/image/26/3/peugeot308gt-base-roulante-01.9263.jpg

Peugeot ofera piese de schimb originale si componente la preturi competitive pentru vehiculul tau.

PIESE ORIGINALE

/image/46/0/eat6-1408tech001.9460.jpg

Oferta adaptata tuturor cerintelor

Pentru a raspunde necesitatilor de intretinere si reparatie ale fiecarui autovehicul Peugeot, echipa noastra asigura o gama larga de piese de schimb.

Piesele originale PEUGEOT sunt proiectate pentru a satisface pe deplin cerintele tehnice ale autovehiculului dumneavoastra, fiind concepute ca parte dintr-un sistem tehnic complex, care asigura deplasarea confortabila, fara griji.

Dezvoltate dupa acelasi caiet de sarcini si fabricate dupa aceleasi norme de productie ca si componentele utilizate la montarea autovehiculelor Peugeot pe linia de asamblare, piesele originale contin materiale adecvate, cu o calitate optima. Pentru a aduce fiecarui autovehicul un plus de fiabilitate, longevitate si siguranta, acestea sunt supuse la o intreaga serie de teste.

SIGURANTA SI FIABILITATE

Fiecare model Peugeot constituie un ansamblu omogen si coerent de elemente concepute si definite direct de producator pentru a contribui la siguranta si fiabilitatea maxima a autovehiculului. Piesele originale Peugeot permit pastrarea calitatilor intrinseci ale autovehiculului: fiabilitatea, securitatea, confortul si manevrabilitatea in conducere.

EUROREPAR

Service Euro Repar Peugeot

Reprezinta o gama de piese de schimb identica pieselor originale, atat tehnic, cat si calitativ
Beneficiaza de aceleasi conditii de garantie ca piesele de schimb originale
Preturi competitive, in medie cu 25% mai mici decat cele pentru piesele de schimb originale
Piesele sunt incluse in programul PEUGEOT ALL INCLUSIVE, beneficiind de o reducere suplimentara de 20% pentru vehiculele mai vechi de 4 ani.

PIESE RECONDITIONATE

/image/73/7/peugeot-echange-standard-2015-01.9737.jpg

Piesele autovehiculului tau PEUGEOT necesita inlocuire? Contribuie la reducerea impactului asupra mediului alegand o piesa standard reconditionata. Este vorba despre componente readuse la stadiul de nou printr-un procedeu de refacere extrem de strict, utilizand piese uzate si colectate numai de la autovehiculele Peugeot. Aceste piese beneficiaza de o garantie acordata de constructor, identica cu aceea oferita pentru piesele originale, gratie respectarii unui proces foarte riguros de reconditionare.

O SOLUTIE ECONOMICA SI ECOLOGICA

Prelungeste durata de utilizare a autoturismului tau PEUGEOT si asigura-i intretinerea pentru o perfecta stare de functionare, cu un buget redus si adaptat vechimii sale. Vei contribui astfel la angajamentul si actiunile noastre pentru protectia mediului: reciclarea automobilelor si limitarea deseurilor reziduale.