PEUGEOT MAGAZINE

Peugeot Magazine

Fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele, evenimentele și serviciile Peugeot.

NOUL 408: NEAȘTEPTAT DIN ORICE UNGHI L-AI PRIVI

Noul Peugeot 408

Cu noul 408, PEUGEOT demonstrează ingeniozitatea echipelor Mărcii, oferind o siluetă fastback inedită în vârful segmentului C. Modelul oferă o postură de felină și o alură unică, excelența unei inginerii axate pe eficiență și electrificare inteligentă, dar și emoțiile procurate de tehnologiile de ultimă generație dedicate plăcerii la condus și utilizării instinctive.  

Peugeot 9x8

PEUGEOT 9X8 HYPERCAR ÎȘI VA FACE DEBUTUL ÎN CURSE

Numărătoarea inversă a început. După 10.000 km de teste, modelul de curse PEUGEOT 9X8 a fost dezvăluit pe 20 Mai pe circuitul Portimao din Portugalia. Te invităm să aruncăm o privire retrospectivă la procesul de dezvoltare a acestui Hypercar, un model neobișnuit din toate punctele de vedere.

Peugeot - sfaturi pentru conducerea eco

CONDUCERE ECO: SFATURI PENTRU ECONOMISIREA ENERGIEI

Prețurile la energie sunt în creștere și te întrebi cum poți reduce costurile călătoriilor cu automobilul. Indiferent dacă deții un vehicul cu motor termic sau un vehicul electric, există soluții pentru a consuma mai puțin și pentru a economisi mai mult. 

SECRETELE HIGH-TECH ALE NOII EMBLEME AFIȘATE DE PEUGEOT 308

Noul Peugeot 308 - emblema

Noul PEUGEOT 308 este primul vehicul al mărcii care afișează noua emblemă dezvăluită în 2021. Te invităm să descoperi secretele sale de producție!