/image/06/7/peugeot-ndp-1506pb-pneumatiques.10067.jpg

ANVELOPE

Verifica anvelopele in Reteaua Peugeot

  • Se recomanda verificarea presiunii pneurilor la fiecare doua saptamani, inainte de a porni la drum – si nu uita roata de rezerva!
  • Verifica periodic adancimea profilului pneurilor si fii atent la taieturi, crapaturi sau alte semne de uzura
  • Peugeot recomanda ca pneurile sa fie inlocuite atunci cand adancimea profilului scade sub 3 mm – minimum legal este de 1.6 mm
  • Tehnicieni nostri experimentati iti verifica anvelopele gratuit si iti fac o estimare a duratei lor de viata

CAUTA UN PUNCT DE VANZARE

Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci mai tarziu. Daca problema persista nu ezita sa ne contactezi.

IMPORTANT

STANDARDELE PEUGEOT

PEUGEOT respecta regulile europene cu privire la calitatea lubrifiantilor auto. Aceste cerinte asigura o intretinere completa si prelungesc durata de viata a autovehiculului.

PIESE DE SCHIMB ORIGINALE PEUGEOT

Piesele de schimb originale PEUGEOT indeplinesc aceleasi standarde si specificatii de testare ca in cazul celor montate pe vehicul atunci cand acesta paraseste fabrica. Materialele sunt de inalta calitate si astfel pastreaza vehiculul in conditii de siguranta pentru mai mult timp.

ANGAJAMENTUL NOSTRU

All-inclusive price

PRETURI CORECTE

Lucrarile in service-urile PEUGEOT beneficiaza de garantie, tariful final este conform estimarii din urma evaluarii, evitand astfel surprizele nedorite, iar costurile sunt mereu sub control.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

TRANSPARENTA

Tehnicienii PEUGEOT iti ofera siguranta unor lucrari efectuate cu responsabilitate. Explicatiile si consultanta reprezentantilor nostri autorizati garanteaza suportul necesar in toata reteaua PEUGEOT.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

CALITATE

Incredintand vehiculul tau retelei PEUGEOT pentru verificari si reparatii, beneficiezi de o serie de avantaje. Preturile sunt competitive iar lucrarile sunt efectuate de catre experti.