Noul Peugeot e-Partner
Noul Peugeot e-Partner

NOUL E-PARTNER

PEUGEOT PARTNER
PEUGEOT PARTNER

Descoperă noua autoutilitară compactă PEUGEOT e-PARTNER și avantajele motorului său 100% electric.
Autoutilitara electrică e-PARTNER oferă toate punctele forte ale modelului PARTNER
atunci când vine vorba de susținerea afacerii tale și de satisfacerea tuturor nevoilor tale.

AVANTAJE

MOTOR ELECTRIC

/image/02/2/peugeot-partner-2101styp001-web30.771022.jpg

Până la 275  de km
Autonomie (WLTP)

O nouă experientă de condus

Experiența de condus 100% electrică oferă senzații noi, fără compromisuri asupra beneficiilor:

 • Volume de încărcare utile identice, 2 versiuni de lungime și  variante personalizate à la carte
 • Sarcină utilă până la 800 kg
 • Capacitate de remorcare până la 750 kg
 • O rulare lină, fără șocuri
 • Accelerație puternică datorită cuplului motor disponibil imediat
 • Un motor silențios
 • Confort sporit datorită vibrațiilor reduse

0 g
 de CO2 emise

Economii realizate

Faci economii datorită:

 • Costului energiei electrice care este mai mic decât cel al combustibilului clasic
 • Costului redus de utilizare grație puținelor operațiuni de întreținere
 • Subvenției guvernamentale de până la 45.000 de LEIi
 • Utilizării modului de rulare ECO pentru optimizarea autonomiei bateriei

30 min.
pentru a recupera 80% din autonomiei

 O utilizare simplă

 • Ușurează-ți viața cu o încărcare rapidă și intuitivă. Grație diverselor soluții de încărcare și proiectului ChargeMyCar cu Free2Move Servicesi, găsești un punct de încărcare oriunde te-ai afla, în orice moment.
 • Aplicația MyPeugeot îți permite, de asemenea, să gestionezi de la distanță unele dintre caracteristicile mașinii, cum ar fi încărcarea și pre-condiționarea termică.
 • Nu în cele din urmă, dacă ai nevoie de mai multă autonomie, Mobility Passi îți va permite să închiriezi un vehicul termic la un preț bun.

DESIGN

Fidel conceptului mărcii, potrivit căruia "ai puterea de a alege", noul PEUGEOT e-PARTNER păstrează stilul muscular, robust și inovator al versiunilor propulsate de un motor termic, completat de semne distinctive precum monograma „e-PARTNER” de pe spate.

Un cockpit în deplină e-volutie

/image/02/1/peugeot-partner-2101styp207-web30.771021.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® evoluează din punct de vedere tehnologic, cu două instrumentare de bord noi, pentru a vizualiza toate informațiile necesare gestionării adecvate a unui vehicul 100% electric.

Instrumentarul de bord analog
, dotare oferită în standard, este potrivit pentru gestionarea unui vehicul electric și include:

 • Un indicator de putere pentru afișarea nivelului de consumi,
 • Un indicator de consum pentru funcțiile de confort termici,
 • Un indicator ce indică starea de încărcare a bateriei,
 • Un ecran color pentru afișarea fluxurilor de energie, monitorizarea încărcării (curentă sau programată), informații despre computerul de bord și autonomie.
/image/02/0/peugeot-partner-2101styp206-web30.771020.jpg

Un instrumentar de bord 100% digital este disponibil opțional, o premieră în segmentul vehiculelor recreaționale, cu ecran digital de înaltă definiție de 10-inch. Afișajul, în totalitate configurabil și personalizabil include ultimele evoluții în materie de design grafic.

Sunt disponibile mai multe moduri de afișare, accesibile prin comutatorul situat pe volan, permițând PEUGEOT i-Cockpit® să fie în totalitate adaptat nevoilor tale. Spre exemplu, se pot evidenția sistemul de navigație, gestionarea energiei sau sistemele de asistență la condus. 

/image/01/8/peugeot-partner-2101styp204-web30.771018.jpg

În centrul planșei de bord se află ecranul tactil cu pachetul de navigație conectată, din care se poate accesa meniul „Electric” prin intermediul butonului dedicat navigării prin meniuri:

 • Flux” pentru a vizualiza fluxul de energie în timp real,
 • Statistici” pentru afișarea statisticilor privind consumul,
 • Încărcare”, care permite programarea sau amânarea încărcării.

În plus, se pot vizualiza punctele de încărcare disponibile și autonomia în funcție de nivelul rămas al bateriei sau se poate configura și programa precondiționarea termică a habitaclului.

O componentă inseparabilă a vieții de zi cu zi, smartphone-urile se integrează perfect la bordul noului PEUGEOT e-PARTNER. Informațiile sunt afișate pe ecranul central datorită compatibilității MirrorScreen, inclusiv prin protocoalele de conectare Apple CarPlay™ și Android Auto™.

/image/01/7/peugeot-partner-2101styp203-web30.771017.jpg

Consola centrală a fost reproiectată pentru a permite implementarea  noului sistem “e-Toggle”i, un comutator  de selectare a celor 3 moduri de condusi, activarea modului de frânare “BRAKE”, pentru o decelerare crescută la eliberarea pedalei de frână și o autonomie extinsă, accesibil la apăsarea comenzii “B” și  a unui spațiu de stocare compatibil cu încărcarea wireless  a unui smartphone.

Noul PEUGEOT e-PARTNER este  echipat cu frână de parcare electrică, în standard. Pe lângă eliberarea spațiului, această funcție automată oferă confort și ușurință la condusul cotidian.

ZERO EMISII, ZERO COMPROMISURI

Noul PEUGEOT e-PARTNER este disponibil în aceleași versiuni ca și versiunile pe propulsate de motoare  termice, pentru a răspunde tuturor tipurilor de utilizare:

 • Furgon (două lungimi: Standard 4,40 m și Lung 4,75 m, până la trei locuri cu bancheta Multiflex),
 • Cabină extinsă (până la cinci locuri, fixe sau rabatabile, numai în versiunea lungă)
 • Volumul util de până la 4,4 m³ pentru versiunea lungă (3,8 m³ pentru versiunea standard) este strict același ca și pentru versiunile cu motor termic, datorită instalării bateriilor sub podea, fără niciun impact asupra volumului de încărcare
 • Înălțime mai mică de 1,90 m, garantând accesul în majoritatea parcărilor.

Noul PEUGEOT e-PARTNER oferă un răspuns personalizat pentru a satisface tot mai multe nevoi și va fi disponibil în nivelurile de finisare PRO și PREMIUM, precum și în versiunile „ready to go” ASPHALT (pentru șoferii ce parcurg distanțe mari) și GRIP (pentru condiții dificile de acces).

TEHNOLOGIE 100% ELECTRICĂ

Next Gen e-Van

/image/02/7/peugeot-par-2021-400-fr-wip-web30.771027.jpg

Baterie de înaltă performanță

Vehiculul utilitar electric PEUGEOT e-Partner (în cele două versiuni Standard și Long) încorporează o baterie de înaltă tensiune, cu o capacitate de 50 kWh, oferind o autonomie de până la 275 km WLTPi, în funcție de versiune și de protocolul de certificare actual WLTPi, plasată ingenios pentru a păstra spațiul de la bord și volumul de încărcare.

În condiții reale de utilizare, capacitatea bateriei de 50 kWh va asigura faptul că 80% dintre utilizatori pot parcurge între 190 și 275 de km cu o singură încărcare. Autonomia depinde de mai mulți factori, în special viteza și utilizarea echipamentelor de confort. Conectată la circuitul de răcire a habitaclului, reglarea termică a bateriei optimizează timpul de reîncărcare, autonomia și durata de viață a acesteia.

Bateria este garantată timp de opt ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

/image/02/8/moteur-ek0-fond-clair-1250pixels.660563.771028.jpg

Motor electric

Motorul de 100 kW (136 CP)  oferă o accelerație instantanee datorită cuplului motor de 260 Nm (disponibil imediat), dar și o plăcere de condus lină, dinamică și lipsită de zgomotei.

Sistemul de propulsie electrică este similar cu cel utilizat de noul PEUGEOT e-EXPERT, fiind însă modificat spațiul dedicat motorului și  cutiei de viteze, pentru a răspunde constrângerilor legate de capacitatea de încărcare a vehiculelor din acest segment.

AUTONOMIE ȘI REÎNCĂRCARE

/image/02/3/peugeot-partner-2101styp102-web30.771023.jpg

Autonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-PARTNER îți permit să parcurgi până la 275 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTPi (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

Află mai multe despre protocolul WLTP       Află mai multe despre autonomie           Sfaturi pentru optimizarea autonomiei

CARE SUNT FACTORII CARE AFECTEAZĂ AUTONOMIA?

/image/00/8/vitesse.771008.png
VITEZA

La viteza constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este înjumătățită în comparație cu valorile WLTP.

/image/00/9/temp-ratures.771009.png
CONFORTUL TERMIC

Autonomia poate varia cu până la 35% între primăvară și iarnă. Pre-condiționarea termică a mașinii tale atunci când aceasta este pusă la încărcat este una dintre cele mai eficiente pârghii pentru a crește autonomia și pentru a limita impactul încălzirii sau răcirii habitaclului.

/image/01/0/style-de-conduite.771010.png
STILUL DE CONDUS

Condusul eco este încurajat odată cu vehiculele electrice: accelerația lină și utilizarea frânării regenerative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

/image/01/1/1432-e79weightalert-med-ivi.644515.771011.png
GREUTATEA TRANSPORTATĂ

Greutatea transportată afectează autonomia vehiculului tău utilitar, ca și pentru un vehicul termic. Autonomia WLTP este definită utilizându-se aproximativ jumătate din sarcina utilă.

/image/00/8/vitesse.771008.png
VITEZA

La viteza constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este înjumătățită în comparație cu valorile WLTP.

/image/00/9/temp-ratures.771009.png
CONFORTUL TERMIC

Autonomia poate varia cu până la 35% între primăvară și iarnă. Pre-condiționarea termică a mașinii tale atunci când aceasta este pusă la încărcat este una dintre cele mai eficiente pârghii pentru a crește autonomia și pentru a limita impactul încălzirii sau răcirii habitaclului.

/image/01/0/style-de-conduite.771010.png
STILUL DE CONDUS

Condusul eco este încurajat odată cu vehiculele electrice: accelerația lină și utilizarea frânării regenerative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

/image/01/1/1432-e79weightalert-med-ivi.644515.771011.png
GREUTATEA TRANSPORTATĂ

Greutatea transportată afectează autonomia vehiculului tău utilitar, ca și pentru un vehicul termic. Autonomia WLTP este definită utilizându-se aproximativ jumătate din sarcina utilă.

SOLUTII DE ÎNCĂRCARE SIMPLE ȘI RAPIDE

O serie de soluții de încărcare sunt disponibile pentru a te ajuta să profiți la maximum de cei 275 de kmi (WLTP) trecuți în dreptul autonomiei noului PEUGEOT e-PARTNER. Două tipuri de încărcătoare de bord sunt disponibile, pentru toate utilizările și soluțiile de încărcare ale clienților: un încărcător monofazat de 7,4 kW în standard și un încărcător trifazat de 11 kW ca și dotare opțională.
Conectată la circuitul de transfer de căldură al habitaclului, reglarea termică a bateriei permite reîncărcarea rapidă (până la 100 kW), o autonomie optimizată și o durată de viață sporită.

Află mai multe despre reîncărcare

/image/01/6/peugeot-partner-2101styp202-web30.771016.jpg

Încărcarea acasă sau la serviciu

Noul e-PARTNER  se încarcă folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat cu vehiculul sau o priză ranforsată (de tip Green’Up), reducându-se astfel timpul de încărcare la 15 ore datorită unui cablu specific disponibil ca accesoriu.

De asemenea, poți încărca mai rapid și în siguranță vehiculul utilitar electric compact PEUGEOT e-Expert folosind un Wall Box: o încărcare completă poate fi obținută în mai puțin de:

 • 7 ore și jumătate folosind un Wall Box de 7,4 kW asociat unui cablu standard de 7,4 kW
 • 5 ore utilizând un Wall Box de 11 kW asociat unui cablu de încărcare de 11 kW (dotare opțională)

Reprezentanții autorizați PEUGEOT îți vor oferi o soluție adaptată pentru a instala stația de încărcare în casa tai. Wall Box-ul este cea mai rapidă și sigură metodă de încărcare.

 

/image/01/2/peugeot-partner-2101styp003-web30.771012.jpg

Încărcarea la statiile publice

Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi stațiile de încărcare de 100 kW și să obții astfel 80% din nivelul maxim al bateriei în 30 de minutei. O rețea ce cuprinde 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa.

Peugeot îți oferă un abonament gratuit la Free2Move Services prin intermediul aplicației mobile care-ți oferă acces la rețeaua extinsă de stații publice de încărcare din Europa.

Folosind ChargeMyCari împreună cu Free2Move Services și un card de încărcare, accesezi o rețea de peste 150.000 de stații de încărcare din toată Europa.

MODURI DE CONDUS

/image/01/5/peugeot-partner-2101styp104-web30.771015.jpg

MODURI DE CONDUS

Noua utilitară compactă electrică PEUGEOT e-PARTNER oferă trei moduri de condus:

 • Eco (60 kW, 190 Nm): autonomie optimizată prin ajustarea anumitor setări,
 • Normal (80 kW, 210 Nm): confort optim pentru utilizare zilnică
 • Power (100 kW, 260 Nm): performanță optimizată pentru transportul sarcinilor grele.
/image/01/7/peugeot-partner-2101styp203-web30.771017.jpg

MODURI DE FRÂNARE

Datorită frânării regenerative, sunt disponibile 2 niveluri de frână de motor care-ți permit să încărci bateria în timp ce mașina decelerează:

 • Moderat (activat la pornire), similar cu cel al unui vehicul cu motor termic
 • Sporit (accesibil prin apăsarea butonului “B”), pentru o decelerare controlată de pedala de accelerație și sporirea autonomiei

MODURI DE CONDUS

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

MODURI DE FRÂNARE

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

SERVICII PROFESIONALE SPECIFICE VEHICULELOR ELECTRICE

SOLUTII CARE-TI UȘUREAZĂ VIATA

Datorită serviciilor oferite de MyPeugeot și Free2Move Servicesi, te bucuri mai mult decât oricând de mai multă independență atunci când vine vorba de administrarea vehiculului electric.

/image/03/1/peugeot-partner-2101styp300-web30.771031.jpg

CONTROL LA DISTANTĂ

Interacționează de la distanță cu vehiculul folosind aplicația MyPeugeoti (controlul și planificarea reîncărcării presetarea temperaturii din interiorul vehiculului tău, printre alte opțiuni).

/image/01/9/peugeot-partner-2101styp205-web30.771019.jpg

CHARGE MY CAR CU FREE2MOVE SERVICES

Poți opta pentru o soluție simplă pentru a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Cari din cadrul Free2Move Services.

/image/03/0/peugeot-partner-2101styp101-web30.771030.jpg


MOBILITY PASSi

Pentru deplasări ocazionale mai lungi, poți închiria un vehicul cu combustie internă la un tarif special, în funcție de nevoile tale.

COSTURI DE UTILIZARE

Scopul este de a oferi un TCOi sau un cost de funcționare echivalent între un vehicul termic și unul electric, inclusiv toate costurile, în afară de rata financiară.

Costul de achiziție al unui vehicul electric este mai mare, dar trebuie luați în considerare toți factorii:

 • O valoare reziduală mai bună la revânzare pe piața second-hand,
 • Numeroasele stimulente financiare (bonus ecologic, subvenții, taxă înmatriculare mai mică, subvenții acordate companiilor, deduceri fiscale),
 • Costul de întreținere este mai scăzut (cu aproximativ 50% mai puțin pe o perioadă de 48 de luni),
 • Costuri la energie mai mici (până la 70% în comparație cu un motor termic).

MYPEUGEOT®

RĂMÂI CONECTAT CU VEHICULUL TĂU

/image/03/2/peugeot-partner-2101styp301-web30.771032.jpg

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeoti:

 • Urmărești starea vehiculului tău.
 • Ai acces rapid și ușor la asistență.
 • Gestionezi cerințele de întreținere și service ale vehiculului.
 • Gestionezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura interiorului.