcţie Mirror Screen wireless(i) Standard, opțional sau indisponibil în funcție de versiune. Numai aplicațiile certificate Android AutoTM și Apple CarPlayTM vor funcționa atât în timpul staționării, cât și în timpul condusului. În timpul condusului, anumite funcții ale aplicațiilor respective vor fi restricționate. Unele tipuri de conținut, care pot fi disponibile gratuit cu smartphone, necesită un abonament la o aplicație Android AutoTM sau Apple CarPlayTM certificată echivalentă, contra cost. Funcția Mirror Screen este compatibilă cu Android AutoTM (pentru modelele cu Android) sau cu Apple CarPlayTM (pentru modelele cu iOS), în funcție de contractele de date mobile  

ATMOSFERĂ LINIȘTITĂ

Experimentează definiția confortului la bordul modelului PEUGEOT 308 cu:

Iluminarea ambientală LED (8 culori).

Sistemul FOCAL® Premium HI-FI(i) Disponibil opțional   .

Sistemul de tratare a aerului AQS și Clean Cabin(i) Disponibil opțional pe versiunea GT  .

CONFORT DE TOP

Bucură-te de spațiul generos și confortul optim în față și în spate.

Ia loc în interior și apreciază calitatea materialelor, confortul scaunelor încălzite, cu masaj, și confortul volanului integrat încălzit(i) Disponibil opțional  .

 

 

COMANDĂ PEUGEOT 308

Cumpără o mașină nouă Peugeot care ți se potrivește în reprezentanța ta Peugeot.
COMANDĂ PEUGEOT 308
Cumpără o mașină nouă Peugeot care ți se potrivește în reprezentanța ta Peugeot.

MODELUL TĂU 308 DISPONIBIL IMEDIAT

Găseşte modelul tău 308 disponibil acum și beneficiază imediat de oferte speciale.

MODELUL TĂU PERSONALIZAT 308

Finisaje, culori sau jante etc. Configurează modelul Peugeot 308 în funcție de dorințele tale și beneficiezi de condiții avantajoase.

DIMENSIUNI

DIMENSIUNI

DIMENSIUNI EXTERIOARE PEUGEOT 308

Un vehicul compact, unic din toate punctele de vedere.

 • Lungime: 4.367 mm
 • Lățime(i) Fără oglinzi laterale  : 1.859 mm
 • Înălțime: 1.441 mm

 

 

DIMENSIUNI INTERIOARE PEUGEOT 308

Atât în față, cât și în spate, pasagerii se bucură de spațiu generos pentru confort ideal.

 

 

 • Partea din față (rândul 1)
  Lățime spațiu coate: 1.443 mm
  Înalțime bust: 891 mm
 
 • Partea din spate (rândul 2)
  Lățime spațiu coate: 1.411 mm
  Spațiu genunchi: 129 mm

VOLUM PORTBAGAJ PEUGEOT 308

PEUGEOT 308 oferă un portbagaj generos și modular, cu o deschidere mare:

 • 412 L pentru PEUGEOT 308
 • 361 L pentru PEUGEOT 308 PLUG-IN HYBRID

PEUGEOT 308 PENTRU COMPANII

 

Ești reprezentantul unei companii? Și nu ai nici măcar o secundă la dispoziție? Profită de toate serviciile noastre dedicate.

Configurează, comandă Peugeot 308 sau programează o întâlnire pentru service-ul vehiculului tău direct de la birou. Pentru că între profesioniști, ne înțelegem rapid și, mai ales, ne înțelegem foarte bine.

ECHIPEAZĂ MODELUL TĂU PEUGEOT 308

Am conceput o gamă largă de echipamente și accesorii pentru a răspunde tuturor cerinţelor.
 
ECHIPEAZĂ MODELUL TĂU PEUGEOT 308
Am conceput o gamă largă de echipamente și accesorii pentru a răspunde tuturor cerinţelor.

ROOF BOX

BOOT TRAY

SIDE BLINDS

TOW BAR WITH BALL JOINT COUPLING - NO TOOLS REQUIRED

 
FĂCÂND UN PAS ÎNAINTE

Electromobilitatea de la PEUGEOT nu va mai avea în curând niciun secret pentru tine.

 
FĂCÂND UN PAS ÎNAINTE

Electromobilitatea de la PEUGEOT nu va mai avea în curând niciun secret pentru tine.

 
ÎNCARCĂ MODELUL TĂU
PEUGEOT PLUG-IN HYBRID

Cum să încarci vehiculul tău PEUGEOT plug-in hybrid: punct de încărcare privat sau public.
 
 
DESCOPERĂ AVANTAJELE PROPULSIEI ELECTRICE
Electric by PEUGEOT combină mai multe avantaje: încărcare rapidă, optimizarea autonomiei în funcție de călătorie, tehnologie conectată etc.