E-Kick, o inovație în mobilitatea urbană

E-Kick, o inovație în mobilitatea urbană

PEUGEOT si MICRO si-au unit fortele pentru proiectarea modelului e-Kick, o trotineta electrica menita sa faca fata provocarilor mediului urban, aflat in continua evolutie. e-Kick furnizeaza o mobilitate multimodala fara precedent, contribuind la asigurarea unei solutii complete de transport individual pentru „ultimul kilometru” al calatoriei. Prezentat pentru prima data pe 23 Mai, cu ocazia lansarii noului PEUGEOT 3008 SUV, e-Kick va fi comercializata atat de PEUGEOT, cat si de MICRO incepand cu ultimul trimestru al anului 2016.

1707-ef54bf

PEUGEOT a considerat dintotdeauna mobilitatea drept scopul central al misiunii sale. Producatorul francez este singura marca din lume care comercializeaza biciclete si scutere – cu doua si trei roti – pentru a-si intregi gama de autoturisme si vehicule utilitare usoare. MICRO este o companie de referinta in domeniul trotinetelor, oferind solutii personalizate de mobilitate pentru familii, timp de 20 de ani.  

 

Impartasind o viziune comuna cu privire la solutiile de mobilitate urbana din viitor, PEUGEOT si MICRO au hotarat sa-si puna in comun expertiza pentru a crea e-Kick. Trotineta electrica e-Kick ofera utilizatorului o experienta energica, naturala si flexibila, fiind conceputa pentru optimizarea deplasarilor in interiorul orasului prin adaptarea la variate imprejurari si nevoi. 

 

Compacta, cu o greutate ponderata de numai 8,5 kg, e-Kick include multiple inovatii majore:

 

  •  Motion Control, un sistem electric de asistenta, dezvoltat de MICRO: cu un acumulator litiu-ion inglobat in cadrul platformei – ultra-subtire – si motor integrat direct in roata din spate. e-Kick optimizeaza nivelul de asistenta electrica in functie de miscarile utilizatorului si asigura o autonomie de 12 km. Aceasta permite atingerea unei viteze maxime de 25 km/h si este echipata cu frana de picior, insotita de un sistem de recuperare a energiei care reincarca bateria;

  •  Un ghidon inovator, conceput de PEUGEOT Design Lab: designul e-Kick permite plierea in cateva secunde si transportul pe roata din fata, utilizatorul nefiind nevoit sa il ridice pentru a-l transporta. 

 

Prezentata la lansarea noului PEUGEOT 3008 SUV pe 23 Mai, e-Kick este conceputa pentru clientii in cautare de solutii de mobilitate care merg „mana in mana” cu autovehiculul lor. Un spatiu de depozitare permite utilizatorului pastrarea trotinetei in portbagajul noului PEUGEOT 3008 SUV si reincarcarea bateriilor in timpul conducerii autovehiculului. In afara masinii, trotineta poate fi de asemenea reincarcata in aproximativ o ora. 

 

„e-Kick reprezinta un concept multimodal autentic, menit nu doar sa asigure o solutie de mobilitate in sine, ci si o legatura cu celelalte solutii de deplasare. Cele doua extremitati ale ghidonului, utilizate in timpul deplasarii se pliaza si formeaza un singur maner, ceea ce permite transportul pe o singura roata, fara efort, din casa pana la masina, la metrou, sau la serviciu ...”, explica Cathal Loughnane, director la PEUGEOT Design Lab.

PEUGEOT

Un mod de conducere stimulant şi valorizant, design stilat şi calitate fără compromisuri - constituie angajamentul mărcii în faţa clienţilor săi, cu care contribuie la emoţia generată prin fiecare model PEUGEOT.  Prezent în aproape 160 de ţări cu peste 10.000 puncte de vânzare, PEUGEOT a crescut în anul 2015 cu 4,6% ajungând la 1.710. 000 de vehicule comercializate în întreaga lume. Pretutindeni, PEUGEOT combină exigenţa, viteza şi senzaţiile cu ambiţia de deveni marca vârf-de-gamă prin excelenţă, o marcă cu vocaţie mondială.  Începută în 1889, istoria auto a mărcii se îmbogăţeşte anul acesta cu victoria* modelului 2008 DKR pe pistele de la Dakar. 

 

*În funcţie de recurs.

 

 

 

 

CONTACT

Manager PR

Georgiana PĂTRU

Mobil: 0748 03 04 76

Tel +40 21 207 77 13

Fax + 40 (21) 207 77 29

georgiana.patru@trustmotors.ro