CONFORT SI STABILITATE

Peugeot Scooters - Metropolis - homepage
Peugeot Scooters - Metropolis - homepage

PEUGEOT METROPOLIS

Peugeot Metropolis este cel mai avansat model, din punct de vedere tehnologic, in segmentul scuterelor cu 3 roti,  mentinandu-si pozitia de lider in fata concurentei, cu noua versiune Euro 4, care ridica nivelul standardului european de emisii.

DESIGN

Peugeot Metropolis - Design 5

Metropolis  primeste tot ce este mai bun din ADN-ul designului Peugeot. Scuterul are imprimt pana la cel mai mic detaliu, caracterul marcii frantuzesti: calandru cu aspect elegant, blocuri optice expresive in forma de migdale (in fata) si de bumerang in spate, un set de materiale care imbina armonios culori perlate, metalizate si cromate. O semnatura distincta si o silueta cu 3 roti, pentru o experienta placuta de condus.

CONFORT

Peugeot Metropolis - Confort

Peugeot Metropolis dovedeste eficienta, satisfacand cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste siguranta si confortul pasagerilor. Peugeot Motocycles nu lasa nimic la voia intamplarii: designul ultra-modern reflecta eleganta si sportivitate, iar performantele sale hi-tech sunt completate de tehnologia avansata. Instrumentarul de bord respecta stilul specific Peugeot si dispune de inele cromate ale cadranelor, cu afisaul turometrului care se misca in sensul opus al vitezometrului. Din punct de vedere practic, vehiculul dispune de un port USB, iar spatiul de depozitare de sub scaun poate gazdui o casca modulara si o alta de tip jet.

SIGURANTA

Peugeot Scooters - Metropolis - Siguranta

Peugeot Motocycles s-a inspirat din experienta sa in industria automobilelor, devenind primul producator din lume care introduce modelelor sale, un sistem care activeaza lampile de avarie in timpul franarii de urgenta. In ceea ce priveste siguranta, noul Peugeot Metropolis ofera un control sporit al vehiculului, cu un cadru mai rigid si suspensii optimizate, care protejeaza soferul de disconfortul denivelarilor, prin absorbtia fiecarui soc, in timp ce jantele de 13" imbunatatesc considerabil stabilitatea si manevrabilitatea.

PERFORMANTE

Peugeot Scooters - Metropolis - Performante 3

Mai sigur, mai confortabil si mai elegant, acest scuter, fabricat in Franta se dovedeste a fi un castigator, utilizand cele mai noi tehnologii: cheie cu sistem de pornire hands-free, monitorizarea presiunii in anvelope, lumini de zi, roti independente pe puntea fata si un motor performant - PowerMotion 400cc LFE (Low Friction Efficiency), care reduce vibratiile, consumul de combustibil si zgomotul. De asemenea, scuterul beneficiaza de sistem de franare cu ABS, dezvoltat impreuna cu liderii pietei - Continental si Nissin. Acest sistem avansat asigura un nivel de securitate sporita soferului prin reducerea cu 23% a distantei de oprire la 50 km/h fata de sistemul de franare combinat, SBC. O dezvoltare chiar mai inteligenta este faptul ca noua tehnologie de franare este asociata sistemului TCS (sistem de control al tractiunii), care împiedica roata din spate sa-si piarda aderenta in timpul accelerarii si se adapteaza astfel incat sa se potriveasca cu modul de conducere ales de sofer: Sport, Urban sau Oprit.