SECRETELE HIGH-TECH ALE NOII EMBLEME AFIȘATE DE PEUGEOT 308

Noul Peugeot 308 - emblema

Noul PEUGEOT 308 este primul vehicul al mărcii care afișează noua emblemă dezvăluită în 2021. Te invităm să descoperi secretele sale de producție!

Un cap de leu. Asta poartă cu mândrie noua emblemă PEUGEOT dezvăluită în 2021, iar noul 308 este prima mașină care o afișează. Dar privește cu atenție: grila acestui 308 este de o puritate estetică excepțională. Și asta datorită secretelor sale, care combină designul radical cu tehnologia de ultimă oră.

Noul Peugeot 308 - emblema

Noua emblemă PEUGEOT este fabricată printr-un proces total inovator. De ce? Pentru că, pentru ca radarul cu care este echipat noul 308 să nu strice partea frontală, designerii PEUGEOT au decis să-l ascundă în spatele emblemei. Și întrucât radarul este menit să capteze informațiile care alimentează sistemele de asistență la condus, iar aceste informații trebuie să fie perfect de încredere pentru a-și juca rolul în siguranța activă a mașinii, a trebuit să se găsească o cale care să permită trecerea undelor prin emblemă, fără a fi alterate.

Prin urmare, această emblemă de nouă generație primește un strat subțire dintr-un metal supraconductor rar: indiul. Proprietățile tehnologice ale indiului fac emblema permeabilă la undele radar, oferindu-i, în același timp, o carcasă de protecție de-a dreptul magnifică.

Pe lângă indiu, găsim policarbonat injectat pe partea din față, vopsire neagră, un strat de protecție precum și finisare cu laser și un element de fixare special conceput pentru grila noului 308.

Este infinit mai elegant decât modulele radar vizibile care "desfigurează" partea din față a atâtor alte mașini!

Emblema, partea de design

Sublimând noua emblemă PEUGEOT, designerii mărcii au inclus-o într-o grilă special concepută. Compuse dintr-o multitudine de elemente cromate, desenul și modelul grilei converg către emblema din centru.
Plăcuța de înmatriculare a fost mutată în partea inferioară a barei de protecție față pentru a afirma expresivitatea designului, în timp ce radarul de asistență a șoferului dispare în spatele emblemei.

Pierre-Paul MATTEI, PEUGEOT Design Manager, explică în videoclipul nostru că dincolo de noua emblemă PEUGEOT, noul stil 308 a fost conceput în jurul a 3 stâlpi.

Peugeot 308 - emblema

Îmbunătațirea calității

Morfologia vehiculului, cu capota mai lungă și cu parbrizul retras spre înapoi cu 10 cm, îi conferă o linie elegantă și distinsă.

Peugeot 308 - emblema

Eficiența

Aerodinamismul intens studiat permite o eficiență maximă care se potrivește perfect unui design îngrijit.

Peugeot 308 - emblema

Tehnologia

Cele mai noi sisteme concepute pentru confortul și siguranța ta.