SARI LA CONȚINUT
Peugeot iCockpit

Descoperă Peugeot i-Cockpit® |  UN POST DE CONDUCERE INOVATOR

PEUGEOT i-Cockpit® Un concept inovativ de interior

Condusul unui PEUGEOT a fost întotdeauna o experiență stimulativă, fiind bine cunoscută expertiza mărcii în dezvoltarea șasiului perfect și în obținerea manevrabilității dorite. Senzațiile de condus dinamice oferite de direcția precisă a modelului asigură întotdeauna placerea la volan, iar pentru a amplifica senzațiile, PEUGEOT a reproiectat în totalitate interiorul modelelor, îmbunatățindu-l de-a lungul timpului, pentru o experiență premium.

Ultimele cercetări ale mărcii au condus spre un interior inovativ, denumit PEUGEOT i-Cockpit®.

ANSAMBLUL I-COCKPIT INCLUDE URMĂTOARELE ELEMENTE ESENȚIALE:

VOLAN COMPACT

Un volan compact oferă o manevrabilitate mai bună, care amplifică senzațiile, transformând deplasările cu mașina într-o placere intuitivă. Cu un unghi de deschidere a brațelor mai redus și un control mai bun al direcției, acțiunile de mișcare din timpul manevrelor se diminuează considerabil, pentru ca șoferul să devină mai rapid într-un mod relaxant.
 
INSTRUMENTAR DE BORD DE TIP HEAD-UP

Instrumentarul de bord de tip head-up display are rolul de a afișa toate informațiile importante la nivelul privirii șoferului. Astfel, nu mai este necesar ca acesta să-și concentreze atenția decât asupra unui singur lucru: drumul. Această poziție ergonomică a fost posibilă datorită dimensiunilor reduse ale volanului, amplificând nivelul de confort și reducând starea de oboseală.
 
ECRAN TACTIL DE MARI DIMENSIUNI

Ecranul tactil care afișează comenzile intuitiv, oferă un control natural al dotărilor mașinii, precum radio, sau aer condiționat.
 

UN SUCCES COMERCIAL INCONTESTABIL

Începând cu anul 2012, milioane de clienți au beneficiat de interiorul de tip PEUGEOT i-Cockpit®, pe trei dintre cele mai vândute modele ale mărcii.

Feedback-ul clienților din Europa și din China a fost unul pozitiv: conducerea modelelor dotate cu interiorul PEUGEOT i-Cockpit® este o experiență motivantă, care te recompensează. Conceptul tocmai a devenit un reper distinctiv la cele mai noi modele Peugeot.

 

CEA MAI NOUA GENERATIE DE PEUGEOT I-COCKPIT®: HIGH-TECH

Cu ajutorul noului interior PEUGEOT i-Cockpit®, modelele SUV 3008 si 5008, te invită să descoperi un univers 100% digital, în centrul căruia sunt prezente ecranul tactil de 8''Dotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune , capacitiv care poate fi configurabilRecomandat în timpul staționării  și personalizatRecomandat în timpul staționării , head-up display-ul, volanul compact cu comenzi integrate si o transmisie automată.
În această poziție high-tech, toate informațiile esențiale călătoriei tale sunt exact la nivelul privirii, afișate pe instrumentarul de bord configurabil, cu dimensiunea de 12.3", care poate fi personalizatRecomandat în timpul staționării  ca și în cazul head-up display-ului.

 

Noul PEUGEOT i-Cockpit® progresează la toate capitolele. Un aspect modern, cu tehnologie avansată, un plus de conectivitate, mai intuitiv, cu mai multe posibilități de personalizare, care stabilește standardele interiorului modern al viitoarelor modele Peugeot.