PEUGEOT prezintă trei premiere mondiale

Peugeot - Salonul Auto de la Paris 2018

PEUGEOT prezintă trei premiere mondiale în acest an la Paris. Pe lângă noul PEUGEOT 508 SW, publicul va descoperi în premieră Conceptul PEUGEOT e-LEGEND, 100% electric și autonom, o veritabilă încarnare a unui viitor optimist și ultra-dezirabil. PEUGEOT prezintă, de asemenea, noile sale motorizări pe benzină Plug-in Hybrid.  PEUGEOT abordează această tranziție energetică cu calm și cu o convingere, aceea de a oferi tehnologii în serviciul plăcerii de a conduce.

NOUL PEUGEOT 508 SW – Un Break Radical

Cu doar câteva zile înainte de la lansarea comercială a sedanului, PEUGEOT prezintă versiunea SW a noului PEUGEOT 508. Noul PEUGEOT 508 SW rescrie codurile disputatei piețe a break-urilor din segmentul D și se inspiră din universul modelului shooting brake. Cu o siluetă joasă și dinamică, noul PEUGEOT 508 SW adoptă un stil percutant. Modelul reprezintă echilibrul perfect între eleganță, spiritul practic și stilul sportiv, oferind pasagerilor un spațiu amplu și un portbagaj voluminos, ușor accesibil. Ancorat pe deplin în ADN-ul mărcii, noul PEUGEOT 508 SW dispune de un mecanism de rulare excelent, rezultatul unei manevrabilități remarcabile și al unui control perfect al mișcărilor caroseriei. Echipat cu PEUGEOT i-Cockpit® de ultimă generație, modelul promite să ofere senzații intense la bord și se remarcă prin eficacitate, siguranță și un confort premium.

CONCEPTUL PEUGEOT e-LEGEND - #UnboringTheFuture

PEUGEOT prezintă o versiune captivantă și futuristă a plăcerii de a conduce prin ultimul său concept, care este un vehicul dezirabil și emblematic. Adoptând un ampatament realist (4,65 m lungime), modelul este o proiecție în viitorul autovehiculelor și propune o eleganță ancorată în ADN-ul mărcii PEUGEOT.

CONCEPTUL PEUGEOT e-LEGEND este un manifest tehnologic al viziunii PEUGEOT asupra unui vehicul autonom, conectat, personalizabil și 100% electric.

Stilul este inspirat de liniile coupé-ului clasic 504, cu o siluetă lejeră, atletică, puternică și senzuală. Cabina este arcuită în spate și beneficiază de suprafețe vitrate generoase. Blocurile optice față și spate simbolizează cele 3 gheare ce semnează identitatea mărcii.

Sunt disponibile patru moduri de condus, două moduri autonome și două moduri manuale, la alegerea conducătorului auto.

Habitaclul găzduiește sistemul audio FOCAL® și ecranul curbat de 49” care poate reda filme, conținuturi media sau o viziune asupra drumului, în funcție de modul de condus selectat.

Materialele utilizate sunt călduroase, Peugeot optând pentru catifea și lemn, care contrastează cu numeroasele comenzi digitalizate.

NOILE MOTORIZĂRI PEUGEOT PLUG-IN HYBRID

PEUGEOT prezintă la Paris și noile sale motorizări pe benzină Plug-in Hybrid. Această gamă nouă completează motorizările existente pe modelele PEUGEOT 3008 , Noul PEUGEOT 508 și Noul 508 SW. Motorizările HYBRID și HYBRID4 (4 roți motrice) vor echipa noul PEUGEOT 508 și noul 3008. Acestea vor fi disponibile începând cu toamna anului 2019.

Experiența de condus PEUGEOT va fi amplificată de noi moduri de condus pentru o plăcere și senzații reînnoite grație efectului magic al modului ZEV 100% electric, eficienței modului 4WD (HYBRID4), puterii modului Sport și versatilității modului Hybrid.

Tehnologia este simplă și intuitivă, oferind o libertate absolută: libertatea utilizării, cu vehicule adaptate parcursurilor rutiere urbane sau outdoor. Libertatea de a alege, cu 2 sau 4 roți motrice, 225CP sau 300CP, sedan, SW sau SUV. Libertatea utilizării cu 4 moduri de condus.

Aceste două motorizări noi sunt dovada tangibilă a viziunii PEUGEOT asupra unui condus fără constrângeri, incitant și din ce în ce mai eficient.

TOATE NOUTĂȚILE PEUGEOT PE O SUPRAFAȚĂ DE 2 000 M²

Standul PEUGEOT întâmpină vizitatorii în perioada 4-14 octombrie și acoperă o suprafață de peste 2 000 m² în inima Pavilionului 1 (standul C320). Designul său, modern și elegant, își propune să ofere publicului o experiență fluidă și plăcută bazată pe actualele tendințe ale Mărcii, cu accent în acest an pe:

 • Prezența LEULUI monumental, noul ambasador al mărcii. Această sculptură cu o lungime de 12,5 metri și o înălțime de 4,8 metri a fost concepută de designerii din cadrul PEUGEOT Design Lab. Ea simbolizează mândria mărcii PEUGEOT și celebrează 160 de ani de existență a siglei sale emblematice.
 • Cele trei premiere mondiale, cu noul PEUGEOT 508 SW, Conceptul PEUGEOT e-LEGEND și noile motorizări PEUGEOT PLUG-IN HYBRID
 • Actualizări cu privire la cele două lansări ale mărcii. Noul PEUGEOT 508, sedanul radical cu stil puternic, întruchipează promisiunea de a oferi senzații intense la bord și demonstrează ambiția mărcii pe acest segment. Noul PEUGEOT RIFTER este robust și elegant și bine adaptat la aventura cotidiană. Și mai puternic, showcar-ul PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT beneficiază de tracțiune integrală.
 • Marca prezintă, de asemenea, diversitatea gamei sale prin oferta de SUV-uri PEUGEOT 2008, PEUGEOT 3008 și PEUGEOT 5008 și de vehicule compacte PEUGEOT 108, PEUGEOT 208 și PEUGEOT 308.
 • Noutățile PEUGEOT Sport, cu prezentarea modelului PEUGEOT 208 WRX de către Sébastien Loeb. Inginerii de la PEUGEOT SPORT au lucrat fără încetare pentru a dezvolta o nouă versiune a modelului PEUGEOT 208 WRX pentru Campionatul Mondial de RallyCross al FIA 2018. Îmbunătățirile aduse modelului PEUGEOT 208 WRX, care dispune de 560 CP, sunt menite să facă din acest model unul mai puternic și mai performant. Acesta este mai ușor și mai rapid, dar și mai facil de pilotat, cu un șasiu mai receptiv și mai mult cuplu disponibil. Cei trei piloți ai echipei PEUGEOT Total vor fi prezenți la stand în data de 5 octombrie pentru a se întâlni cu fanii raliurilor.
 • Echipa PEUGEOT Design Lab va expune 8 unelte fără fir dezvoltate pentru Peugeot Outillage (ferăstrău circular, ferăstrău electric, mașină de șlefuit …). Ambasadorul mărcii, Leul, este prezentat în format « office ». Gama Lifestyle va fi, de asemenea, expusă: gama de valize noul PEUGEOT 508 și GTi, îmbrăcăminte din gama Peugeot LEGEND, râșnițe de sare și piper etc. Toate produsele Lifestyle sunt disponibile în magazinul online http://boutique.peugeot.com.

PEUGEOT este singurul constructor auto care propune o ofertă de mobilitate globală: biciclete, scootere, vehicule pentru pasageri și vehicule comerciale. În acest an, publicul descoperă ultimele noutăți de la PEUGEOT Cycles și Peugeot Motocycles:

 • PEUGEOT Cycles prezintă patru biciclete electrice noi. Bicicleta LEGEND eLC01 a fost deja introdusă pe piață: retro și modernă, aceasta este destinată utilizării în mediul urban. Trei biciclete Powertube (cu baterie integrată) vor fi prezentate în avanpremieră : două biciclete Trek, eT01 FS (cu suspensie integrală) și eT01, precum și bicicleta eR02. Modelul VTT eM02 Powertube, care a fost deja pus în vânzare este, de asemenea, expus. Sunt prezente ofertele de mobilitate “ultimul kilometru” : bicicleta electrică pliabilă eF01, precum și trotineta electrică e-Kick dezvoltată împreună cu MICRO. Vânzările online au fost deja anunțate pentru întreaga gamă PEUGEOT Cycles, în funcție de disponibilitatea stocului.
 • Peugeot Motocycles revoluționează segmentele GT și GT compacts, prezentând în premieră mondială noul său scooter « Urban GT ». Extrem de agil în oraș și echipat cu o tehnologie conectată inedită pentru traseele de zi cu zi, modelul întruchipează codurile stilistice care fac parte din ADN-ul PEUGEOT. Semnătura sa luminoasă este inspirată de noul PEUGEOT 508. Acest scooter, dezvoltat și fabricat la vechea uzină Peugeot Motocycles din Franța, va fi prezent la standurile PEUGEOT și Peugeot Motocycles (Sala 3) la Salonul Internațional Auto de la Paris.
 • Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de o zonă lounge, unde vor descoperi întreaga gamă de servicii oferite de MYPEUGEOT.
 • Peugeot - Paris 2018 (01)

 • Peugeot - Paris 2018 (02)

 • Peugeot - Paris 2018 (03)

 • Peugeot - Paris 2018 (04)