SARI LA CONȚINUT
Mențiuni legale

MENȚIUNI LEGALE

MENȚIUNI LEGALE

PREVEDERI LEGALE

Acest website (denumit în continuare „Site-ul”) este operat de Trust Motors SRL înregistrată conform legislației din România, în numele companiilor afiliate (denumite în continuare „Peugeot”) angajate în distribuția europeană a vehiculelor Peugeot. Sediul nostru: Bd. Iuliu Maniu, Nr. 572-574, București, Sector 6, număr de înregistrare societate: nr. J40/778/2005, CIF RO 15301079.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție aceste condiții de utilizare înainte de a folosi acest Website. Prin utilizarea acestui Website sunteți de acord cu aceste condiții, indiferent dacă alegeți să vă înregistrați sau nu. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții, nu utilizați acest Website. 

MENȚIUNI

Informațiile din prezentul document sunt concepute pentru a fi cât mai cuprinzătoare și mai concrete posibil. Totuși, ne rezervăm dreptul de a efectua în orice moment și fără notificare prealabilă modificări în ceea ce privește prețurile, culorile, materialele, echipamentele, specificațiile, modelele și disponibilitatea.

 

Unele link-uri de pe acest website pot direcționa către website-urile altor proprietari independenți. Pentru informațiile publicate pe aceste website-uri răspund exclusiv proprietarii website-urilor respective. Peugeot nu poate controla și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul de pe website-uri independente și le oferă vizitatorilor aceste link-uri pentru confortul acestora.

 

Termeni și condiții de utilizare a website-ului

 

 

1. Proprietate intelectuală

Toate materialele publicate pe Website reprezintă proprietatea intelectuală a Peugeot. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse decât în măsura în care acest lucru este necesar pentru vizualizarea acestora online. Totuși, puteți tipări pagini întregi de pe Website pentru uz personal cu îndeplinirea următoarelor condiții:

(a) documentele sau elementele grafice asociate de pe Website să nu fie modificate în niciun fel;
(b) elementele grafice de pe Website să nu fie utilizate separat de textul aferent; și
(c) drepturile de autor și marca comercială Peugeot sau alte prevederi legale să apară pe toate copiile.

 

Fără a aduce atingere aplicabilității generale a celor de mai sus, Peugeot vă poate oferi din când în când posibilitatea de a descărca wallpapere, screensavere și alte articole de pe Website. Aceste articole de descărcat sunt acoperite de prezentele condiții.

 

Utilizarea unor materiale de pe Website în alt scop decât cel specificat în conformitate cu prezentele condiții este strict interzisă. Materialele de pe acest website au fost scanate și testate cu atenție în toate fazele de producție. Fără a aduce atingere acestui lucru, Peugeot vă recomandă totuși să efectuați o scanare antivirus înainte de utilizare. Peugeot vă recomandă, de asemenea, să utilizați un software antivirus actualizat.

2. Link-uri către Website

Dacă doriți să furnizați un link către Website, acesta trebuie să direcționeze către pagina de start Peugeot.

3. Acces la servicii

Deși Peugeot depune eforturi ca acest Website să fie, în mod normal, disponibil non-stop, nu își asumă responsabilitatea în cazul în care, din diferite motive, website-ul nu este disponibil într-un anumit moment sau pentru o anumită perioadă de timp. 

 

Accesul la Website poate fi suspendat temporar și fără notificare prealabilă în cazul unei defecțiuni a sistemului, al întreținerii sau reparării acestuia sau din orice motive pe care Peugeot nu le poate controla.

4. Materialele și comportamentul vizitatorilor

Cu excepția datelor de identificare personale, acoperite de Politica de confidențialitate Peugeot https://www.peugeot.com.ro/unelte/politica-de-confidentialitate.html, orice material transmis sau postat de dumneavoastră pe Website va fi considerat non-confidențial și fără drepturi de proprietate. Peugeot nu va avea nicio obligație referitor la astfel de materiale. Peugeot și reprezentanții săi au dreptul să copieze, divulge, distribuie, încorporeze și să utilizeze în orice scop astfel de materiale și date, imagini, fișiere audio, text și alte lucruri integrate în acestea. 

 

Este interzisă publicarea sau transmiterea către sau de pe Website a oricărui material:

(a) care este amenințător, defăimător, obscen, indecent, subversiv, jignitor, pornografic, abuziv, care poate incita la ură rasială, discriminator, amenințător, scandalos, provocator, calomniator, care încalcă clauza de confidențialitate sau dreptul la intimitate sau care poate irita sau deranja; sau
(b) pentru care nu ați obținut toate autorizațiile și/sau aprobările necesare; sau
(c) care constituie sau încurajează un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea antrena răspunderea civilă sau care ar fi în alt mod contrar legii sau ar încălca drepturile unui terț, în orice țară de pe glob; sau
(d) care provoacă daune de natură tehnică (inclusiv, dar fără a se limita la, viruși informatici, bombe logice, cai troieni, viruși, componente dăunătoare, date corupte sau un alt software malițios sau date dăunătoare).

 

Nu puteți utiliza în mod necorespunzător acest Website, inclusiv prin, dar fără a se limita la, hacking.

 

Peugeot va coopera fără rezerve cu orice autoritate de aplicare a legii sau instanță de judecată care solicită sau ordonă companiei să divulge identitatea sau locul în care se află persoanele care publică materiale ce încalcă prevederile paragrafului 4.

5. Acuratețea informațiilor

Informațiile de pe acest website sunt destinate clienților Peugeot. Peugeot va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura un conținut precis și actualizat al acestui Website. Totuși, având în vedere natura stocurilor de autovehicule și modificările aduse specificațiilor autovehiculelor în timpul actualizărilor anuale etc., produsele de pe acest Website pot diferi de cele mai recente specificații. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Recomandăm clienților să verifice caracteristicile specifice ale autovehiculelor la dealerul local, în momentul plasării comenzii. Peugeot își rezervă dreptul de a modifica în orice moment specificațiile produselor și nu își asumă responsabilitatea pentru orice revendicări sau pierderi rezultate din utilizarea conținutului de pe website.

 

Nu trebuie să vă bazați pe afirmațiile de pe website, materialele de pe acesta fiind oferite „ca atare”, fără nicio condiție sau garanție de niciun fel. În consecință, în măsura maximă permisă de lege, Peugeot vă oferă acest website excluzând orice declarații, garanții și condiții sau alți termeni (inclusiv, dar fără a se limita la, orice condiții prevăzute de lege) care, dacă nu ar fi existat prezentele condiții, ar putea produce efecte în legătură cu acest website. 

6. Răspundere

Peugeot și managerii, directorii, angajații sau agenții săi exclud orice răspundere sau responsabilitate pentru orice fel de pierderi sau daune suferite de dumneavoastră sau de terți (inclusiv, dar fără a se limita la, orice pierderi sau daune directe, indirecte, punitive sau consecvențiale sau pierderi de venituri, profit, culanță, date, contracte, utilizarea unor sume de bani sau pierderi sau daune care rezultă din sau au legătură cu întreruperea activității și răspunderea civilă (inclusiv, dar fără a se limita la) neglijență, contract sau în alt mod) legate de acest website sau de utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau de consecințele utilizării acestui Website, a oricăror website-uri ale căror link-uri apar pe acest Website sau a materialelor de pe aceste website-uri, inclusiv, dar fără a se limita la pierderi sau daune provocate de viruși care vă pot infecta echipamentele informatice, software-urile, datele sau alte bunuri în urma accesului la, utilizării sau navigării pe Website sau prin descărcarea oricărui material de pe Website sau orice website-uri ale căror link-uri sunt incluse pe acest Website. Nicio prevedere a prezentelor condiții nu va exclude sau limita răspunderea Peugeot pentru:

(a) deces sau vătămări corporale rezultate din neglijența Peugeot;
(b) fraudă sau declarații false;
(c) orice răspundere ce nu poate fi exclusă sau limitată conform legislației în vigoare.

7. Legislația aplicabilă și jurisdicție

Orice litigiu survenit în legătură cu utilizarea acestui website va fi soluționat conform legislației din România, de către instanțele de judecată din București, România.