ESTE VARĂ: RELAXEAZĂ-TE CU PEUGEOT!

O vară cu Peugeot

Pe 2 roți, 3 roți sau 4 roți: jurnalul unui orășean vara, între soare și libertate.

ESTE VARĂ: RELAXEAZĂ-TE CU PEUGEOT!

        Pe 2 roți, 3 roți sau 4 roți: jurnalul unui orășean vara, între soare și libertate.

În sfârșit, este oficial vară! Și vremea este pur și simplu perfectă. Dar hei, vacanța nu a venit deocamdată. Astăzi, avem un program încărcat:

  • 09:00: iau 308 SW pentru a-l lăsa pe puști la creșă (fără să-i uit jucaria, căci ieri abia am evitat un dezastru!). O să-i arăt trucul cu trapa, îi place! Înapoi acasă: îmi iau noul meu Metropolis SW, super practic cu tot ce trebuie să car, computerul, fișierele mele pentru întâlnire și echipamentul sportiv pentru sesiunea de sală din această seară.
  • 10:00: întâlnire cu primul meu client. Este în celălalt capăt al orașului, dar sincer cu acest soare, plimbarea mea cu scuterul va fi o adevărată plăcere.
  • 11:00: înapoi la birou pentru întâlnirea cu întreaga echipă. Va trebui să trec pe șoseaua de centură ca să ajung acolo la timp. E adevărat că traficul este intens la această oră a zilei, dar cu vehiculul meu Peugeot Metropolis SW cu trei roți, condusul este atât de sigur încât nu este nicio problemă.
  • 13:30: prânz cu partenerul meu. Vom încerca un nou restaurant tapas din centru. E cam departe, dar am auzit că merită și, deoarece am un scuter, pot parca chiar lângă el. Apoi înapoi la birou.
  • 18:30: mă duc la sală pentru antrenament. O să dau totul pentru că spatele mă doare mult mai puțin acum după ce folosesc Metropolis SW. Este atât de confortabil!
  • 20:00: mi se alătură Julia cu Peugeot Django 50 T 4 și mergem să ne bucurăm de noul cinematograf în aer liber.

Sâmbătă, 23 Iunie

O vară cu Peugeot

Eu și Julia am decis să mergem într-un weekend romantic la țară. Părinții mei vin să aibă grijă de copil și mergem la un hotel fermecător să luăm o pauză. O geantă pentru doi, cei mai buni șlapi ai noștri și 2 sau 3 cărți: toate acestea le încărcăm în Metropolis SW, vremea este perfectă, hai să ne relaxăm! 

Sâmbătă, 01 Iulie

E timpul pentru marea plecare! 308 SW este încărcat: placă de surf, cort de camping, echipament de scufundări, ladă frigorifică și umbrelă de soare, toate încap cu ușurință în portbagajul voluminos și modular. Copilul stă bine în spate, pisica este în geanta de transport și am plecat: e timpul pentru vacanță!

O vară cu Peugeot

O vară cu Peugeot

O vară cu Peugeot

Luni, 03 Iulie

O vară cu Peugeot

Să ne relaxăm! Mai mult, am decis să închiriem un Django 50 T 4, la fel ca al Juliei. Ne place: acest scuter mic este atât de drăguț cu aspectul său neo vintage din anii '50. Când copilul trage un pui de somn, îl lăsăm bunicilor și facem plimbări lungi pe drumul de-a lungul mării. Ce priveliște!

O vară cu Peugeot

Ei bine, dragă jurnalule, te las. Julia mă așteaptă pe Django: vom profita de blândețea verii pentru a merge să gustăm cele mai bune înghețate din zonă. Se pare că vanilia e extraordinară, iar fisticul, un adevărat star! În același timp, ciocolata-zmeură... sau poate lămâie...

Vedem, ne relaxăm: să trăiască sărbătorile!