POVEȘTILE TALE EXTRAORDINARE ALĂTURI DE UN PEUGEOT

Peugeot - povesti extraordinare

Ai trăit aventuri extraordinare alături de PEUGEOT-ul tău? Am fi foarte fericiți dacă le-ai împărtăși cu noi. #PeugeotFan

Peugeot - povesti extraordinare

POVEȘTIILE TALE EXTRAORDINARE ALĂTURI DE UN PEUGEOT

Fie că ești pasionat de mașini sau nu, dacă te gândești bine, toți avem o poveste legată de o mașină. Când am plecat la drum imediat după ce ne-am luat permisul de conducere, prima noastră mașină sau o călătorie memorabilă. Fabrice, de exemplu, a mers atât de departe încât a parcurs un milion de kilometri cu PEUGEOT-ul său 307. Ne gândim și la cuplul pe care l-am întâlnit recent la Le Mans, care avea numerele lui 905 gravate pe verighete în ordinea sosirii, în cursa de 24 de ore din 1993.

Dar tu? Fie că sunt sinonime cu libertatea sau evadarea, fie că sunt legate de momente speciale din viața ta, am fi interesați să aflăm despre aventurile tale extraordinare într-un PEUGEOT. Ne poți spune despre ele?

Peugeot - povesti extraordinare

Fabrice și nemuritorul lui PEUGEOT 307 SW

A cumpărat această mașină second hand în 2007, cu 6.000 de kilometri la bord și a întreținut-o întotdeauna foarte bine. De altfel, doar alternatorul si cutia de viteze au fost schimbate, toate celelalte piese sunt originale. Și întrucât Fabrice este o persoană recunoscătoare, a decis să meargă să mulțumească oamenilor care au contribuit la fabricarea vehiculului său. Și să accepte provocarea de a duce PEUGEOT-ul său la borna de un milion de kilometri. Prin urmare, cu mare emoție, cei doi au fost primiți la fabrica Stellantis din Tremery și apoi la fabrica Sochaux pe 28 mai de către angajații care lucrau acolo în 2006.

999.999 km pentru acest incredibil PEUGEOT 307 SW, care va trece prin laboratoarele mărcii pentru analize prețioase înainte de a-și încheia cariera, poate, în Muzeul Aventurii Peugeot.

Peugeot - povesti extraordinare

PEUGEOT ascultă aventurile voastre extraordinare

Epopeea incredibilă a lui Fabrice a atras atenția mărcii. Trebuie să existe într-adevăr multe alte povești fabuloase în jurul vehiculelor PEUGEOT. 205 GTi al tinereții tale pe care toți prietenii tăi erau geloși, călătoriile tale nebunești cu un 406 Coupé... nunta ta în 504 Cabrioletul părinților tăi... traversând Europa într-un 3008... răscolește amintirile tale și împărtășește-ne unul memorabil pe rețelele de socializare, alături de o fotografie, cu hashtag-ul #PeugeotFan înainte de 31 august. Vom publica o selecție de 5 astfel de povești.