Peugeot i-Cockpit - 2017 Top Interior

SUV PEUGEOT 3008 premiat de publicatia auto Automarket

Noul SUV PEUGEOT 3008 a primit premiul "2017 Top Interior" pentru cel mai bun interior auto, in cadrul concursului de popularitate organizat anual de publicatia Automarket.ro.

Ajuns la a 11-a ediţie consecutivă, concursul AUTOVOT a debutat în 2007 şi şi-a propus încă de la început să creeze un top al maşinilor realizat exclusiv de utilizatorii publicatiei. AUTOVOT 2017 a pus astfel față în față 30 de mașini accesibile și 16 modele premium care să concureze pentru victorie.

"La fel cum la concursurile de tip Mașina Anului concurează toate modelele lansate în cursul anului anterior, în AUTOVOT 2017 utilizatorii voteaza în dueluri care la prima vedere vor părea inedite. Însă însuși formatul acestei competiții lasă deschise orice fel de combinații între modele în tururile superioare. Mai mult, o competiție a popularității nu va ține niciodată cont de segmentarea clasică de pe piață", spune Mircea Meșter, Project Manager Automarket.ro.

Peste 17 premii pentru SUV Peugeot 3008, de la lansarea din 2016

Compartimentul pasagerului din noul SUV PEUGEOT 3008 este unic, oferind ultima generaţie a i-Cockpit-ului PEUGEOT, dotat cu volan compact şi head-up digital display standardizat. La baza ecranului tactil de pe consola centrala, comutatoarele intuitive permit un acces uşor la principalele funcţii de control. Noul i-Cockpit este cea mai recentă invenţie a mărcii, care cu tehnologia sa avansată, stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte designul interiorului.

"Designul interior al noului SUV PEUGEOT 3008 stabileşte un echilibru între tehnologia afişajului digital, tapiserie şi materialul care imită textura stejarului natural. Cockpit-ul poate fi personalizat pentru a satisface cerințele şoferului cu o ambianţă configurabilă şi multe alte opţiuni." Gilles Vidal, Designerul Șef PEUGEOT.

Despre Peugeot

Experienţă de condus stimulantă şi satisfăcătoare, design elegant şi calitate fără compromis, includ angajamentul mărcii faţă de clienţii săi şi contribuie la emoţia pe care fiecare Peugeot o declanşează. Prezent în aproape 160 de ţări cu mai mult de 10,000 de puncte de vânzare, Peugeot şi-a mărit vânzările cu 12.3% pentru a atinge cifra de 1,919,460 de vehicule comercializate în toată lumea și combină Standarde Exacte, Alură şi Emoţie cu scopul de fi o marcă de top la nivel global.  Cea mai recentă performanță sportivă a mărcii PEUGEOT obținută într-o competiție auto legendară, care datează din 1889, s-a concretizat în acest an cu o victorie triplă pentru noul PEUGEOT 3008 DKR, în Raliul Dakar.

Persoana de Contact :
Rodica Ionescu
PR Manager
Tel : 0751.011.104
E-mail : rodica.ionescu@trustmotors.ro