Devenind în 2019 un brand electrificat

Peugeot Motion & e-Motion 2019

Pentru a marca un nou capitol în istoria mărcii și tranziția la electrificarea tuturor modelelor sale începând cu anul 2019, PEUGEOT lansează noua sa semnătură de brand: MOTION & e-MOTION. Electrificarea mărcii este însoțită și de un leu iconic care va fi la rândul său electrificat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Prezentată în 2010 pentru a sărbători cea de-a 200-a aniversare a mărcii, semnătura MOTION & EMOTION a punctat poziția PEUGEOT cu privire la provocările majore din piața auto și la noile soluții de mobilitate, atât în ceea ce privește produsele, cât și serviciile. Inspirând alchimia dintre munca inginerilor și a designerilor ce a caracterizat marca începând cu anul 1810, emoția va fi mereu pentru PEUGEOT un element esențial în activitatea sa din lumea auto.

Adăugarea unui "e" electric, cu o strălucire dicroică verde și albastră, simbolizează acum poziția mărcii cu privire la provocările majore ale tranziției energetice. MOTION & e-MOTION a semnat deja campaniile de comunicare ale Conceptului PEUGEOT e-Legend și tehnologiei PHEV implementate la sfârșitul anului pe modelele PEUGEOT 3008, 508 și 508 SW. Începând cu Salonul Auto de la Geneva din 2019, această nouă semnătură va fi lansată în fiecare țară și în fiecare acțiune de comunicare a mărcii: afișaje, print, târguri, showroom-uri și campanii TV și video.

Ambasadorul PEUGEOT se schimba, de asemenea, pentru a sprijini această nouă etapă a mărcii. Conceput de designerii PEUGEOT Design Lab pentru a sărbători cea de-a 160-a aniversare a emblemei PEUGEOT, un leu de mari dimensiuni, care simbolizează mândria, puterea și excelența mărcii, a fost prezentat la standul PEUGEOT de la Geneva 2018. Tot la Geneva, în 2019, leul va prinde viață cu efecte luminoase dicroice verzi și albastre și reflexii asupra suprafețelor fluide și sculptate. Marca se proiectează în epoca tranziției energetice, iar electrificarea emblemei reprezintă un nou pas în acest sens.

Cu această nouă semnătură și 208 de ani de istorie, PEUGEOT continuă să evolueze cu încredere și seninătate: plăcerea de a conduce și emoția continuă să se afle în centrul experiențelor din lumea auto, reînnoite și electrificate.

#UNBORINGTHEFUTURE