SARI LA CONȚINUT
PLĂCERE SENZORIALĂ

PLĂCERE SENZORIALĂ

DESIGN
Un vehicul Peugeot presupune mai întâi de toate ideea de design. Mai întâi, designul exterior, care se preocupă de silueta generală a tuturor modelelor, până în cele mai mici detalii. Apoi, designul interior care conturează un habitaclu generos și bine gândit, pentru toți ocupanții și toate călătoriile tale. 
PEUGEOT i-COCKPIT®

Peugeot i-Cockpit® este un concept inovator de post de conducere ce oferă conducătorului auto un câmp de viziune mai complet și mai sigur ca niciodată. Compus dintr-un volan compact, un ecran central tactil și instrumentar de bord în poziție superioară, acesta este disponibil pe modelele PEUGEOT 208, 2008, 308, 508, 3008 și 5008.

 

 
AFLĂ MAI MULTE
CALITATE
Calitatea este o senzație percepută prin precizia ajustărilor, liniile precise sau finisajul suprafețelor de la interiorul sau exteriorul vehiculului. 

MATERIALE

Peugeot acordă o atenție deosebită alegerii de materiale atractive, de înaltă calitate.

 

În funcție de modele și finisaje, clienții pot aprecia pielea naturală,  Alcantara®, cromul satinat, textilele pestrițe și finisajele cu aspect de carbon sau chiar din lemn veritabil.

BUTOANE DE COMUTARE TOGGLE SWITCHES

Disponibile pe noile SUV-uri Peugeot 3008 și 5008, butoanele de comutare - toggle switches - oferă un acces direct și elegant la principalele funcții de confort: radio, aer condiționat, navigație, setările vehiculului, telefon și aplicații mobile.
FOCAL

Noile Peugeot 3008 și 5008 propun ca dotare opțională originală un sistem acustic hi-fi ce poartă semnătura brandului franțuzesc FocalSpecialist în acustică de peste 35 de ani, brandul Focal este recunoscut în întreaga lume pentru inovațiile brevatate și semnătura sa sonoră unică. .

 

 
Descoperă noul 3008 Descoperă noul 5008
PEUGEOT FRACTAL
Cu Fractal și sistemul PEUGEOT i-Cockpit® amplificat de sunet, auzul este stimulat cu un tratament sonor inedit în vehicul. Această viziune se bazează pe expertiza brandurilor StelLabi, Focal și SubPac și îmbogățește experiența de condus grație percepției auditive a informațiilor.Entitate de cercetare a Grupului PSA  
AFLĂ MAI MULTE

i-COCKPIT AMPLIFY

Opțiunea noului PEUGEOT i-Cockpit®, i-Cockpit Amplify solicită instant aproape toate simțurile: văzulPrin ajustarea iluminatului ambiental și posibilitățile de modificare a ambianței cromatice a ecranelor , auzulCu setările pentru muzică sau sunet , atingereaCu scaunele cu masaj pultipunct  și chiar mirosul, cu un difuzor de parfumReglabil pe 3 nivele de intensitate .

 

Două ambianțe 100% personalizabile sunt oferite ocupanților: Boost- pentru un condus dinamizant sau Relax pentru un condus mai liniștit.

 

Cele trei frecvențe disponibile au fost dezvoltate împreună cu Scentys și Antoine Lie, un parfumier internațional de renume:

 

  • ‘Cosmic Cuir’ : un parfum vibrant și senzorial, o veritabilă semnătură olfactivă a mărcii
  • ‘Aerodrive’ : un parfum viu și stimulant, asociat by default cu ambianța Boost
  • ‘Harmony Wood’ : un parfum autentic și relaxant, asociat by default cu Relax