SARI LA CONȚINUT
SUV 5008
 
 
PEUGEOT 5008
O ALTĂ DIMENSIUNE

Elegant, spațios și rafinat. Pornește într-o călătorie a calității cu fiecare drum. Singur sau cu până la 7 pasageri,

bucură-te de confortul incomparabil al SUV-ului PEUGEOT 5008 cu 7 locuri.

 

Disponibil în versiuni pe benzină și diesel.

 
 
PEUGEOT 5008
O ALTĂ DIMENSIUNE

Elegant, spațios și rafinat. Pornește într-o călătorie a calității cu fiecare drum.

Singur sau cu până la 7 pasageri, bucură-te de confortul incomparabil al SUV-ului PEUGEOT 5008 cu 7 locuri.

 

Disponibil în versiuni pe benzină și diesel.

 • Consumul combinat de combustibil: 6,71 L/100 km
 • Emisii combinate de CO2: 152 g/km(i) Consum de combustibil de la 6,6 la 6,7 pe ciclu combinat (l/100 km) – emisii de CO2 (combinate) WLTP: 149 până la 152 (g/km). Valorile de certificare sunt determinate în funcție de ciclul combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate de la 1 septembrie 2018, actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scopuri comparative. Consumul de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiuni, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul anvelopei, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc. 
 • Putere: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)(i) Consum de combustibil de la 6,6 la 6,7 pe ciclu combinat (l/100 km) – emisii de CO2 (combinate) WLTP: 149 până la 152 (g/km). Valorile de certificare sunt determinate în funcție de ciclul combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate de la 1 septembrie 2018, actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scopuri comparative. Consumul de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiuni, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul anvelopei, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc. 
 • Consumul combinat de combustibil: 5,6 L/100 km(i) Consum de combustibil de la 5,6 pe ciclu combinat (l/100 km) – emisii de CO2 (combinate) WLTP: 146 până la 148 (g/km). Valorile de certificare sunt determinate în funcție de ciclul combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate de la 1 septembrie 2018, actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scopuri comparative. Consumul de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiuni, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul anvelopei, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.  
 • Emisii combinate de CO2: 146 g/km(i) * Consum de combustibil de la 5,6 pe ciclu combinat (l/100 km) – emisii de CO2 (combinate) WLTP: 146 până la 148 (g/km). Valorile de certificare sunt determinate în funcție de ciclul combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate de la 1 septembrie 2018, actualizat la 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scopuri comparative. Consumul de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiuni, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul anvelopei, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.  
 • Putere: BlueHDi 130 EAT8 (96kW)

COMANDĂ PEUGEOT-UL TĂU 5008

Cumpără noul tău Peugeot, în funcție de dorințele sau nevoile tale, online pe site-ul nostru web sau în reprezentanța aleasă.

COMANDĂ PEUGEOT-UL TĂU 5008

Cumpără noul tău Peugeot, în funcție de dorințele sau nevoile tale, online pe site-ul nostru web sau în reprezentanța aleasă.
MODELUL TĂU 5008 DISPONIBIL IMEDIAT
Găsește noul tău model 5008 disponibil acum și bucură-te de el fără să aștepți oferte exclusive.

MODELUL TĂU PERSONALIZAT 5008

Finisaje, culori sau jante etc. Configurează-ți modelul tău 5008 în funcție de dorințele tale și bucură-te de condiții avantajoase.
 
 
UN ASPECT PUTERNIC

De la prima privire, SUV-ul spațios 5008 impresionează prin aspectul său natural premium.

Liniile sale atletice și rafinate, cu proporții îndrăznețe, subliniază personalitatea sa puternică.

 
 
UN ASPECT PUTERNIC  

De la prima privire, SUV-ul spațios 5008 impresionează prin aspectul său natural premium.

Liniile sale atletice și rafinate, cu proporții îndrăznețe, subliniază personalitatea sa puternică.

 
AFIRMĂ-ȚI STILUL
Alege nuanța care ți se potrivește dintre 3 culori de top.
 
AFIRMĂ-ȚI STILUL
Alege nuanța care ți se potrivește dintre 3 culori de top.
 
EMOȚII AMPLIFICATE
Intensifică-ți senzațiile la volanul SUV-ului PEUGEOT 5008.
Fiecare inovație, fiecare material, fiecare element de echipament conectat a fost conceput pentru a-ți oferi o nouă experiență.
 
EMOȚII AMPLIFICATE
Intensifică-ți senzațiile la volanul SUV-ului PEUGEOT 5008. Fiecare inovație, fiecare material, fiecare element de echipament conectat a fost conceput pentru a-ți oferi o nouă experiență.
ECRAN TACTIL DE
10 INCH
TEHNOLOGII DE ASISTENȚĂ
A CONDUCĂTORULUI AUTO
NIGHT
VISION
SISTEM HI-FI
PREMIUM FOCAL
ECRAN TACTIL DE
10 INCH
TEHNOLOGII DE ASISTENȚĂ
A CONDUCĂTORULUI AUTO
NIGHT
VISION
SISTEM HI-FI
PREMIUM FOCAL

PEUGEOT i-COCKPIT®

Postul de conducere PEUGEOT i-Cockpit® cu volan compact cu comenzi încorporate, combinat cu un panou digital configurabil de 12,3" și un ecran tactil central HD de 10" oferă informații imediate despre modul în care conduci, fără a fi nevoie să-ți iei ochii de pe drum.

SISTEME DE ASISTENȚĂ ȘOFER

Pe drum, ești ajutat de numeroasele sisteme de asistență la condus, precum sistemul de frânare automată de urgență de ultimă generație și recunoașterea extinsă a indicatoarelor rutiere. De asemenea, profită de sistemele de asistență la manevre și la parcare: Camera video 360° pentru asistență la parcare și Park Assist.

VIZIBILITATE PE TIMP DE NOAPTE

Pentru o reacție optimizată pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă, camera cu infraroșu a sistemului Night Vision(i) Vedere pe timp de noapte. Dotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune.    detectează prezența pietonilor sau a animalelor pe o distanță de până la 200 m în fața vehiculului. Imaginea este apoi afișată în câmpul vizual pe instrumentarul de bord digital și este însoțită de un semnal sonor.
CONFORT LUMINOS ȘI ACUSTIC
Profită din plin de sistemul de sunet Focal® Hi-Fi Premium: plăcerea unui sunet pur, detaliat, redat peste cele zece difuzoare integrate. Și lărgește-ți orizontul: plafonul panoramic sporește plăcerea călătoriilor pentru toți pasagerii și permite pătrunderea unui plus de lumină în habitaclu.
 
 
EXCELENȚĂ DE LA 1 LA 7 LOCURI
O mașină de familie plăcută pentru toți. La interior, materialele atent selectate sporesc caracterul exclusiv al vehiculului și oferă tuturor pasagerilor confortul necesar.
 
 
EXCELENȚĂ DE LA 1 LA 7 LOCURI
O mașină de familie plăcută pentru toți. La interior, materialele atent selectate sporesc caracterul exclusiv al vehiculului și oferă tuturor pasagerilor confortul necesar.

CONFORTUL SCAUNELOR

Așezat confortabil în scaunele certificate AGR(i) Scaune AGR (Aktion Gesunder Rücken: Asociația germană pentru sănătatea spatelui). Dotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune.   reglabile, cu încălzire și masaj(i)  Funcții de reglare electrică și de masaj: dotare disponibilă standard, opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune.   , te bucuri de finisajele de cea mai bună calitate și de tapițeria premium și atemporală.

VOLUM

Aspectul interior al SUV-ului PEUGEOT 5008 este incredibil de spațios și poate găzdui 1 până la 7 locuri modulare(i) Amenajarea interiorului este facilitată de scaunele independente și escamotabile de pe rândurile 2 și 3 (și extractibile pe rândul 3).  .

 

De asemenea, permite accesul ușor la un volum mare al portbagajului(i) Volum mare al portbagajului, cuprins între 780 dm³ (VDA 210) și până la 1940 dm³ (VDA 214). Posibilitatea de a încărca obiecte lungi, de până la 3,20m, grație scaunului pasagerului din față rabatabil.  , datorită hayonului Hands-Free(i) Dotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune.    care îți permite să deschizi și să închizi hayonul motorizat printr-o simplă mișcare a piciorului.

CONECTIVITATE

Lasă-te ghidat de pachetul de navigație conectat cu recunoaștere vocală, ce include informații despre trafic și zone periculoase în timp real prin TomTom Services.(i) * Serviciile TomTom* permit afișarea în timp real a tuturor informațiilor esențiale pentru condus: trafic în timp real, stații benzină, parcări, condiții meteo, căutare puncte de interes local și zone de risc (în funcție de legislația țării). Toate aceste servicii vin cu un abonament de 3 ani care poate fi prelungit sau ulterior reînnoit online contra cost.  

 

Cu funcția Mirror Screen(i) Dotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune. Doar aplicațiile certificate Android Auto și Apple CarPlay TM pot funcționa atunci când vehiculul este staționat sau atunci când rulează. În timpul condusului anumite funcții ale acestor aplicații pot fi restricționate. Anumite aplicații care pot fi gratuite pe smartphone-ul tău impun descărcarea unei aplicații echivalente, certificate Android Auto sau Apple CarPlay TM sau contra cost. Funcția Mirror Screen operează prin aplicația Android Auto TM (smartphone cu sistem Android) sau Apple CarPlay TM (smartphone cu sistem iOS) cu condiția de a avea un abonament cu acces la internet pe telefon. Pentru informații suplimentare, consultă site-ul PEUGEOT.   , te bucuri de ce este mai bun în lumea smartphone-urilor și de încărcarea wireless de pe consola centrală.

 
 
NIVELUL TĂU DE ECHIPARE, CEA MAI BUNĂ OFERTĂ A NOASTRĂ
Peugeot 5008 este disponibil în trei niveluri de echipare finisaje: selectează-l pe cel care ți se potrivește.
 
NIVELUL TĂU DE ECHIPARE, CEA MAI BUNĂ OFERTĂ A NOASTRĂ
Peugeot 5008 este disponibil în trei niveluri de echipare finisaje: selectează-l pe cel care ți se potrivește.

ACTIVE PACK 

Intră în universul Peugeot, cU nivelul de echipare Active Pack echipat corespunzător pentru a-ți satisface dorințele. 

From €470/month (i) Legal mentions to be added by market 

After an initial deposit of €469.19 (i) Legal mentions to be added by market 

 

All of the benefits of a sales outlet from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind. 

Cu echipare:

 • Blocuri optice Peugeot cu tehnologie LED 
 • Mirror Screen
 • Decorațiuni de pentru paoul de bord și panou uși din carbon
 • Climatizare automată bi-zonă

 

Disponibil în versiuni pe benzină și diesel

ALLURE PACK 

Bucură-te de plăcerea unui design de calitate și apreciază eficiența dotărilor nivelului de echipare Allure.

From €527/month

After an initial deposit of €526.98

 

All of the benefits of a sales outlet from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind. 

Echipamente în plus față de Active

 • Pachet Siguranță Plus
 • Ecran tactil capacitiv HD de 10"
 • Jante diamantate bi-ton din aliaj de 18” Storm Grey Detroit 
 • Lunetă încălzită cu temporizare cu tentă închisă. Geamuri laterale spate cu tentă închisă

 

Disponibil în versiuni pe benzină și diesel

5008 GT 

Lasă-te sedus de eleganța distinctivă și de tehnologiile de ultimă generație ale nivelului de echipare GT.

From €567/month

After an initial deposit of €566.13

 

All of the benefits of a sales outlet from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind.   

Echipamente în plus față de Allure plus:

 • Blocuri optice cu tehnologie Peugeot Full LED cu iluminare statică în viraje
 • Jante aliaj diamantate bi-ton 18" Detroit Onyx Black în două tonuri
 • Plafon negru Diamond (Perla black)
 • Pedalier aluminiu și suport pentru picioare

 

Disponibil în versiuni pe benzină și diesel.

 
 
WHY BUY ONLINE
 
 
WHY BUY ONLINE
DIMENSIUNI

DIMENSIUNI EXTERIOARE ALE MODELULUI 5008

Un SUV mare cu 7 locuri conceput pentru familie.

 • Lungime: 4641 mm 
 • Lățime(i) Fără oglinzi retrovizoare.   : 2098 mm 
 • Înălțime: 1646 mm

DIMENSIUNI INTERIOARE ALE MODELULUI 5008

În față și în spate, pasagerii se bucură de spațiu generos pentru confort optim.

 • Față (Rândul 1)
  Lățime cot: 1.487 mm
  Înălțime bust: 916 mm
 
 • Spate (Rândul 2)
  Lățime cot: 1.432 mm
  Spațiu pentru genunchi: 240 mm
VOLUM PORTBAGAJ 5008
PEUGEOT 5008 oferă un volum generos al portbagajului: 780 litri în configurație cu 5 locuri și până la 2.150 litri cu scaunele din rândul 2 și rândul 3 scoase.
PEUGEOT 5008 PENTRU COMPANII

Ești reprezentantul unei companii? Și nu ai o secundă pentru tine?

Profită de toate serviciile noastre dedicate.

Configurează, modelul tău PEUGEOT 5008 sau fă o programare la service pentru vehiculului tău direct de la birou.

Pentru că între profesioniști, ne înțelegem rapid și, mai presus de toate, ne înțelegem foarte bine.

 
EQUIP YOUR 5008 
Discover our essential and aesthetic accessories specially designed to optimise the comfort and safety of your PEUGEOT 
 
EQUIP YOUR 5008 
Discover our essential and aesthetic accessories specially designed to optimise the comfort and safety of your PEUGEOT 

PREVIEW

 
PREVIEW

NOUL MODEL 5008 HYBRID

De la începutul anului 2023, Peugeot 5008 va dispune de noul motor HYBRID.

Această tehnologie HYBRID de 48V este atât eficientă, cât și simplă.

Permite unui număr considerabil de oameni să profite de mobilitatea electrificată.