SARI LA CONȚINUT
e-RIFTER

PEUGEOT e-RIFTER : UN VEHICUL ELECTRIC CU PÂNĂ LA 7 LOCURI

DISTINCTIVE PEUGEOT STYLING *

* Stilul distinctiv Peugeot

Fără compromisuri în ceea ce privește designul. Elegant, robust, agil și puternic, noul PEUGEOT e-Rifter este un simbol al versatilității. Cu capota sa scurtă și înaltă și garda la sol ridicată, împrumută cu brio codurile unui vehicul adaptat pentru toate drumurileAsfaltate.

 

DESIGN FĂRĂ COMPROMISURI
Farurile sale cu semnătură luminoasă LED DRLDaytime Running Lamp (lumini de zi) cu diodă emițătoare de lumină - Dotare disponibilă standard sau indisponibilă în funcție de versiune și grila verticală îi subliniază silueta echilibrată, compactă și dinamică.
CARACTER ÎNDRĂZNET

Cu silueta sa elegantă și liniile îngrijite, PEUGEOT e-Rifter nu trece neobservat.
 

Anumite atribute contribuie la afirmarea personalității sale și îi întăresc stilul remarcabil:

SEMNĂTURA LEULUI
INTELLIGENCE FOR GREATER EASE*

*Inteligență ce-ți ușurează viața


Disponibil cu până la 7 locuri și în două versiuni de lungime (Standard sau Lung), noul PEUGEOT e-RIFTER este extrem de adaptabil. Scaunul pasagerului din față și scaunele din spate sunt rabatabile 2/3-1/3Dotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune sau cu 3 locuri individualeDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune, retractabile în podea, al 3-lea rând cu 2 scaune individuale detașabile… tu alegi configurația potrivită.
Ai la dispoziție un volum al portbagajului cuprins între 775 L și 3500 L și până la 4000 L pentru versiunea Long cu 5 locuri.
Nu în cele din urmă, luneta de deschidereDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune, pragul de încărcare a portbagajului coborât și podeaua platăObiecte lungi de până la 2,70 m în versiunea Standard sau 3,05 m în versiunea Long facilitează încărcarea și descărcarea.

PEUGEOT i-COCKPIT® ÎN DEPLINĂ E-VOLUTIE

Cu PEUGEOT i-Cockpit® descoperi un stil de condus mai agil și mai instinctiv datorită volanului compact, instrumentarului de bord de tip head-up și ecranului tactil de mari dimensiuniDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune.

PEUGEOT i-Cockpit® oferit de noul e-RIFTER evoluează tehnologic cu două noi ecrane, pentru a împărtăși toate informațiile necesare pentru gestionarea corectă a unui vehicul 100% Electric.

Panoul de bord analogic standard este potrivit pentru gestionarea unui vehicul electric si este dotat cu: un powermetruPentru vizualizarea nivelului de consum (ECO, optimizarea enegiei sau POWER, putere maxima sau CHARGE, recuperarea energiei), un indicator de consum pentru accesoriile de confort termic (încălzire, aer condiționat), un indicator al nivelului de încărcare a bateriei și un ecran colorcare permite vizualizarea fluxurilor de energie, monitorizarea încărcării (în desfășurare sau amânată), informații despre computerul de bord și autonomie.

 

 

INSTRUMENTAR DE BORD 100% DIGITAL
 • Poți alege ca și dotare opțională instrumentarul de bord 100% digital, un ecran de înaltă definiție, de 10", care înlocuiește clasicele cadrane de bord.
 • Afișarea informațiilor care încorporează cele mai recente evoluții în ceea ce privește designul grafic al mărcii PEUGEOT este complet configurabilă și personalizabilă.
 • Instrumentarul de bord oferă mai multe moduri de afișare, accesibile prin intermediul unui buton de pe volan, permițându-ți să personalizezi „à la carte” PEUGEOT i-Cockpit®De exemplu, afișarea navigației, a gestionării fluxurilor electrice și a sistemelor de asistență la condus . De exemplu, poți alege navigația, gestionarea fluxurilor electrice sau sistemele de asistență la condus.
ECRAN TACTIL

Ecranul tactil de 10"Dotare opțională cu pachetul de navigație conectată ce include Real-time Traffic and Speed Cameras by TomTom ServicesDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă în funcție de model. Aceste servicii de navigție conectată sunt accesibile fie prin intermediul unei cartele SIM încorporate, fie prin intermediul smartphone-ului clientului (în funcție de model/versiune). Serviciile TomTom afișează toate informațiile esențiale de condus în timp real: trafic în timp real, ateliere service, parcare, vreme, căutări locale și radare (în funcție de legislația națională). Toate aceste servicii vin cu un abonament de 3 ani care poate fi prelungit sau ulterior reînnoit online contra cost, din care se poate accesa meniul „Electric” prin intermediul butonului dedicat navigării prin meniuri:

 • Flux” pentru a vizualiza fluxul de energie în timp real,
 • Statistici” pentru afișarea statisticilor privind consumul,
 • Încărcare”, care permite programarea sau amânarea încărcării.


De asemenea, te poți bucura de toate aplicațiile compatibile ale smartphone-ului tău pe ecranul central cu ajutorul funcției Mirror ScreenDoar aplicațiile certificate Android Auto™ și Apple CarPlay™ vor funcționa cu mașina în staționare sau pe timpul călătoriilor. În mers, anumite funcții ale aplicațiilor în cauză vor fi dezactivate. Unele tipuri de conținut, care pot fi disponibile gratuit pe smartphone-ul tău, necesită un abonament la o aplicație certificată echivalentă, Android Auto™ sau Apple CarPlay™. Funcția Mirror Screen este disponibilă prin Android Auto™ (pentru smartphone-urile Android) sau Apple CarPlay™ (pentru smartphone-urile iOS), după caz, sub rezerva disponibilității unui pachet de date mobile și de internet..

NOI POSIBILITĂȚI DE CONTROL
Noul sistem “e-Toggle”, asociat cutiei de viteze automate, îți oferă acces la funcțiile Park/Reverse/Neutral/Drive. 
Pe consola centrală, activarea modului de frânare “BRAKE” permite o decelerare crescută la eliberarea pedalei de frână și o autonomie extinsă. 

Noul suport inteligent dedicat smarphone-urilor este compatibil cu încărcarea wirelessÎncărcarea fără fir a smartphone-urilor sau dispozitivelor compatibile Qi.
CONFORT INTERIOR 
Urcă-te la volanul noului PEUGEOT e-RIFTER și bucură-te de o poziție adaptată și de scaune ergonomice de calitate, care îi vor încânta chiar și pe cei mai înalți.

Adaugă la toate acestea un confort acustic incredibil și întreagul habitaclu se transformă într-o adevărată oază de liniște.
PLAFONUL ZÉNITH®
Mai mult decât să furnizeze lumină, plafonul Zenith®Dotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune cu copertina sa electrică și iluminarea ambientală cu LED100% iluminare cu diodă emițătoare de lumină.  oferă un spațiu de depozitare suplimentar.

Spațiile de depozitare sunt plasate în arcul central, în zona plafonului și în zona din partea frontală a vehiculului.
DEPOZITARE
Panourile portierelor față și spate, consola centrală, spații de depozitare pe podea în rândul 2... Noul PEUGEOT e-RIFTER oferă un volumPână la 186 L, inclusiv 92 L cu plafonul Zenith®  record în categoria sa, în materie de spațiu de depozitare.

Spațiile de depozitare mai numeroase, mai generoase și mai accesibile au fost proiectate ergonomic pentru a acomoda obiectele de zi cu zi.
TEHNOLOGIE E-RIFTER

SISTEME DE ASISTENȚĂ LA MANEVRARE

Cu diferitele sisteme de asistență la condus ale noului PEUGEOT e-RIFTER, te bucuri de mai multă libertate și plăcere:

 

 

Fii echipat în toate circumstanțele.

SISTEME DE ASISTENȚĂ LA CONDUS

Abordează călătoriile în deplină relaxare.

 

GRIP CONTROL

Cu Advanced Grip ControlDotare disponibilă opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune – Gamă specifică de anvelope montate pe jante din aliaj de 16 inchi și scut de protecție a motorului, dinamica noului e-Rifter beneficiază de tracțiune îmbunătățită pentru o și mai bună stabilitate.

Poți naviga între 5 moduri de rulare (Standard, Zăpadă, All-road, Nisip, ESP OFF) cu ajutorul comutatorului plasat pe consola centrală. Cei mai pretențioși vor alege versiunea cu tracțiune pe 4 roțiDotare disponibilă opțional, în funcție de versiune - versiunea cu tracțiune pe 4 roți dezvoltată cu partenerul nostru DANGEL.

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

Cu funcția HADCHill Assistant Descent Control a Advanced Grip ControlDotare disponibilă opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune, noul PEUGEOT e-RIFTER menține o viteză redusă pe pante abrupte.

Așa că poți rămâne concentrat pe direcție și te bucuri de mai multă siguranță, confort și control.
MODURI DE RULARE

Noul e-Rifter oferă 3 moduri de condus:

 

 • Eco (60 kW, 180 Nm): promovează autonomia și rularea lină
 • Normal (80 kW, 210 Nm): optim pentru utilizarea de zi cu zi
 • Power (100 kW, 260 Nm): optimizează performanța la transportul încărcăturilor grele.
MODURI DE FRÂNARE

Datorită frânării regenerative, sunt disponibile 2 niveluri de frână de motorRegenerare moderată sau crescută a încărcării bateriei, permițându-ți să reîncărci bateria în timpul decelerației:

 

INFORMAȚII TEHNICE
MOTOR 100% ELECTRIC

Pe cât de ușor de manevrat în oraș, pe atât de robust și de sigur pe drum, noul PEUGEOT e-Rifter este echipat cu un motor electric de 100 kW (136 CP).

Acest motor oferă o accelerație instantanee datorită cuplului motor de 260 Nm, disponibil imediat.

 

 
DIMENSIUNI

DIMENSIUNI EXTERIOARE E-RIFTER

 • Lungime:  4.403 mm (Standard) - 4.753 mm (Long)
 • LățimeFără oglinzi laterale:  1.553 mm
 • Înălțime:  1.878 mm max (Standard) - 1.882 mm (Long)
DIMENSIUNI INTERIOARE E-RIFTER

Standard
 

Față (Rândul 1) 

 • Lățime spațiu coate: 1.473 mm
 • Înălțime bust: 983/1.008 mm

 

Spate (Rândul 2) 

 • Lățime spațiu coate: 1.465 mm
 • Spațiu genunchi: 240 mm

 

Spate (Rândul 3) 

 • Lățime spațiu coate: 1.200 mm
 • Înălțime bust: 856 mm
VOLUM PORTBAGAJ E-RIFTER
Portbagajul noului PEUGEOT e-RIFTER oferă un volum cuprins între 775 L și 3500 L și până la 4000 L pentru versiunea Long cu 5 locuri.
TARIFE & ACCESORII
 • Consultă lista de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice. 
PROFESIONIȘTI

 

 

e-RIFTER PENTRU PROFESIONIȘTI

PEUGEOT îți oferă o gamă de servicii online. Fie că vrei să descoperi, să achiziționezi noul e-Rifter sau să faci o programare la service pentru revizia sau întreținerea modelului tău PEUGEOT e-Rifter, o poți face foarte simplu de la biroul tău.

 

OFERTE ADAPTATE
Profită de ofertele noastre Peugeot e-Rifter! Descoperă modelul e-Rifter care răspunde cel mai bine activității tale profesionale.