/image/58/1/peugeot-308sw-2014-215-fr.16581.jpg

Experienta placuta din calatoriile cu autovehiculul preferat poate continua si in afara masinii, cu aplicatia pentru smartphone Link MyPeugeot. Interfata simpla si intuitiva ofera acces unei variate game de functii practice si ingenioase:
"Locate my car" (necesita sistem GPS si conexiune la Internet) ajuta la identificarea locului in care autovehiculul a fost parcat, in timp ce aplicatia "Continue to navigate" continua indrumarea catre destinatia setata in masina, chiar si ca pieton. Exista de asemenea o optiune care utilizeaza statisticile cu privire la calatoriile anterioare pentru a putea compara si optimiza costurile, plus o functie care aminteste de intervalele verificarilor pentru intretinere, ajutand la mentinerea sigurantei si la conservarea valorii automobilului.

Noile modele (1) ofera posibilitatea de a va imbogati experienta la bordul autoturismului gratie aplicatiei Link MyPeugeot, care, cu ajutorul unei interfete simple si intuitive ofera urmatoarele beneficii:

ECONOMISESTI TIMP*

Gratie functiilor « Localizarea propriului autovehicul » (2) si « Continuarea traseului » (2), revenirea la locul de stationare si continuarea itinerarului ca pieton pana la destinatie devin mult mai usoare.

ECONOMISESTI BANI**

Multumita statisticilor referitoare la traseele efectuate, poti optimiza consumul pentru fiecare deplasare, comparandu-le intre ele.

CONDUCI IN SIGURANTA***

Cu ajutorul optiunii de memorare a datelor prevazute pentru intretinerea autovehiculului (4), sunteti in permanenta informat cu privire la urmatoarea inspectie tehnica si data la care trebuie efectuata.

Link MyPeugeot utilizeaza o conexiune Bluetooth® (5) cu ecranul tactil al noilor modele, pentru accesarea informatiilor referitoare la autovehicul, activa dupa oprirea motorului. Link MyPeugeot este compatibil cu telefoanele ce opereaza cu sistemul iOS 6, sau cu alta dintre versiunile sale ulterioare, precum si cu sistemul Androïd 2.3 sau cu una dintre versiunile sale mai noi.


  1. Cu ecran tactil, in cazurile eligibile. La inserarea numarului de identificare al autovehiculului (VIN) in aplicatie se va efectua o verificare.
  2. Necesita un sistem de navigatie instalat pe smartphone si o conexiune Internet. Optiunea « Localizarea propriului autovehicul » poate sa utilizeze abonamentul de date. In functie de contractul incheiat cu operatorul de telefonie mobila, cheltuielile suplimentare pot fi facturate.
  3. Pentru autovehiculele echipate cu un ecran tactil cu optiunea « Navigare » sunt, de asemenea, necesare un sistem de navigatie instalat pe smartphone si o conexiune Internet. Optiunea « Continuarea traseului » poate sa utilizeze abonamentul de date. In functie de contractul incheiat cu operatorul de telefonie mobile, cheltuielile suplimentare pot fi facturate.
  4. Aceste alerte nu inlocuiesc in niciun caz, nici continutul si nici obligativitatea respectarii carnetului de intretinere sau a instructiunilor de utilizare a autovehiculului.
  5. La prima utilizare, se va solicita introducerea numarului de identificare a autovehiculului (VIN), notat pe Certificatul de inmatriculare al autovehiculului, pentru securizarea conexiunii dintre smartphone si modelul tau Peugeot. Se recomanda efectuarea acestei operatiuni cu autovehiculul aflat in stationare.