SARI LA CONȚINUT
e-TRAVELLER

Peugeot e-Traveller, 100% electric

 

 

DESIGN e-TRAVELLER
NEXT GEN TRAVEL CAR BY PEUGEOT*

* MPV-ul de nouă generație marca PEUGEOT

 

Cu partea sa frontală modernă, PEUGEOT e-Traveller adaugă un design elegant personalității sale puternice. MPV-ul se adaptează tuturor nevoilor, grație celor 3 versiuni de lungime (Compact, Standard și Lung), modularității sale (5-8 locuri) și volumului portbagajului de până la 3.000l până la 1500l cu 8 persoane la bord sau până la 3000l cu 5 persoane la bord .PEUGEOT Traveller reprezintă o invitație la călătorie,  pentru a te bucura de activitățile recreaționale sau deplasările lungi.

 

PARTE FRONTALĂ

PEUGEOT e-Traveller propune un design elegant și robust, confirmat de grila verticală, semnătura luminoasă cu LEDDotare standard  și de farurile XenonDotare standard sau opțională, în funcție de versiune  integrate în caroserie.

PLAFON VITRAT DUBLU

Cele două panouri vitrate Disponibil numai pe versiunile Standard și Lung - Dotare standard sau indisponibilă în funcție de versiune ce pot fi obturate separat oferă lumină naturală în habitaclu și o vedere panoramică asupra cerului.

Pavilionul multifuncțional include iluminare ambientală cu LEDDotare disponibilă numai pe versiunile Standard și Lung , iar luminile individuale de lectură sporesc confortul individual.

Pentru un plus de stare de bine la bord, MPV-ul PEUGEOT e-Traveller dispune de aeratoare individuale și funcție de climatizare cu difuzare fină pentru locurile din spate.

ACCES FACILITAT LA BORD

Grație funcției uși laterale culisante hands-free Dotare standard sau opțională, în funcție de versiune poți să deschizi și să închizi ușile chiar și când ai mâinile ocupate. Această tehnologie inedită închide și deschide ușile laterale culisante prin simpla trecere a piciorului pe sub bara de protecție spate. Este suficient să ai cheia electronică la tine.

LUNETĂ CU DESCHIDERE ȘI PORTBAGAJ

Luneta cu deschidere este o dotare extrem de utilă atunci când la locul de parcare nu există suficient spațiu pentru a deschide portbagajul.

Poți rabata pur și simplu scaunele de pe rândul 3, pentru a dispune de un volum al portbagajului de 1.350 l. În cazul în care scaunele sunt înlăturate complet, volumul portbagajului crește la 1.978 l sau la 3.397 l, dacă sunt înlăturate și scaunele de pe rândul 2. PEUGEOT Traveller poate să transporte obiecte cu o lungime de până la 3,50 mDotare disponibilă numai pe nivelul de echipare Active .

ÎN MOD CATEGORIC ELECTRIC

  • În partea din spate, vehiculul afișează monograma «e-Traveller», specifică versiunilor electrice.
  • Soclul de încărcare a fost poziționat în față, pe partea conducătorului auto, pentru o reîncărcare practică.
  • Foarte agil, noul e-Traveller se deplasează și poate fi parcat cu ușurință în oraș, în special în zonele cu trafic restricționat.
  • Înălțimea sa, redusă pe toate versiunile la 1.90 m permite accesul în parcările acoperiteAcces în parcările acoperite din centrul orașelor, zonele comerciale sau aeroporturi. .
LA VOLAN
ACCESIBILITATE ȘI CONFORT

Interiorul MPV-ului compact PEUGEOT e-Traveller este proiectat pentru confortul conducătorului auto. Treapta oferă acces simplificat la scaunul ridicat, care domină drumul și oferă o poziție de condus specifică sedanurilor.

Designul pur și modern al postului de conducere asociază eleganța materialelor și ergonomia echipamentelor, precum instrumentarul de bord Dotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune. și ecranul tactil de 7’’ Dotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune. , mereu la îndemână și ușor de urmărit.

 

Panoul de instrumente și ecranul tactil integrează un univers în totalitate electric, unde poți vizualiza fluxurile de energie electrică.

 

UN COCKPIT ÎN PLINĂ EVOLUȚIE

Panoul de instrumente specific cu ecran color de 3,5'' ce echipează postul de conducere al MPV-ului PEUGEOT e-Traveller afișează în timp real informații utile la șofat, cum ar fi nivelul autonomiei și indicatorul de putere (CHARGE/ECO/POWERCHARGE: Regenerare, reîncărcare parțială a bateriei ECO: autonomie optimizată POWER: putere maximă ).

Butonul «e-Toggle» oferă acces imediat la funcțiile cutiei de viteze automate. Clienții pot alege între 3 moduri de condus ECO, NORMAL și POWERECO: optimizarea autonomiei - NORMAL: confort optim - POWER: optimizarea performanțelor atunci când se transportă sarcini grele .Frâna de parcare electrică este oferită în standard și este automată, fiind ușor de utilizat.

CĂLĂTORII CONECTATE, ÎN DEPLINĂ RELAXARE

Simplifică toate călătoriile tale și utilizează navigația conectată  În funcție de țară.  cu comandă vocală. Sistemul include servicii conectate și informații în timp real despre trafic grație funcției TomTom Traffic Serviciile TomTom® pot afișa toate informațiile esențiale de condus în timp real: trafic în timp real, stații de combustibil, parcare, vreme, căutări locale și zone periculoase prin intermediul TomTom Services (în funcție de legislația țării). Toate aceste servicii vin cu un abonament de 3 ani care poate fi prelungit sau ulterior reînnoit online, contra cost. .  

Ecranul de 7’’Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  include funcția Mirror Screen, pentru ca tu să te poți bucura de aplicațiile smartphone-ului compatibil cu Apple CarPlayTM sau Android AutoDoar aplicațiile certificate Android AutoTM, Apple sau CarPlayTM pot funcționa atunci când vehiculul este staționat sau atunci când rulează, în funcție de caz. Anumite aplicații care pot fi gratuite pe smartphone-ul tău impun abonarea la o aplicație echivalentă, certificată Android AutoTM sau Apple CarPlay TM. Funcția Mirror Screen operează prin aplicația Android AutoTM (smartphone cu sistem Android) sau Apple CarPlay TM (smartphone cu sistem iOS), cu condiția de a avea un abonament cu acces la internet pe telefon. Pentru informații suplimentare, consultă pagina http://www.peugeot.com.ro/marcă-și-tehnologii/tehnologii/conectivitate.html .

HEAD-UP DISPLAY

Informațiile esențiale pentru condus, precum viteza sau informațiile regulatorului și limitatorului de viteză sunt proiectate color pe un afișaj transparent retractabil Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. aflat în câmpul vizual al șoferului.

UN PLUS DE MODULARITATE ȘI FLEXIBILITATE

PEUGEOT e-Traveller este disponibil în configurație cu 5, 7 sau 8 locuri, pe fiecare dintre cele 3 versiuni de lungime, pentru a răspunde tuturor nevoilor.

 

Banchetele de pe rândurile 2 și 3 sunt fracționabile 2/3 - 1/3 cu 2 secțiuni total independente și culisează în față și în spate pe șine.

 

Spațiul spate este astfel flexibil și foarte practic. Pentru un plus de modularitate, scaunele sunt culisante și amovibile.

TEHNOLOGIE E-TRAVELLER

VISIOPARK 1

Camera video pentru marșarier Dotare standard sau opțională cu ecran tactil de 7", în funcție de versiune. se activează automat atunci când vehiculul este pus în marșarier. Camera video permite vizualizarea imaginii din spatele vehiculului la 180°, precum și a zonelor din jurul vehiculului. Sistemul este dotat cu repere gradate color care se rotesc odată cu volanul. Dacă sunt detectate obstacole, sistemul efectuează un zoom și afișează, la cerere, alte imagini.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety BrakeDotare standard sau opțională, în funcție de versiune.  este un sistem automat de frânare de urgență care limitează riscul de coliziune. Camera video și radarul detectează obstacolele fixe sau mobile. În acest caz, dacă șoferul reacționează, sistemul frânează în mod automat în locul acestuia. Impactul poate fi evitat dacă viteza este mai mică de 30km/h, iar consecințele unei coliziuni sunt reduse, indiferent de viteza vehiculului.

RECUNOAȘTEREA LIMITELOR DE VITEZĂ ȘI RECOMANDĂRI

Camera multifuncțională recunoaște indicatoarele de vitezăDotare opțională  și alertează șoferul cu privire la limita de viteză pe panoul de instrumente și/sau pe head-up display.

Viteza citită poate fi înregistrată în regulatorul sau limitatorul de viteză, dacă acesta este activat.

GRIP CONTROL®

MPV-ul PEUGEOT e-Traveller  este echipat cu Grip control® Dotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune. , tehnologie ce oferă o motricitate îmbunătățită prin sistemul de control al tracțiunii.

Grație comutatorului rotativ dispus pe consola centrală poți selecta modul de tracțiune pe care îl dorești: Snow, Off-Road, Sand, Standard ESP și Off.

Acum poți să te relaxezi și să te bucuri de călătoriile tale.  

O OFERTĂ DUBLĂ DE BATERII PERFORMANTE

PEUGEOT e-Traveller oferă nouă niveluri de autonomie:

 

Bateria este garantată timp de 8 ani sau 160 000 km, pentru 70% din capacitatea de încărcare.

MODURI DE CONDUS

PEUGEOT e-Traveller oferă trei moduri de condus:

 

  • Eco: autonomie optimizată prin ajustarea anumitor setări
  • Normal: confort optim pentru utilizare zilnică
  • Power: performanță optimizată pentru transportul sarcinilor grele.

MODURI DE FRÂNARE

Datorită frânării regenerative, sunt disponibile 2 niveluri de frână de motorReîncărcarea moderată sau sporită a bateriei.  care-ți permit să încarci bateria în timp ce decelerezi:

 

  • Moderat, similar cu cel al unui vehicul cu motor termic.
  • Sporit, pentru o decelerație controlată de pedala de accelerație.

INFORMAȚII TEHNICE

MOTOR 100% ELECTRIC

Ușor de manevrat în oraș și sigur și robust la drum, PEUGEOT e-Traveller este echipat cu motor electric de 100kW (136 CP).

Motorul oferă o accelerare imediată grație cuplului motor de 260 Nm livrat imediat.

 

La volanul MPV-ului PEUGEOT e-Traveller experimentezi plăcerea unui condus flexibil, dinamic și silențiosNu uita, totuși, să păstrezi controlul asupra vehiculului și să fii atent la mediul exterior care nu este obișnuit cu vehiculele silențioase. .

 
AUTONOMIE & RECHARGE

Autonomia și încărcarea bateriei MPV-ului PEUGEOT e-Traveller îți permit să parcurgi până la 330 km în conformitate cu protocolul de certificare WLTPCu bateria de 75kWh – 230km cu bateria de 50kWh Valorile autonomiei și consumului de energie respectă omologarea WLTP. Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP). Aceste valori pot să difere în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi viteza, confortul termic de la bordul vehiculului, stilul de condus și temperatura exterioară. Timpul de reîncărcare depinde în special de puterea încărcătorului de bord, a cablului de reîncărcare, precum și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău Peugeot. .

O serie de soluții de încărcare sunt disponibile pentru a te ajuta:

 
e-TRAVELLER PREȚURI & ACCESORII