Peugeot prezintă noua gamă de jucării de colecţie

Peugeot prezintă noua gamă de jucării de colecţie

Peugeot Design Lab, centrul de creație al mărcii auto franceze a făcut apel la talentul designerului Sylvain Henry, pentru conceperea unei colecţii de jucării realizate în parteneriat cu producătorul Baghera. Astfel, Peugeot dezvăluie două modele în miniatură, de tip ride-on, inspirate de emblematicul coupé 402 Darl’mat, care s-a fabricat în perioada de dinaintea celui de-Al Doilea Război Mondial, precum şi o miniatură din metal a modelului L45, replică a bolidului care a câştigat Grand Prix-ul SUA de la Indianapolis, acum 100 de ani.

 

Modelul ride-on Peugeot 402 Darl’mat, disponibil în culorile alb sau albastru, tocmai a intrat în oferta magazinului online Peugeot, urmând ca L45 să completeze gama de miniaturi a mărcii franceze de automobile începând din toamnă.

«Am ales să reinterpretăm două modele iconice ale mărcii Peugeot, una dintre cele mai vechi mărci de automobile din lume. În timp ce realizam aceste jucării au fost clipe când aveam impresia că mă joc cu copiii şi că le ofer emoţia primei maşini. Pentru mine, acest lucru nu are preţ.» a declarat Sylvain Henry, designer în cadrul Peugeot Design Lab.

Peugeot a realizat această gamă în parteneriat cu producătorul de jucării Baghera. Întreprindere familială, Baghera concepe maşinuţe ride-on, jucării din lemn, precum şi miniaturi auto din metal de mai bine de 15 ani. În conceperea şi realizarea acestor jucării, se acordă o grijă deosebită calităţii de fabricaţie, precum şi siguranţei copiilor.

1726-4a7135

Mini coupé Peugeot 402 Darl’mat: Pe locuri, fiţi gata... !

Peugeot prezintă aceste două maşinuţe ride-on clasice, puternic stilizate, cu scopul de a-i face să viseze pe micii piloţi. Disponibile în două culori la preţul de 149 €, aceste maşinuţe ride-on sunt inspirate direct de modelul Peugeot 402 coupé, în varianta cu caroserie Darl’Mat din anul 1935: «rider-ul» Darl’Mat albastru reprezintă un omagiu adus modelului 402 care a participat la cursa de la Mans de dinainte de Război, în timp ce modelul Darl’Mat alb face aluzie la eleganţa şi dinamismul care caracterizează şi astăzi marca Peugeot.

1731-938516

Mini Peugeot L45 (metal): un model emblematic pentru aventura americană

Jucăria îi va face fericiţi pe colecţionarii mai mici sau mai mari în egală măsură. Disponibil din toamna anului 2016, la preţul de 39,90 €, această miniatură cu spatele în formă alungită reprezintă un omagiu adus Peugeot-ului L45 pilotat de Dario Resta – victorios în cursa legendară de 500 de mile de la Indianapolis de acum 100 de ani. Simbol al implicării istorice a mărcii în cursele de automobile, precum şi al renumelui internaţional de care se bucură Peugeot, modelul L45 este reluat astăzi de prototipul de curse virtual Peugeot L500 R HYbrid.

Mini Peugeot (metal/lemn): miniaturi pentru toate gusturile. Cu L45, Peugeot îşi completează gama de miniaturi deja disponibile în magazine:

 

  •  Trei Mini Peugeot 402 (metal) la 39,90 €: superbele 402 Darl’Mat Coupé în albastru, galben şi negru, precum şi modelul Peugeot 402 Andreau (negru), al cărui eleron caracteristic este opera inginerului care i-a dat numele.
  •  Două Mini Peugeot 205 (lemn) la 19 €: modelele 205 GTi roşu şi 205 Rallye alb în culorile Peugeot Sport.

 
Toate produsele de mai sus pot fi găsite în oferta magazinului online Peugeot: www.boutique.peugeot.com, iar informaţii suplimentare despre producătorul de miniaturi Baghera sunt prezente pe site-ul www.baghera.fr.
 

 

 

CONTACT

Manager PR

Georgiana PĂTRU

Mobil: 0748 03 04 76

Tel +40 21 207 77 13

Fax + 40 (21) 207 77 29

georgiana.patru@trustmotors.ro