SARI LA CONȚINUT
Noul 408

Noul PEUGEOT 408 : LIMBAJUL ATRACȚIEI

Siluetă nouă, de tip Fastback. Elegant. PEUGEOT-i-Cockpit® de ultimă generație.
Bucură-te de libertatea de a alege între un motor pe benzină sau plug-in hybridAutonomie în așteptarea omologării WLTP .

 

408 - DESIGN

POSTURĂ DE FELINĂ

Silueta neașteptată a noului sedan PEUGEOT 408 se caracterizează prin postura sa dinamică, de inspirație  Fastback. Eleganța modernă a acestuia îi asigură o prezență puternică pe drum . Cu o gardă la sol ridicată și o înălțime limitată, designul său sportiv și liniile fluide pun în valoare calitățile sale aerodinamice.  

 

408 - LA VOLAN

PEUGEOT i-Cockpit®

Postul de conducere de ultimă generație PEUGEOT i-Cockpit® cu volan compact cu comenzi integrate, instrumentar de bord 3DDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune cu display digital de 10’’ și ecran tactil central de 10’’ HD oferă o ergonomie și o tehnologie fără compromisuri.

Poziția de condus demnă de un sedan, alături de postura mai ridicată te ajută să descoperi drumul dintr-un alt unghi.

 

 

408 - TEHNOLOGIE

LIBERTATEA DE A ALEGE

408 PLUG-IN HYBRID

408 - DIMENSIUNI

PROFESIONIȘTI

 

 

PEUGEOT 408 PENTRU PROFESIONIȘTI

PEUGEOT îți oferă o gamă de servicii online. Fie că vrei să descoperi, să achiziționezi noul 408 sau să faci o programare la service pentru revizia sau întreținerea vehiculului tău, o poți face foarte simplu de la biroul tău.

 

OFERTE ADAPTATE
Profită de ofertele Peugeot 408! În versiune termică sau plug-in hybrid, descoperă modelul 408 care răspunde cel mai bine activității tale profesionale.