/image/63/1/peugeot-3008-2016-226-fr.358631.jpg

Lasa hartile in seama profesionistilor

Reinventeaza experienta de condus alaturi de modelul tau PEUGEOT. Masina ta intra intr-o noua dimensiune cu ajutorul sistemului de navigatie 3D, echipat cu comanda vocala si servicii conectate.

Pentru a face experienta de condus mai usoara, PEUGEOT a integrat serviciile TomTom in sistemul sau de navigatie conectat.

/image/63/2/capture-cran-nav-v2.241888.358632.jpg
  • Urmeaza-ti drumul pe afisajul 3D (serviciu disponibil in functie de tara). Hartile pot fi actualizate gratuit de patru ori pe an, actualizarea fiind constanta, pe termen nelimitat, via USB, pentru a fi mereu pe drumul cel bun.
  • Pentru a optimiza timpul calatoriei, traseul poate fi ajustat conditiilor reale de trafic, actualizate constant. Astfel timpul estimat pana la destinatie devine mult mai precis si mai relaxant.
  • Calatoria nu a fost niciodata atat de usor de parcurs cu sistemul de navigatie conectat 3D! Esti in cautarea unei statii de alimentare cu cele mai mici preturi? Locuri de parcare disponibile in apropiere? Informatii despre starea vremii? Informatii utile despre o adresa? (restaurant, sediu) sau un obiectiv turistic? Intreaba sistemul de navigatie 3D conectat! Cu ajutorul comenzii vocale, poti solicita in limba nativa cautarea, in timp ce mainile raman pe volan. 

Aceste servicii sunt disponibile gratuit (in functie de tara) timp de 3 ani, dupa care pot fi extinse contra-cost, cu exceptia PEUGEOT Connect SOS and Assistance i , sistem autonom.

SPEEDCAM ALERTS OPTION: SAFETY AND PEACE OF MIND

/image/63/3/capture-cran-nav-zone-de-danger.358633.jpg

Pentru un plus  de relaxare, PEUGEOT, ofera si serviciul de alerta cu scopul detectarii radarelor si a camerelor video fixe (in functie de legislatia tarii).

De asemenea, semnale acustice si vizuale sunt emise cu 400 de metri inainte de a intra intr-o zona riscanta, incluzand accidente (in functie de tara).

MIRROR SCREEN: CONECTAREA SMARTPHONE-ULUI LA VEHICUL

Cu ajutorul functiei Mirror Screen, te poti bucura de aplicatiile compatibile cu sistemul Android Auto i , Apple Carplay™ , MirrorLink® direct pe ecranul modelului tau PEUGEOT.