/image/65/9/peugeot-apv-1506pb-rdvapv-01.img.95659.jpg

CLIMATIZARE

Pentru o eficienta sporita si un grad mai mare de confort si siguranta:

  • Serviciul de baza acopera toate elementele principale ale sistemului de climatizare Peugeot: controlul incalzirii, viteze multiple la ventilatorul intern, filtru de polen si cureua de transmisie.
  • Curatarea si spalarea sistemului de aer conditionat este de asemenea inclusa, pentru neutralizarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute
  • Un serviciu complet de inlocuire a gazului de refrigerare si a uleiului; se asigura in egala masura verificarea tuburilor, a modului de functionare a ventilatorului de racire, precum si controlul temperaturii interioare
  • In cazul detectarii unor probleme, este posibila repararea sistemului de aer conditionat a autovehiculului contra cost.

CAUTA UN PUNCT DE VANZARE

Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci mai tarziu. Daca problema persista nu ezita sa ne contactezi.

IMPORTANT

STANDARDELE PEUGEOT

PEUGEOT seteaza standarde mai inalte decat cele impuse de regulile europene cu privire la calitatea lubrifiantilor auto. Aceste cerinte asigura o intretinere completa si prelungesc durata de viata a autovehiculului.

PIESE DE SCHIMB ORIGINALE PEUGEOT

Piesele de schimb originale PEUGEOT indeplinesc aceleasi standarde si specificatii de testare ca in cazul celor montate pe vehicul atunci cand acesta paraseste fabrica. Materialele sunt de inalta calitate si astfel pastreaza vehiculul in conditii de siguranta pentru mai mult timp.

ANGAJAMENTUL NOSTRU

All-inclusive price

PRETURI CORECTE

Lucrarile in service-urile PEUGEOT beneficiaza de garantie, tariful final este conform estimarii din urma evaluarii, evitand astfel surprizele nedorite, iar costurile sunt mereu sub control.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

TRANSPARENTA

Tehnicienii PEUGEOT iti ofera siguranta unor lucrari efectuate cu responsabilitate. Explicatiile si consultanta reprezentantilor nostri autorizati garanteaza suportul necesar in toata reteaua PEUGEOT.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

CALITATE

Incredintand vehiculul tau retelei PEUGEOT pentru verificari si reparatii, beneficiezi de o serie de avantaje. Preturile sunt competitive iar lucrarile sunt efectuate de catre experti.